Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13212 Местоположение: SOFIA
|
 Re: Венци в атака...
Стига, че Венци ще заобича форумо:)
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Дек 04, 2011 11:13 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13212 Местоположение: SOFIA
|
 От Topsport.bg
"Този формат на "А" група не е реален. Ако отборите в "А" група са 10, интересът няма да е по-малък. Първенството ще бъде много по-интересно, а и отдолу отборите, които ще напират да влязат в първата десетка, ще бъдат много по-сериозни.
Преди по времето на Иван Славков не се случи. Тогава Иван Вуцов беше противник. Сега съм говорил и с Боби Михайлов, и той не иска и не знам защо. А така интересът ще се вдигне много.
Ако сега се направи една проверка на регистрираните клубове в БФС, повече от 100-150 клуба няма да са реални. Всички други са фиктивни. Защо, след като парадираш и няма пари, сега защо има над 20 автомобила в БФС? По мое време, когато бях вицепрезидент, имаше 3 автомобила. Вместо да икономисваме, ние плащаме. Боби е първият президент на БФС, на който се плаща.
Какво направихме за Детско-юношеските школи? Взеха и сложиха по 5 човека от Литекс в националните отбори, биха ги като прошляци и толкова. Боби не постъпва правилно - не избраха неговия човек за президент на ПФЛ и той сега обезличи организацията. Ние плащаме глоби, за да издържаме Сульо, Пульо и Мульо. Не е сериозно. Нека Михайлов даде някои комисии на специалисти, той е окупирал всичко.
Аз не един и два пъти съм говорил с Митко Борисов, Гриша Ганчев, Тодор Батков и Митко Борисов, убеден съм, че те не се занимават със задкулисни игри. Ако не бяха 2-та милиона, които премиера даде на БНТ, за да излъчва шампионата, нямаше да вземем и стотинка от ТВ права. Искаме да се направи спортен канал с наша подкрепа и да се излъчват всички мачове. Това е пътят, за да няма скандали и простотии - мачовете да се дават.
Как да променим нещо на Конгрес, след като има 200 мъртви клуба, които идват и гласуват както им каже Боби Михайлов? Аз му звъня от два месеца и той не ми вдига телефона. Крайно време е да се седне и да се говори по тези теми. Не може за всяко нещо да се търси Бойко Борисов, той не може да помага постоянно на футбола в тази криза.
Малкото хора, които си даваме парите за този спорт, ще си тръгнем. Ето, Гигов е на път да го направи. Нещата при нас не са по-различни, отколкото в Локо (Сф). Какво ако ни дадат стадионите? Аз ще си занеса у нас "Овча купел"? Или Тодор Батков ще си построи триетажна кооперация на "Герена"?
Аз вярвам, че нещата могат да се оправят. Но трябва намеса от най-високо ниво", коментира Венци Стефанов.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Дек 09, 2011 11:02 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
ГЛЕДАХТЕ НА ЖИВО В LIVESPORT.BG: Всичко за Славия и футбола ни през погледа на Венци Стефанов
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов ще е специален гост в студиото на Livesport.bg.
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи обстоен и обширен анализ на изминалия есенен полусезон в „А" група. С Филип Петрунов в студиото на Livesport.bg футболният деец говори за най-спорните моменти от двубоите на „белите" през изминалия първи дял от шампионата.
Стефанов коментира състоянието на останалите столични клубове, застъпвайки тежкото състояние, в което се намира Локомотив София, начинът, по който се справят с управлението на клуба си собствениците на ЦСКА, представянето на "Левски" и ролята на парите за постигането на успехи.
Належаща бе и темата за националния отбор, от който със скандал си тръгна юношата на Славия Благой Георгиев. Съдийството също не убягна на Стефанов, който смята, че ако на Славия реферите свирят както на "Левски", ЦСКА и Литекс, то белите няма да изпадат извън Топ 3 на класирането в „А" група.
Славия завърши полусезона на пето място във временното класиране, а основна „заслуга" за това според Стефанов имаха трите равенства в хода на 15-те кръга, които записаха „белите". В хронологичен ред Миньор, Видима-Раковски и Черно море измъкнаха по точка от мачовете на стадиона в „Овча Купел".
