Автор |
Съобщение |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
 Re: Селекция и трансфери
За Кирил Михайлов мога да кажа че ставаше невероятно дясно крило в Football Manager 2005 и 2006 Златинов е добра покупка.
Чет Дек 22, 2011 9:44 pm |
|
 |
Белите-от-София
Пристрастен
|
според мен такива като Васил Калоянов и тоя Кирил Михайлов е несериозно да ги взимаме на проби дори...а както преди началото на всеки сезон бяха едни приказки за налагане на юношите ни от уж много продуктивната ни школа...
Пет Дек 23, 2011 12:08 am |
|
 |
katsumoto
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 11, 2010 12:06 pm Мнения: 422 Местоположение: Sofia
|
Славия взима Калоянов от лятото
Славия ще вземе бившия нападател на Черноморец Поморие Васил Калоянов от лятото. Бургазлията е подписал вчера предварителен договор с белите, който влиза в сила от лятото на 2012 г. Също така стана ясно, че Калоянов ще носи екипа на Нефтохимик през пролетния сезон. Ръководителите на двата клуба са разговаряли помежду си и са стигнали до споразумение нападателят да се подвизава със зеления екип до края на сезона. Именно през лятото се очаква Славия да се раздели с някои от нападателите си и да се отвори място за Калоянов.
novsport.bg
_________________ 8 пъти шампион на България: 1926, 1928, 1930, 1936, 1939, 1941, 1943 и 1996 г.
|
Пет Дек 23, 2011 12:04 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Славия взима защитник от “"Ботев"” (Враца)Петър Альошев преминава при “белите” след края на първенството Славия е на път да привлече в редиците си централния защитник на ""Ботев"" (Враца) Петър Альошев. Близки до бившия юношеския национал твърдят, че Альошев ще играе тази пролет във Враца, а от следващото първенство ще облече екипа на “белите”. Бранителят има договор с врачани до 30 юни 2013 г. Изпълнителният директор на “"Ботев"” Пламени Николов заяви пред modernavratza.com, че към момента няма оферта към Альошев, а желаещите да го привлекат трябва да предложат сериозна сума. http://www.sportal.bg/statistics_player ... 96&champ=1
|
Пет Дек 23, 2011 3:43 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13217 Местоположение: SOFIA
|
Ще бъда много доволен, ако се получи това с Альошев. Много ми харесва и методът с предварителните договори и трансфери в бъдеще време. Такава е европейската практика. Ще имаме яснота за селекцията и сигурни попълнения, които няма как да ни бъдат измъкнати в калабалъка.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Дек 23, 2011 4:11 pm |
|
 |
iori
Луд за връзване
|
Аз лично не разбрах какво толкова му се радвате на Златинов, пак се напълнихме с анонимници.
|
Пет Дек 23, 2011 4:45 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Влади Златинов със сигурност не е анонимник, има спечелена Купа на България, вкарвал е гол на Рапид (Виена) в ЛЕ, има доста попадения в А група, така че не съм съгласен с подобна оценка. При условие, че никога не даваме пари за селекция, пак си е нещо. Качествени и известни играчи се вземат с мангизи, които Дебелия предпочита да дава само за шкембето си, не и за играчи ...
|
Пет Дек 23, 2011 5:48 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
Аз не мога да разбера защо се говори за някого преди да се види.. Нямало смисъл това, онова също нямало смисъл.. този бил анонимник, другият не бил и бил нещо си.. има контроли, футболистите, които имат качества ще останат, тези които нямат ще си тръгнат.
Във футбола не е като при колите да имат хората двигател и мощност и да знаеш точни параметри, всичко зависи от моментна форма, връзки, интереси, име и други куп глупости в БГ.
Кирил Михайлов първо го вижте и после говорете.
Същото беше преди да вземем Иванович, а после 3 години му се кланяха всички докато беше на терена. Няма да напомням къде беше играл и как беше пред отказване, защото системата на подбор на футболисти на балканите е меко казано спорна. Божов е друг явен пример - дебют в А група на 32г.
|
Пет Дек 23, 2011 5:48 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
И аз така мисля, правят се много прибързани заключения! Влади бил анонимник, Кирил и Васко били несериозни, изчакайте да ги видиме първо.
Пет Дек 23, 2011 6:30 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
май си имаме нов Веле 
|
Пет Дек 23, 2011 6:55 pm |
|
 |