Автор |
Съобщение |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
 Re: Селекция и трансфери
katsumoto написа: Кой напуска и кой остава в Славия - лично от шефа на клуба (видео)http://slavia.sportal.bg/news.php?news=340024&team=14&champ=1Президентът на Славия Венцеслав Стефанов хвърли светлина върху трансферната политика на клуба. До момента "белите" взеха Владислав Романов от Локомотив (София), сърбина Милан Ставрич и черногореца Рамазан Бишевич. Отборът си върна и Иван Коконов от "Ботев" (Враца), който беше преотстъпен. "Ще привлечем още двама футболисти в средата на терена - единият е българин, а другият е много качествен и е от чужбина", разкри Стефанов в интервю за Sportal TV. Босът на клуба от "Овча купел" говори и за бившите звезди на тима Георги Петков и Чавдар Янков. "Разбрали сме с Гошо, че ако се прибере от Кипър, ще дойде при нас. При Чавдар положението е друго - няколко пъти говорих с мениджъра му Лъчезар Танев, но там ситуацията е сложна, защото Металург (Донецк) продължава да държи правата му. Още не е ясно как ще се разберат с Ростов, където той е под наем. А освен това Янков се възстановява от тежка контузия и не сме наясно със състоянието му. Това малко ни притеснява", добави Стефанов, с което на практика изключи завръщането на Чак в Славия. По въпроса с евентуалния бартер Ели Маркес за Румен Трифонов от ЦСКА, Венци заяви: "Не сме говорили за размяна. Аз съм преговарял за Трифонов, но без да включваме и Маркес". От "Овча купел" със сигурност си тръгва Даниел Пеев. "Дани ще играе другаде. Предстоят ни разговори с Атанас Борносузов за намаляване на заплатата му. То това какво ще се разберем зависи дали и той ще напусне или ще остане в Славия", завърши Венци. sportal.bg Нищо не казва за дедо Илия и Жоро Метъла. Беше ясно от самото начало, че Янков няма да се върне, а и щом е контузен не ни трябва. Борносузов може и да се съгласи на по-ниска заплата. Тоя "единият" дето е българин Искрен ли му е малкото име или Васил? А чужденеца да не е Ис Йахо? За Галин, Самир Аясс и тримата изгонени защитници също нищо не споменава.
Последна промяна lureno19 на Сря Дек 14, 2011 4:08 pm, променена общо 1 път
|
Сря Дек 14, 2011 3:51 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
|
Сря Дек 14, 2011 4:08 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Не бе имах предвид Калоянов
Сря Дек 14, 2011 4:09 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Той май е Васил, не че е толкова от значение де 
|
Сря Дек 14, 2011 4:16 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
|
Те са двама братя - Васил и Георги Калоянови от Поморие 
Сря Дек 14, 2011 4:21 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
И Платини от чорбата е свободен идеален център нападател.
|
Сря Дек 14, 2011 5:51 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
|
Славия преговаря за бранител на ЦСКА и следи още двама от "А" групаВсичко за селекцията и подготовката на Славия директно от извора Румен Трифонов и още двама футболисти от българското първенство следи Славия за селекцията си през зимната пауза. Това заяви Венцеслав Стефанов в студиото на Livesport.bg. „За Трифонов сме водили разговори с Димитър Борисов, но няма нищо конкретно. Имаме интерес към още един-двама футболисти от първенството, но не искам да ги обявявам. Отборите им са от средата на таблицата". В клуба вече пристигнаха черногорецът Рамазан Бишевич, Милош Кръстич и Владислав Романов от Локо София. Галин Иванов напусна тима по посока Литекс. Старши-треньорът на Славия Мартин Кушев заедно с помощниците си Атанас Желев и Йордан Петков провеждат специализация в испанския Еспаньол. „Добре са, вчера са били цял ден на тренировки. Гледат, пишат и бришат", заяви усмихнато Стефанов. „В лицето на Мартин Кушев отдавна бяхме решили да заложим на футболист, който е играл в нашия клуб. Мартин доби опит в Германия и Русия. Най-вече е бил мъжкар, виждам го и в играта му. Данчо Петков също помага със спокойствието си. Този екип ще успее да закара Славия в Европа. Вярвам, че Мартин има бъдеще, затова с управителното тяло сме заложили на тях". „Не знам кой го пусна това нещо за Галин и ЦСКА. Сега се пусна, че съм искал да взимам този, този или онзи. Лично не бих го спрял да отиде някъде, където и да поиска и условията за него и Славия са добри". „Други клубове се интересуват от Жуниор и други наши футболисти, но за момента основно са само запитвания". „Надявам се в края на следващия дял точковият ни актив да е между 55 и 60. С тях Дай Боже може да сме в тройката". Подготовката си Славия ще проведе на няколко етапа. Тимът няма да взима участие в турнир в Сандански, но има пет договорени контролни срещи по време на лагера си в Анталия. „Имаме уговорена среща с Будучност, уверение от Васлуй, имаме уверение за Динамо Букурещ, Краснодар и друг руски отбор. Пет срещи ще имаме в Анталия". Тук го има цялото интервю. Милош Кръстич го знам от любимия ми сръбски отбор - ОФК Београд. За 5 минути вкара гол и подаде за още един срещу Галатасарай в Истанбул (2:2). Много ще се радвам ако наистина дойде! 
Сря Дек 14, 2011 7:23 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4233 Местоположение: София
|
Шибан дебелак, ако титлата се взимаше с приказки и омаини думи, щяхме да сме всяка година шампиони.
Жалко за Дани, дано заиграе някъде, където ще получи повече шанс за реализация и ще оценят таланта му. Аз оставам почитател на играта му.
Говори за качествен халф в средата, като май това няма да бъде Янков. Аз не мога да разбера какво става с нападението, след като самия той след всеки мач на Овча Купел твърдеше, че не можем да си вкараме "хилядите положения".
Сря Дек 14, 2011 10:28 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
|
Сря Дек 14, 2011 10:32 pm |
|
 |
Белите-от-София
Пристрастен
|
saract написа: http://en.wikipedia.org/wiki/Milo%C5%A1_Krsti%C4%87 този ли взимаме? едва ли,простите журналия сигурно са объркали името... Романов подписа със Славия Договорът на халфа е за три години Славия направи поредният си трансфер, след като вчера подписа договор с Владислав Романов. Бившето крило на Локомотив София сложи подписа си под 3-годишен договор с белите. След неяснотата около бъдещето на червено- черните Романов реши бързо да се раздели с клуба, като разтрогна договора си по вина на клуба, а причината е неизплатени заплати. Влади остана доволен от трансфера си на „Овча купел”, като заяви, че се надява да покаже силни игри и да оправдае доверието на треньорското ръководство. - Щастлив съм, че вече съм играч на Славия. За мен е голяма чест да нося белия екип. Започвам с тях на 9 януари, надявам се да направя една силна зимна подготовка и да оправдая очакванията на треньорския щаб. Видях се днес с президента на клуба г-н Венцеслав Стефанов, пожела ми късмет и да съм здрав, другото ще си дойде с времето - сподели Романов за „7 дни спорт”. Влади Романов е третото ново попълнение за белите, след като преди няколко дни си осигуриха услугите на Милан Ставрич и черногореца Рамазан Бишевич.
Сря Дек 14, 2011 11:47 pm |
|
 |
|