„Трите равенства на стадион „Славия" с много безотговорна игра ни класираха на петото място. Много повече ни прилягаше да сме в тройката. Загубите от Литекс, Лудогорец и "Левски" са си загуби, но за тези шест пропуснати точки ще ме боли още много".
„Имаме желанието да класираме отбора за Лига Европа и много искам да го постигнем. Убеден съм, че вторият полусезон Славия ще бъде много по-конкурентоспособна. За това работи треньорското ръководство, за това работим и ние, които се занимаваме с издръжката на отбора".
„Винаги съм казвал, че привържениците на Славия са най-интелигентната част на българското футболно общество, с изключението на някои момчета, които се опитват да подражават на свои колеги от другите клубове. При всички положения един фен трябва да подкрепя клуба си. Всички имаме вина за слабото представяне в някои мачове. Не вярвам президентът и тези хора, които си дават парите в името на отбора да са най-виновните в случая".
Колко струва издръжката на футболен отбор като Славия в елитното ни първенство
„Много! В тази голяма криза не смятам, че да споменаваме цифрите е най-удачното нещо, което можем да направим. Редуцирали сме цифрите, търсим най-икономичните варианти, за да си позволим, ако правим по-големи разходи, те да са за школата. В мъжкия отбор само тези, които дават всичко от себе си да побеждава Славия, ще бъдат по-високо оценени и високо платени".
Развитието на материалната база за школата на клуба е един от най-важните въпроси за ръководството на Славия. И тук обаче има спънки, които пречат за подобряването условията за подготовка на младите таланти.
„600 деца имаме в школата. Имаме желание да направим още два терена, защото не ни достигат. Имаме известни проблеми с Обединения спортен клуб, който има някакви претенции. Земята е на Футболен клуб Славия и те предявяват претенции за земи, на които няма никакви постройки. Ние искаме да ги използваме за новите терени. Никога в Славия не е имало спорт „тенис на корт". На 62 години съм и никога не съм виждал в Славия да се играе тенис. След като Обединеният спортен клуб се занимава с издръжката на спортовете, това не е приоритет на футболния клуб. Проблемите, които ни се създават, продължават да ни пречат. Срещаме големи проблеми от страна на Обединения спортен клуб".
Стефано Кунчев е един от перспективните играчи в редиците на Славия. Стефанов отдава големи надежди на младия 21-годишен вратар. С преминаването си в Славия младежкият национал бързо си спечели титулярното място в тима. Кунчев обаче лесно се сблъска с най-характерните проблеми на младите футболисти в първенството ни.
„Хубаво момче е, харесват го жените и той се подвежда. Това е от младостта. Във Футболен клуб Векта (Кунчев е продукт на детско-юношеската школа на пловдивския тим) работят добре и създават добри момчета и много скоро някой от тях ще заиграят в големи отбори. Разговарях със собственика на Векта Петър Никленов и не веднъж сме говорил за бъдещето на Стефано. Много пъти съм му казвал и на Стефано да не разочарова себе си и хората около него".
Стефанов оцени полусезона на Славия като „сравнително добър". Една от „връхните" точки бе загубата с 0:6 от Лудогорец.
„Направихме си равносметката след тази загуба. Знаем за какво става дума. Не току така се споменаха имена на лица, които се въртят около футбола и правят недобри неща. Въпреки това поздравявам Лудогорец за победата".
Спекулациите за преводи от по 20 хиляди лева в банковите сметки на четирима футболисти на Славия помрачиха до известна степен резултата от въпросния двубой.
„Аз също ги чувам тези неща. Божа работа е, но не вярвам да им превеждат парите по сметките. Кирил Домусчиев (б.а. собственикът на Лудогорец) е добър и коректен човек, познавам го и не смятам, че той е инициатор на тези неща. Чух някои работи, че някой му пълни главата, и че аз съм въздействал на съдиите. Има такива хора, които си предлагат услугите, колко вещи са и т.н. Рано или късно Кирил ще се отърве от тези хора".
„Не мога да говоря на 100 процента. много неща се изприказваха и чуха. Но едно мога да кажа! Антон Генов търсеше начин да изгони наш футболист в този мач. Галин Иванов като по-млад се хвана на въдицата. След това, когато те вече водеха с 3:0 страничният съдия допусна да отбележат два гола от засада с по няколко метра. След като води другия отбор с 3:0, защо пускаш такива голове?
