Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: Селекция и трансфери
Венци Стефанов: И аз искам Меси да играе в Славия, но...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отрече възможността защитника на „белите” Даниел Златков да премине през зимния трансферен прозорец в ЦСКА. Такива информации се появиха в спортната преса днес. „От ЦСКА може да искат много. И аз искам Меси да заиграе в Славия, но.... нали знаете, No money no fun”, коментира босът на Славия. Стефанов е на мнение, че шансовете на българския Роналдо да заиграе зад граница са по-големи в Славия ,отколкото ако премине на Армията. Президентът на „белите” каза, че има принципна договорка с ръководството на ЦСКА Румен Трифонов да премине на „Овча купел”, но подчерта, че не става въпрос за никаква разменна момента. Смяташе се, че левият бек на „червените” ще бъде разменен с Живко Желев.
„Всичко зависи от Румен Трифонов. Ако той иска да играе в Славия, ще дойде при нас, но не става въпрос за размяна на играчи”, допълни още Венцеслав Стефанов. Президентът на Славия заяви, че очаква в отбора да бъдат привлечени още едно-две имена, но на този етап няма нищо конкретно.
|
Вто Дек 20, 2011 5:20 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
Не знам да ли ни трябва Румен Трифонов Миньор взеха добри пари за него от ЦСКА.....не знам да е направил нещо впечатляващо и развитие след това.
|
Вто Дек 20, 2011 7:52 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Влади Златинов в Славия
..инфото е лично , няма да го намерите по сайтовете

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Вто Дек 20, 2011 8:02 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
``Fanatic`1913`` написа: Влади Златинов в Славия
..инфото е лично , няма да го намерите по сайтовете Дано е така, според мен си е един приличен играч, винаги ми се е нравел http://en.wikipedia.org/wiki/Vladislav_Zlatinov
|
Вто Дек 20, 2011 8:16 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
супер, дано верно да дойде!
Вто Дек 20, 2011 10:10 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Славия привлече Влади Златинов
Нападателят подписа за 2 години
Славия подписа договор за 2 години с Владислав Златинов. 28-годишният нападател идва от Берое, където изкара последните два сезона. Златинов е юноша на ЦСКА, минал е и през Локомотив (Пд), Берое, Банско, Пирин и Вихрен. В “А” група има 126 мача и 40 гола. Атакуващият футболист става четвъртият нов в селекцията на треньора Мартин Кушев. Преди него бяха привлечени черногореца Разаман Бишевич, сърбина Милан Ставрич и Владислав Романов от Локомотив (Сф).
инфо Официалния сайт

ВИНАГИ С ВАС !
|
Сря Дек 21, 2011 9:00 am |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
От началото на шампионата Златинов има 12 мача и 2 гола 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Сря Дек 21, 2011 9:34 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Да провали се в Берое и за награда преминава в Славия.........
|
Сря Дек 21, 2011 9:45 am |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Божов и Жу има по 6 гола за 14 мача, но да видим Злативно дали няма да е резерва на Божово или обратното ...
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Сря Дек 21, 2011 9:51 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13217 Местоположение: SOFIA
|
 Златинов
"Берое" изживя уникално тежка криза през лятото и почти до края на есента, така че е логично Златинов да има 2 гола. Отборът като не върви и Роналдо да си, пак няма шанс да късаш редовно мрежите. Смятам, че е добро попълнение, има перспективи и е доказан играч. Пък нататък ще видим... Да не забравяме, че баща му Христо Златинов - Кройф беше първият вътрешен трансфер срещу пари в историята на А РФГ -навремето го закупихме от "буферите" за 50 000 байтошови лева.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Дек 21, 2011 10:18 am |
|
 |
|