Автор |
Съобщение |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
 Re: Селекция и трансфери
Очаква ни поредната весла футболна пролет с белят клуб 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Чет Дек 08, 2011 5:56 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Аз пък съм сигурен, че с Джамбаски и Галин в Ловеч ще сме пред Литекс в крайното класиране  Хитрият стратег Венци просто внедрява троянски коне в омразния си ловешки отбор, като небрежно прибира прилична сума за 50 % от правата на Ориент 33 Иначе на двуличието на Дебелия може да завиди и Николо Макиавели - от няколко години да плюеш и обиждаш непрестанно Литекс и същевременно да им продадеш с усмивка един от твоите водещи играчи, така ги разбирам нещата 
|
Чет Дек 08, 2011 6:04 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Продажбата на Галин беше най доброто решение и за дете страни.Беше тотално изчерпан и демотивиран.Е неприятно че го продоваме на селяците от Литекс но ще го преживеем.Романов не е лош.
|
Чет Дек 08, 2011 6:23 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Романов бих казал, че е талантлив от това, което съм му гледал.Дано успее да се развие.Галин не става и щом Венци е успял да го пробута значи наистина е голям  (във всякакъв смисъл)
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Чет Дек 08, 2011 6:59 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Литекс може да са след нас в класирането само ако Галин им е центар нападател 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Чет Дек 08, 2011 7:07 pm |
|
 |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
Сега като се махна от нас ще си скъса гъза от игра в Литекс на 100% съм убеден, че ще им е най-добрия играч през втория полусезон. Ама като не иска да се раздава за Славия, прав му път.
|
Чет Дек 08, 2011 8:53 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4233 Местоположение: София
|
Абе айде стиииига, сасъда да ми яде това шибано дебело плешиво мекотело. За какво трябва да го дава на Ловеч, ами да си го пласира в чужбина беее... Галин Иванов е нашия Нани.  Лекенце голямо, но когато иска да играе, то наистина го прави добре. Това че Кушев не може да го накара да играе пълноценно е друг въпрос. Дани Пеев, никога няма да забравя как му пукаше при тъпите и болезнени загуби от животните. След един мач с Цска яко ни нахрани нас, и тях, и футбола. Най-големииия..... "НЕ" на сечището в центъра на терена ! (Есения) Сезонът свърши, ни ние никога не спираме с простотиите.
Чет Дек 08, 2011 9:08 pm |
|
 |
Белите-от-София
Пристрастен
|
ква чужбина за тоя ? нали беше,разкриха го за няма и 2 мача
Чет Дек 08, 2011 9:26 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Насила хубост нестава.Тази есен Галин Иванов не силен мач ням ами и що го де приличен.
|
Чет Дек 08, 2011 9:37 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4233 Местоположение: София
|
Сега ще видим как в Литекс ще мачка и ще се тюхкаме защо при нас не е играл така. В Ловеч го взимат за заместник на Том, а ние взимаме за заместник на Галин някакъв, дето не съм сигурен дали съм го чувал. Махаме Галин, махаме Пеев, Борносузов, Дреновички, Молдованов. А кога ще махнем Божооооооооооооооооов.........
Чет Дек 08, 2011 10:15 pm |
|
 |
|