Спорни ситуации имаше и в двубоя срещу Берое, който заралии спечелиха с 1:0.
„Засадата на Пепи Димитров е около 3 метра. Той дори поема топката с ръка, но такива положение не се свирят в мачовете на Славия. След това Божов центрира от вратата, когато Жуниор остана сам, нямаше засада и отново ни вдигнаха. Ето това е грозното".
„Не съм разговарял с Домусчиев на темата чужди съдии и аз не съм привърженик на чуждите съдии. Ние имаме много добри съдии, казвал съм го на ръководството на съдийската комисия. Разчитам повече на младите съдии. Дори и да сбъркат им е простено. Станислав Тодоров е съдия номер 1 на България. Да той е много добър. Навънка свири перфектно, защото знае, че това е шансът му. Тук обаче е тенденциозно, защото го бутат".
Обсъжданата дузпа срещу Николай Божов в мача срещу Черно море помогна на Славия да се добере до точката в последния кръг на есенния дял.
„Няколко пъти разговарях с Ники. Той се кълне, че е 100-процентова дузпа. Не съм разговарял с Таско Тасков след мача, но и той е категоричен, че има дузпа. Мисля, че първо бе фаулиран и после защитникът на Черно море ритна топката в аут, като подкоси Божов. Той просто го подсече. Ако беше подарък за рождения ми ден щяхме да бием с 5:1. Мачовете ни с Черно море, Велбъжд Кюстендил, Локомотив Пловдив, Литекс, въпреки че Гришата (б.а. Гриша Ганчев) ме щипал така, както само той може, винаги са били много коректни. С Черномроец също нещата винаги са били много точни и коректни".
„Може да бъдеш сигурен на 100 процента в едно – няма оказван натиск над съдиите да свирят в полза на Славия. Не един или два пъти съм го казвал на Коце Костадинов. Когато се случи да не ограбват Славия, а да свирят честно, веднага се надигат приказки. Ако на Славия свирят както на "Левски", ЦСКА и Литекс няма да излезем от тройката. Колкото по-бързо се отърсим от тези гниди във футбола, толкова по добре".
|
Сря Дек 14, 2011 2:14 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
Промените в управленската структура на "Левски" и интегрирането към нея на Иво Тонев и Стилиян Шишков отприщи вълна от коментари относно това, че и двамата никога досега не са демонстрирали „сини" пристрастия. Отявлените локомотивец и цесекар обаче в никакъв случай няма да са първите, които професионалният им път ще принуди да защитават чужда на симпатиите им като деца кауза. Дори собственикът на "Левски" Тодор Батков като малък не е подкрепял Отбора на народа, а както сам е признавал, е викал за "Ботев" (Пловдив). Обзорът на известните и не дотам известни величини относно любимите отбори на босовете и шефовете в елитните ни клубове показва сериозно преимущество на цесекарите. Парадоксалното е, че един от собствениците на „армейците" - Димитър Борисов, като дете е бил фен на Славия. „Белите" са се ползвали с подкрепата и на Николай Гигов, който освен всичко има десетки мачове като юноша за тима от „Овча купел". Преди години той дори се опита да поеме управлението на своите любимци, но безуспешно. В същото време в управата на Локо (Сф) след напускането на Тонев не остана чист локомотивец, ако не броим някои от членовете на УС.Венци Стефанов от своя страна е посветил живота си на старата футболна дама. Малцина знаят, че като ученик той е минавал през прозореца на съблекалнята, за да влиза на мачовете на Славия. По ирония на съдбата човекът, осигурил титлата през 1996-а - Младен Михалев, е цесекар и дори е бил част от „армейския" отбор по борба.
Доминацията на цесекарите в „А" група става повече от внушителна, след като към Маджо прибавим Гриша Ганчев, Коко Динев и боса на лидера във временното класиране Кирил До-мусчиев, който доскоро дори бе в управата на „армейците". Пристрастията на Динев помогнаха на ЦСКА за не един и два трансфера, а Гриша Ганчев през годините периодично е спряган като вариант, който може да поеме контрола върху основния пакет акции в клуба. На „червените" потвърдено симпатизират още Никифор Вангелов и Цонко Цонев. Друг от шефовете на Миньор - ген. Йордан Димитров, обаче е тренирал в Славия и увеличава допълнително броя на славистите.
