Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юни 29, 2025 12:38 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1667 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 167  Следваща
 Селекция и трансфери 
Автор Съобщение
Модератор
Аватар

Мнение Re: Селекция и трансфери
Viktor4o_Rs написа:
Ако Венци успее да продаде и Стефано сега, признавам го за бизнесмен от калибъра на Рокфелер, Бил Гейтс и Доналд Тръмп Изображение

Да и най-накрая да вземем някой по-добър вратар.

Пон Дек 12, 2011 6:45 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Венци Стефанов: Не съм разговарял с Митко за Ели Маркес

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви пред Novsport.com, че не е разговарял с президента на ЦСКА Димитър Борисов относно евентуално завръщане на Ели Маркес в редиците на „червените”. Появиха се информации, че бразилецът може да заиграе отново при „армейците”, където се състезаваше един сезон.

Стефанов разкри, че за момента не е разговарял с Димитър Борисов относно трансфер на Ели Маркес.

„Попитайте ЦСКА, защо ме питате мен? Не съм разговарял с Митко по тези въпроси. Ако те са влезнали във връзка с него, това е друг въпрос”, призна Стефанов.

Стефанов коментира и появилите се информации за това, че Чавдар Янков може да заиграе отново в Славия, както и че Георги Пашов от Чавдар (Етрополе) може да се присъедини към „белите”: „Чавдар Янков е футболист на Металург (Донецк) все още, така че не можем да говорим на този етап за нещо по-конкретно. Колкото до Пашов, ще се разберем, когато Кушев се прибере от Испания. Той е там на обучение”.

Запитан за ситуацията около наскоро разтрогналия с Локомотив (София) Владислав Романов, Стефанов отсече: „Владислав Романов е футболист на Славия вече”.

Пон Дек 12, 2011 7:11 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Кавдански е освободен от Локо (Пд) :roll:

Пон Дек 12, 2011 7:30 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Не щъ Кавдански, бита карта.

Ако и Илия напусне заедно с Дани и на тяхно място не вземем Шави или Иниеста, то the end. Шнур за Дебелия.

Пон Дек 12, 2011 9:57 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Viktor4o_Rs написа:
Кавдански е освободен от Локо (Пд) :roll:

И Карстен Янкер е свободен :mrgreen:

Пон Дек 12, 2011 11:54 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Румен Трифонов е уреден за Славия.

Вто Дек 13, 2011 8:02 am
Профил
Орден "Стара Славия"

"Славия и ЦСКА разменят футболисти

Става въпрос за левия защитник на ЦСКА Румен Трифонов. ЦСКА и Славия са в напреднали преговори и до края на седмицата поденият в Козлодуй футболист трябва да смени "Българска армия" с "Овча Купел". В сделката по всяка вероятност ще бъде включен бразилският бранител на "белите" Ели Маркес, който попада в плановете на Димитър Пенев."

http://football.sportal.bg/news.php?news=339803

Трифонов е доста приличен футболист за нашите стандарти. Урсула го ненавиждам от него айде нема нужда. Коконов съм го гледал един мач - футболист тип Ради Димитров, тича, бързак...

Кавдански го питах още при Кокала дали ще се връща, той ми отговори че при сегашното ръководство нямало шанс...
Но доста добър защитник е, дано да го вземем.

Вто Дек 13, 2011 10:29 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Кавдански напуска Локото защото не иска да е резерва...ако запазим Желев и Златков едва ли ще е титуляр и при нас така че едва ли ще дойде.

Чорбетата негодуват, че Трифонов е 1-- пъти по-добър от Маркес та може и да има файда от този трансфер.

Илийката е на 100 години и колкото и да му се кефим няма вече на къде. Знам че и преди се говореше така, но годините се трупат...едва ли ще играе на високо ниво и следващия сезон, а ако го направи ще е за по 20-30 мин на мач. Лошо за Пеев, но ако вземем Чаво (много съмнително, но не и невъзможно) ще запълним всички дупки в средата...и с половин чресло да е само ще е по-добър от всички взети заедно!!!

Урсула е класен вратар и каквото и да е правил преди може да помогне на отбора. Пак казвам, че в момента в който бием "Левски", Цска и/или Латекс с негови блестящо прояви ще се кефим и ще подскачаме като обезумели и ще ни е през К*РА кой какво и защо!

Искрено се надявам младите, които взимаме да покажат добри игри...знайни и незнайни чужденци и преди са идвали и са ставали водещи футболисти в родната ни А група...

В крайна сметка зима е, няма мачове, има спекулации и можем да си мечтаем на воля...като дойдат мачовете знаем какво ще стане, но пък положителните емоции от зимната пауза никой не може да ни ги отнеме :D :D :D

Вто Дек 13, 2011 11:10 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Не съм доволен ... Никога не съм харесвал тоя ушат орк Трифонов, не виждам за какво ни е, не че Ели е кой знае какво де, по-добре да си бяхме върнали Виктор Дениран, отколкото тоя :wink:
За Урсула съм си казал мнението, вече е на годинки и не става, вкарват му от халите редовно,не го искам :x Единствено за Чавдар бих се зарадвал много :D Коконов предполагам ще го преотстъпим пак :roll:
Дотук крайно противоречиви нови футболисти, меко казано ...

Вто Дек 13, 2011 2:09 pm
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

За Р.Трифонов не съм съгласен, предпочитам го пред Маркес. Един Чавдар ни трябва и двама голаджии, само да не продадем Златков или Желев.

Вто Дек 13, 2011 6:26 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 1667 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 167  Следваща