Автор |
Съобщение |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
 Re: Селекция и трансфери
А бе звезда е тоя бе иначе кво ще прави в Славия 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Чет Дек 22, 2011 1:31 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
С други попълнения сме се затруднявали не само да намерим клипчета, но и да разберем че дори има такива играчи  Щом е играл в що-годе познати отбори като Седан и Кан, значи е имал качества, въпросът е наистина дали сега става за нещо, щом не се е наложил във втородивизионен турски отбор  И все пак французите и африканците с френски паспорт са едни от най-адаптивните и котиращи се чужденци и като цяло пасват добре в България, достатъчно е да споменем Мболи, Ренет, Бардон, Дембеле, Гранден, Кабус, Хидиуед, Кайе и т.н. Ще видим дали този ще бъде така.
|
Чет Дек 22, 2011 1:39 pm |
|
 |
Белите-от-София
Пристрастен
|
е дано го вземем този,французин и то бял  само на клипчето ми се видя 1000 класи над малин иванов 33 
Чет Дек 22, 2011 1:54 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Е ако чакате да вземем някоя от суперзвездите на Лига 1.Даже и за Крейзифорест са леко скъпички.Макар че плеймейкър като Еден Хазард би свършил работа като алтернатива на стъкления Попара.Абе живот.....
|
Чет Дек 22, 2011 2:22 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
засега май оставаме без плеймейкър 
Чет Дек 22, 2011 2:52 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
|
Чет Дек 22, 2011 3:13 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Скандала тепърва ще се разгаря.За да се окаже в крайна сметка че чорбарите освен всичко друго могат и да вземат допинг безнаказано.
|
Чет Дек 22, 2011 3:48 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
Нишо няма да последва...просто буря в чаша вода..... И преди и сега,пак са отбори на властта.....
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Чет Дек 22, 2011 3:50 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Владислав Златинов: Искам да играя с тима в Лига Европа
Владислав Златинов е 4-ото ново попълнение на Славия. Бившият нападател на Берое подписа с белите за 2 години. "7 дни спорт" потърси Влади, който сподели как се е стигнало до договорка със Славия.
- Влади, как се чувствате след трансфера в Славия? - Чувствам се много добре. Радвам се, че подписах договор с отбора. Мартин Кушев се свърза с мен, искаше ме в тима и се разбрахме. Всичко се разви доста бързо, за нула време се разбрахме с г-н Стефанов и Мартин Кушев
- Запознат ли сте с тима? - Да, разбира се. Все пак това е софийски отбор, сериозен тим, нормално е да се интересувам от всички, не само от бившия ми клуб. В Славия има доста добри футболисти и конкуренцията е по-голяма. Има силни нападатели като Ники Божов и Жуниор. Конкуренцията не ме плаши, даже напротив - амбицира ме и ме мотивира повече. Който се представя най-добре, той ще играе.
- Завръщате се в София. - Да, преди време пак играх тук. Все пак това е столицата на България, където са събрани най-добрите отбори в страната. Това е може би най-футболният град.
- Неприятно ли ви е, че напускате Берое? - Само мога да благодаря на публиката и на треньорското ръководство на Берое. Изпитвам единствено добри чувства към този клуб, той ми даде доста и искам да им благодаря. Не се сърдя на никого, няма и за какво. Проблеми нямам с никого, така е преценил треньорът и аз приемам решението му нормално. Нямам представа защо по-опитните играчи бяха освободени, това е въпрос, на който не мога да отговоря.
- Защо нещата в клуба не вървят? - За Берое вече не мога да коментирам, защото не съм техен футболист. Мога само да им пожелая да излязат от ситуацията, в която се намират. Вярвам, че момчетата ще се справят с това.
- Какво е мнението ви за първенството? - Стават много добри мачове между всички отбори. Ще Щ има и занапред такива сблъсъци. Засега нищо не е решено и има доста срещи, които да се изиграят. Ще видим накрая кой ще е първи.
- Следите ли ЦСКА, юноша сте на този отбор? - Да, нормално е да ги следя. Интересувам се от ЦСКА. Тимът може и да се пребори за титлата, засега дели първо място с Лудогорец. В ЦСКА винаги се играе победа и не се съмнявам, че сега отново е така.
- Каква година изпращате? - 2011 г. беше сполучлива за мен. Аз съм максималист човек, не съжалявам за нищо, което се е случило с мен. За следващата година си пожелавам с новия ми отбор да постигнем успехи. Надявам се да изпълним целите си и да играем в Лига Европа през лятото.
- Къде ще прекарате празниците? - Все още не съм си направил плановете. Най-вероятно обаче ще бъда със семейството ми в България.
Ръководството на Славия все още не е взело решение дали да привлече нападателя на Черноморец Поморие Васил Калоянов. В момента таранът е свободен агент, след като договорът му изтече. Калоянов взе участие в контролата на белите с Рилски спортист, където остави добри впечатления. Днес треньорът Мартин Кушев и президентът Венци Стефанов ще се срещнат с нападателя, след което ще стане ясно дали той ще бъде привлечен. В момента конкуренцията в атаката на белите е доста голяма, като Кушев разполага с Николай Божов, Жуниор, Радослав Василев, както и новите попълнения Милан Ставрич и Владислав Златинов.
|
Чет Дек 22, 2011 4:11 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3901 Местоположение: Sofia
|
http://www.youtube.com/watch?v=xjWfdNpb ... =endscreenКевин е печелил първа награда за най-добър халф в международен детски турнир....
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Чет Дек 22, 2011 6:10 pm |
|
 |
|