Другият ни гранд "Левски" към настоящия момент може да е доволен от това, че шефовете на няколко по-малки клуба като "Ботев" (Bp), Монтана и Видима-Раковски са левскари. Като такъв може да се определи и Митко Събев, както и Марин Митев от Черно море, но последният по-скоро е лидер на групата на безпристрастните. Интересно е, че преди години „сините" имаха много по-сериозно лоби сред останалите босове. Тази тенденция бе особено отчетлива в годините, когато ВИС-2 издържаше или подпомагаше доста клубове. Босът Георги Илиев и най-близките му приближени начело с Емил Наков са крайни фенове на „сините". http://www.novsport.com/news171656_1061.html

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Чет Дек 22, 2011 5:17 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Ясно защо Велбъжд пускаше на говедата и когато трябваше говедата им пускаха. За Николай Гигов това отдавна го знам. Бай Ганьо от "Ботев" (Пловдив)!!! Бай Ганьо (Пловдив) - 1916 г. -> отбор от Съдийския квартал, заедно с още няколко махленски клуба се обединяват с ""Ботев"". От "Бай Ганьо" идва Никола Щерев-Старика, легенда на ""Ботев"". 
Пет Дек 23, 2011 5:32 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Чуйте празничното пожелание на Венци Стефанов към феновете на Славия (аудио)http://www.novsport.com/news172528_1003.htmlПрезидентът на Славия Венци Стефанов се включи в празничната коледна картичка на Novsport.com, като пожела на всички фенове на „белите” да бъдат живи и здрави и да обичат истински Славия. „Пожелавам им много здраве, щастие в семейството, успехи в работата и да обичат истински любимия отбор”, добави още той. В личен и професионален план той си пожела здраве за него и децата, а за отбора си каза, че иска футболистите да дават всичко от себе си, като е сигурен, че ако се раздават, успехите ще дойдат и публиката ще се върне. Чуйте цялото Коледно и Новогодишно пожелание на Венци Стефанов към феновете на Славия и посетителите на сайта Novsport.com в прикачения аудио файл!
|
Нед Дек 25, 2011 11:41 am |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
Debeliä si otiva na Puket da praznuva i go boli **** i za Slaviä i za selekciä
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Пон Дек 26, 2011 5:12 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Венци Стефанов: "Футболист на годината" беше позор
Президентът на Славия Венци Стефанов празнува преди дни именния си ден. "7 дни спорт" потърси боса на белите на личния му празник, за да коментира отиващата си 2011 г., както и случващото се във футбола.
Г-н Стефанов, в какво настроение посрещнахте коледните празници и именния си ден? - В нормално, все пак това са празници, най-хубавото време от годината. Коледа мина, сега идва Нова година. Дано след нея футболистите да не дойдат неподготвени и с наднормено тегло на първата тренировка. За Коледа и за именния ми ден си пожелах само и единствено здраве, на мен и на всички хора.
Имате ли поводи за оптимизъм в такова трудно време? - Да, имам. Надявам се, че нещата ще се подобрят и ще се променят. Ние българите сме корав народ и ще се справим.
Вие сте един от хората, които работят за бъдещето, вярвате ли, че това ще се отплати? - По принцип всички европейски отбори, които имат сериозни успехи, винаги са работили с младите и подрастващите, обръщали са внимание на собствената си школа. Трябват обаче и кадърни треньори, които да обучават тези футболисти. Важно е не само в Славия, ио и в оща 2-3 други клуба да има много добрашкола важното е, ако може, навсякъде да се развиват младите. И в София, и в провинцията, защото има много талантливи деца. Лошото е, че материалната база не е добра, няма и подготвени треньори. Затова, когато младите отидат в мъжките отбори, не са подготвени тактически и технически. Ние в Славия не сме върнали нито едно дете. Искаме всички да имат шанс да се развиват. Пределно ясно е, че няма как всички 650 момчета да станат футболисти и да се реализират. Дори и само 6 да го направят обаче, това ще бъде сериозен успех. Трябва всяко едно дете да има шанс да спортува и да се развива, не да обикалят по улиците и да висят пред компютрите като сомнамбули. Затова от ръководството на Славия преценихме, че ще даваме шанс на всеки и няма да го връщаме.
