Равносметка на полусезона
Автор |
Съобщение |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Равносметка на полусезона
Мен пък ме радва играта и отбора Ако запазим ядрото всичко ще е наред!!! Задължително трябва да останат Желев и Златков в защита, Дяков ще се върне и ще е алтернатива на Филипов и МеЗи. В ляво Маркес е слабичък...може би мястото му е по-напред и или Дреновички зад него или Ортега (ако се върне) или някое ново попълнение. За малките не знам дали имаме ляво бекче... Халфове много. Нямам притеснения за тази линия! Предполагам, че ще има продажби, но за никога не бих ревал  (за разлика от защитата където Желев е незаменим.) В средата разполагаме с Юруков, Борносузов, Попара, Илиев, Пеев. По всяка вероятност някои от тях ще сеи заминат. Но се връща Чаво, който и с половин ташо е класа над родните лебеди. Борносузов също може да е от полза ако влезе в час!!! Появиха се някакви чуждестранни звезди, които не изглеждаха зле на клипчетата. Атакуващите халфове са ливади. За Галиндо няма да ме е яд!! Жу също може да си замине, но така и така не му е мястото на крилото. По-скоро на върха на атаката и Маркес в ляво в предни позиции. Исках да кажа 2 думи и се отплеснах. Ако задържим състава и продължаваме да създаваме толкова положения ни трябват точно двама бързи и неуморни нападатели!!! Лично на мен клипчето на Саки ми хареса и ако дойде ще ги кърши яко...имахме един друг Саки (Моузес), който също чупеше кръстове:)) На вратата Кунчев си заминава и оставаме с Емо. Урсула ако се върне е плюс. Въобще не ми дреме как се е държал и какво е говорил. Лично аз не се обиждам от хора, които са 100 пъти под интелектуалното ми ниво. Нечленоразделял е нещо по наш адрес...голям праз...ако вземем 15 победи пролетта с ефектни спасявания на Петков ще си съдера гърлото и хич няма да ми дреме кой какво защо Вимаме Петков, оставяме Желев, взимаме 2-3 атакуващи играчи, най-вече нападатели и пролетта мачкаме Продължавам да твърдя, че след като Венци поръча екипи с имена на тях рано или късно ще се срамим и ние в Европата Сега интересното е кой си заминава....тези дни очакваме включване от голямата глава (шкембе). П.С. Томислав Русев го виждам идеален заместник на Нико Божов!
|
Вто Ное 29, 2011 11:24 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
На мен също ми изглеждат като повече + тази година , но за съжаление има и -. Победата в Бургас беше една от най-хубавите (много хубав мач) , Победата над ЦСКА след серия. Защита ни е най-стабилна от години! Галин и Божов са много слаби и трябва да ги махаме.Ели Маркес е без коментар той е конник без глава и не става. Жу си ги прави атаките ,ама не може да вкарва.. АКО ДЕБЕЛИЯ НЕ ПОЧНЕ ДА ПРОДАВА МАЧОВЕ ще гледаме готин футбол 
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Вто Ное 29, 2011 11:45 am |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Ако Маркес е конник без глава то какъв по дяволите е Месито 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Вто Ное 29, 2011 11:59 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
Намериха му поста на Меси и направи няколко добри мача ,а Ели все пак е чужденец и трябва да бъде 2 калси над другите ,а той е 10 пъти по-слаб от повечето футболисти в България..
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Вто Ное 29, 2011 12:17 pm |
|
 |
iori
Луд за връзване
|
Равносметката е ясна, експеримента с неопитния Кушев подобри настроението и самочувствието на отбора, но липсата му на тактическа подготовка и липсата на нападател ни коства точки(мачовете с морето, видима, миньоро). Ако не си подсигурим атаката и се разделим с някой от Желев-Златков, медали няма да видим. Незнам за вас ама аз искам медали и купи другото е живуркане, а ние си живуркаме от 15год.
