Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 16, 2025 8:56 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 494 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 50  Следваща
 А ФГ 
Автор Съобщение
Модератор
Аватар

Мнение Re: А ФГ
Аз викам само и единствено за Славия !Просто исках Лудогорец да паднат ! Със сигурност не харесвам ЦСКА ,ама вие пичове не сте от Славия , а сте против ЦСКА ..Не ме интересуват нито ЦСКА ,нито "Левски" ,а пък Лудогорец отбора ,който си пише историята на наш гръб.. ?
SaKrAnTo 1913 , Литекс и те бяха голямата работа ,ама като излезнаха в Европа стана ясно за каква помия става въпрос!

ТОВА Е СЕЛСКИ ОТБОР СЪС СЕЛСКИ МАНТАЛИТЕТ!

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Пон Ное 28, 2011 11:37 pm
Профил
Модератор
Аватар

Имате някаква объркана представа за Разград. Преди да отида да служа там и аз така си мислех. Оказа се, че повече от половината град са капанци, към 10 000 са алианите и къзълбашите (мюсюлмани-шиити от древен прабългаро-кюрдски произход, смея да твърдя че прабългарския им ген е по-запазен от нашия). Има малко цигани и евреи, но то къде няма?

Пон Ное 28, 2011 11:45 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Разбира се, че щом сме слависти, трябва да сме против животните, това е толкова естестено, колкото да демократ и да си против комунистите :)
И защо трябва да паднат Лудогорец, за да могат ония да се кефят с 32-та си измислена титла ли ? И да ни викат, че сме една маршрутка и че не трябвало да ни има ? И от какъв зор да искам да бият те, има ли някаква полза Славия - не, няма никаква. Не разбирам какво е виновен Лудогорец, че лекето Галин си изкара червен картон и че имат 6 пъти по-класни играчи от нас и затова и ни биха с 6 гола ? То пък да бяха само те, които си пишеха историята на наш гръб, здраве да е, а то Криводол, Чавдар, Калиакра, ...
Чорбата пък как се представят в евротурнирите леле мале, нямат и 1 мач напролет, а додрапат ли до групи са неизменно последни :lol: :lol: :lol: Говедата и Ловеч поне са излизали от групи и са играли напролет, за разлика от тия смешници, които си живеят 40-50 години назад и се считат за харизма и евробоец :mrgreen:
Иначе, далеч не съм фен на такъв тип отбори като Лудогорец, Анжи или Манчестър Сити, просто чорбата ги мразя повече, това е :mrgreen:

Пон Ное 28, 2011 11:49 pm
Профил ICQ
Пристрастен

Понеже се засегнаха няколко теми:

- Лудогорец измислен отбор - Измислен или не, в момента заедно с черноморец играят наѝ-хубав фурбол в БГ.

- след 2-3 години няма да ги има - може и тогава ще го коментираме, но сега ги има. Литекс също преди 10 години щяха да изчезнат, но са още тук. Аз лично искам да има повече силни отбори от провинцията, които да привличат фенове от регионите си и да ни е по-силно първенството.

- Разград били турци - нямам представа и не съм бил, но познавам много печени турци, както и много смотани Българи, но въпреки това се опитвам да гледам на всеки нов човек, като на добър човек, а после животът ще покаже. Прав е Божо, че с по-малко предразсъдаци ще живееш по-добре.

- Славия да подрепя ЦСКА - това и аз не си го представям, освен, ако от това няма изгода за Славия.

- Аз гледах само второто и мачът беше добър. Статистиката на нашия мач с цска не е по-различна (в наша полза 60% владеене, 9 на 2 корнера и повече удари), но ние не създаваме толкова чисти положения.

Това е моето мнение, Венци,надявам се да ги четеш, като съвети, а не като заяждане. В краѝна сметка ти си решаваш.

Вто Ное 29, 2011 9:54 am
Профил
Модератор
Аватар

Лудогорец са създадени 1945 година и преди да ги вземе Домусчиев никой не ги беше чувал.

Литекс и те си идват на мястото (средата)

Предишната вечер преди мача с Лудогорец (за купата) бях спал в Разград и имам мнение за града , дори си говорих с местен и те сами се оприличават като турски град. Ако си бил на мача ще знаеш за какво говора.
ПП: Турците от Турция ни уважават и не знаят защо ги мразим ,ама наще помаци и всякакъв такъв тип измислени турчуля не ни харесват българите и това е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Радвайте се на победите срещу софийските отбори и после като отидем в провинцията сме с насрани гащи.

Статистиката няма нищо общо с футбола.

Като излезнат такива отборчета в Европа после се вижда що за стока ни е първенството ! Животнте поне си пълянт стадионите и спечелват някоя друга точка за България !
Това е моето мнение и на НИКОЙ НЕ ИСКАМ ДА МУ ГО НАБИВАМ!

Вто Ное 29, 2011 11:37 am
Профил
Пристрастен

Само че, ако станат шампиони следващите 3-4 години ще чуваш повече за тях. Както чуваш за Челси, а не за Нотингам,Лиѝдс, Саутхемптън.

Литекс,ако не се лъжа са шампиони на България и може сега да са в средата, но е само един сезон,коѝто не е свършил.

Ако повече Български отбори играят в Европа по-често и те ще почнат да си пълнят стадионите, защото местните деца ще растат с идеята за местния отбор, а не с това да отидат до София и да гледат "Левски" срещу Марибор. Искам 5000 на всеки стадион в България, а не 25 000 в два евро мача на сезон.

Може да изчезнат след 2-3 години, но поне развалят двуполюсния модел, нещо което и ние трябва да правим редовно.

За етническите различия и проблеми не ми се говори, ако не беше Разград щеше да е като Литекс, че са селяни или Черноморец, които не били истинския отбор на Бургас. винаги ще се намира повод да храним някого. Ще поживеем и ще видим.

Вто Ное 29, 2011 12:34 pm
Профил
Модератор
Аватар

Добре, съгласен съм! Но ти не ме разбра . Искам да кажа ,че тези селски отбори в Европа ще направят максимум 1-2 мача и след това са бита карта.

Спирам да дискутирам за комуняги и измислени отбори.

Вто Ное 29, 2011 12:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Е те сини и червени правят по 1-2 мача и те в европата и после пак ни радват тука :mrgreen:
За това е по-добре селски отбор да стане шампион, за да разбие статуквото на животните и да ги свали на земята малко :!:

Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.

Изображение

Вто Ное 29, 2011 12:46 pm
Профил
Пристрастен

Whitey написа:
Е те сини и червени правят по 1-2 мача и те в европата и после пак ни радват тука :mrgreen:
За това е по-добре селски отбор да стане шампион, за да разбие статуквото на животните и да ги свали на земята малко :!:

хехехех

Тоест другите отбори искат да стигнат по-далеко в турнирите, а Българските искат да стигнат до Септември*... Догодина Славия ще им покаже, как става :)))

*не сме само ние така де :р

Вто Ное 29, 2011 1:12 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Божо написа:
Славист да вика за червено-синия отбор, такава глупост не бях чувал скоро :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol:

BOYS SOFIA ULTRAS

Вто Ное 29, 2011 4:19 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 494 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 50  Следваща