През тази година стана инцидент точно с ваш юноша, когато младежи наръгаха Божидар Васев. - Аз не искам да се връщам към този случай, защото това беше нещо много лошо. Божидар е много добро и възпитано момче. Дано да бъде жив и здрав и в бъдеще да стане голям футболист.
Защо младите все по-малко спортуват? - Аз не мога да дам точната рецепта защо това се случва. През последните 22 години не се обърна много внимание на спорта. Различните правителства, улисани в политическа битка за власт, съвсем забравиха младите. Едва сега виждаме, че този премиер започна да обръща внимание на спорта и да помага. Да се надяваме, че държавата ще се върне на този път, защото младите хора са бъдещето на страната ни.
Как бихте коментирали избора за Футболист на годината? - Това е позорна анкета. Аз нямам нищо против избора за футболист на годината и Николай Михайлов. Просто фактът, че на церемонията присъстваше едва един футболен президент, е показателен. Освен това този човек получи и приз, защото за една година е свършил толкова много за спорта. А къде са Николай Гигов, Гриша Ганчев и другите? Сигурно те не са направили нищо за футбола, щом нямат награди. Смятам, че не трябва по приятелски начин, на лични симпатии и с услужливи журналисти да се определят тези неща. Трябва наистина да се прецени трезво кои са хората, които най-дълго са отделяли средства и нерви, за да развиват спорта и футбола. Явно летоброенето е започнало, откакто Борислав Михайлов е президент на БФС. Сигурно ще свърши, когато той се оттегли от този пост.
Всеки говори за аматьорски футбол в България. Какво смятате вие? - Това са пълни глупости. Какъв аматьорски футбол, какви 5 лв.?! Футболът го е имало винаги и ще продължава да го има. Явно нещата ще си дойдат на мястото, но и затова е нужно време. Знаем за кредитните милионери, които се появиха и изсипаха купища пари за футболисти. Свърши това време. Постепенно, постепенно всичко си идва на мястото. Да се стигне дотам, за да има аматьорски футбол в България, обаче е смешно. Ние сме страна в Европейския съюз и това не може да се случи никога.
Как бихте коментирали допинг скандалите в ЦСКА? - Аз не искам да коментирам тази тема. ЦСКА си има свое ръководство. Аз ги уважавам и се отнасям към тях като към колеги. Не е моя работа да се занимавам с тях. Винаги могат да се получат грешки. Аз не мисля, че хората от ръководството на ЦСКА са знаели за това, което се случи. Ако има виновни, то със сигурност не са те.
По-близо ли е Славия до призовите места в средата на сезона? - Мисля, че играем по-добре отпреди, по-мотивирано. Надявам се отборът да постигне по-големи успехи, защото сме на добра позиция в момента. През 2012 г. в отбора искам да видя повече себераздаване, мотивация и желание за победа а най-вече вяра в собствените си сили
Може ли да се каже, че това е най-добрият отбор на Славия в последните години? - Не мога да кажа подобно нещо, а и не обичам такива класации. Ще се види в края на сезона. Както знаем, пилците се броят наесен.
Каква година изпраща Славия? - Имахме някои добри моменти през пролетния полусезон. Съжалявам много, че не можахме да вземем купата, след като играхме финал. Надявам се в близко бъдеще това да стане факт. През есента започнахме колебливо, впоследствие нещата си дойдоха на мястото и се изкачихме в класирането. По-скоро мога да кажа, че изпращаме една добра година.
Какво пожелавате на себе си и на другите хора за новата 2012 г.? - На всички пожелавам здраве, най-вече здраве. Нека се уважаваме и да бъдем хора.
|
Чет Дек 29, 2011 1:40 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Тая анкета е измислена и за мен не означава абсолютно нищо. На тати синчето педерасченцето дето си го навря срещу Вердер футболист на годината, а колко гола допусна за трагичния ни национален отбор е трудно да се изчисли.
Чет Дек 29, 2011 2:18 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Хора Николай Михайлов стана вицешампион с Твенте и стана носител на купата.Не го забравяйте.
|
Чет Дек 29, 2011 2:31 pm |
|
 |
|