|
Вто Ное 29, 2011 12:25 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Учудвам се на оптимизма ви, наистина ... Какви медали, как си представяте да изместим някой измежду двете животни и Лудогорец, просто няма как да стане. Единственото на което може да се надяваме е Черноморец да си разпродаде звездите и ако изместим въобще някой, това ще са точно те, всичко друго е абсолютно нереално на тоя етап. А и дори 4-то място може да не дава нищо, ако Ловеч или Локо (Пд) спечелят Купата ... Всичко ще си проличи от селекцията ни и още в първия мач с "Левски" ще се види, ако ни бият 1-вия кръг, всичко за нас си приключва за съжаление. Гледайки как Дебелия си гука с псевдоинженера с прякор на кукла от Мъпет Шоу, нещо хич не виждам как им скачаме и изораваме терена срещу говедата.  Дано не съм прав разбира се ...
|
Вто Ное 29, 2011 12:39 pm |
|
 |
Белите-от-София
Пристрастен
|
аз не знам,що си мислите,че някой въобще може да ни отърве от кунчев... въобще ако има интерес от някъде към него,предлагам да им го занесем на ръце
Вто Ное 29, 2011 12:49 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Viktor4o_Rs написа: Учудвам се на оптимизма ви, наистина ... Какви медали, как си представяте да изместим някой измежду двете животни и Лудогорец, просто няма как да стане. Единственото на което може да се надяваме е Черноморец да си разпродаде звездите и ако изместим въобще някой, това ще са точно те, всичко друго е абсолютно нереално на тоя етап. А и дори 4-то място може да не дава нищо, ако Ловеч или Локо (Пд) спечелят Купата ... Всичко ще си проличи от селекцията ни и още в първия мач с ""Левски"" ще се види, ако ни бият 1-вия кръг, всичко за нас си приключва за съжаление. Гледайки как Дебелия си гука с псевдоинженера с прякор на кукла от Мъпет Шоу, нещо хич не виждам как им скачаме и изораваме терена срещу говедата.  Дано не съм прав разбира се ... +1 И аз направо се изненадвам на добрите думи за представянето ни дотук и положителните очаквания за пролетта. Победихме Цска, като гост, но който не дойде на Овча Купел, той не ни изтормози и не ни взе точки. Тази "победа" на Армията веднага бих я заменил за една за Купата. Всяко първенство задължително заставаме трети. Посмъртно няма как да изместим Цска и "Левски" от първите две места, колкото и да са слаби, а и не заслужаваме. Сега вече има и Лудогорец. Има Черноморец, а това дали ще се разпаднат и до каква степен са хипотези. Още в първите пролетни кръгове Гришата ще тегли ножа на Джамбазки и те няма да завършат след нас. Имаме Локо Пд, които се лута в победи и загуби, както сме и ние. И най-важното е, че играта ни през есента не предразполага да градим и да очакваме нещо голямо на пролет, освен ако наистина не направи една гръмка селекция с доказани и опитни играчи във всички фази на играта, а това е малко вероятно. Не знам за какво настроение и какво самочувствие говорим, след като не можем да изградим една атака като футболен отбор. Защитникът става нападател, нападателят става крило, крилото става бек и топката се изсипва и се очаква там някой да я засече, ако стане меле, да я удари, да падне за дузпа, а-у. Играта ни е хаос, безпорядък, комедия. На мен пък в пъти повече ми харесваше Славия на Вуцан и Кокала, в пъти по-грамотен футбол играехме. Плюс това Кушев остава. С него ако пробием в Европа, официално ще обявим стадион Славия в Овча Купел за едно от чудесата на света. Единственото хубаво нещо, което ни се случи е централната защитна двоика. Това за мен е единствения плюс. А минусите с лопата да ги ринеш. Не е песимизъм, а реализъм. Дори Дебелият вчера каза, че не е доволен.
Вто Ное 29, 2011 2:08 pm |
|
 |
Белите-от-София
Пристрастен
|
грамотен футбол при кокала ? това е несериозно
Вто Ное 29, 2011 2:14 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Whitey написа: Ако Маркес е конник без глава то какъв по дяволите е Месито  Конят... 
|
Вто Ное 29, 2011 2:22 pm |
|
 |
|