Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юни 28, 2025 1:04 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1667 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 167  Следваща
 Селекция и трансфери 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Селекция и трансфери
на мен селекцията пък ми харесва!
Факт е, че пари няма, но поне този път има мисъл за нещо. Не знам защо плачем за освободените, като не показаха нищо!!! Дани Пеев ще си остане вечната надежда, не стана и лидер на отбора, само качи 15 кила.
За нашия шампионат имаме няколко слаби поста и ако ги оправим и уцелим в един мач всички да са що годе добре може да бием всеки у нас. Постовете ги знаем всички - Кукунчев, Маркес, Ориента33 /вече проблема е решен/ и вариации с халфовата линия.
Всички говорим, че сме играли една и съща схема, принципно играхме 2 схеми, Кушев намери местата на хората - особено на недоразумението Меси, но за повече от това нямаме играчи-халфове. Вариантите се правят с халфове, това е .

Последна промяна atm на Чет Дек 29, 2011 7:06 pm, променена общо 1 път

Чет Дек 29, 2011 4:50 pm
Профил
Модератор
Аватар

Не мисля, че Дани го гоним заради килограмите, но може би те бяха основния му проблем през есента, това лесно се оправя обаче. Съгласен съм, че досега селекцията е добра. Взехме халфове и нападатели, е не са от супер класа, но се надявам че ще ни свършат добра работа. Дано вземем и Макриев, но малко ме съмнява.

Чет Дек 29, 2011 5:39 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Да, дотук селекцията върви доста добре за българските стандарти. За разлика от есенната селянекция, сега се взимат футболисти, които все са блеснали с нещо тук-таме. Явно не са празни приказките за юбилейните амбиции - този път ще гоним наистина нещо по-истинско. Единствено не мога да разбера защо за вратарския пост нищо не се споменава. Стара приказка е, че "вратарят е половин отбор", а на нас определено ни трябва нещо повече от това, с което разполагаме до момента...

А

Чет Дек 29, 2011 7:22 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Нова година - нова пачка в джоба на Дебелия. Каква селекция ? Ами той още не е започнал да продава ?! След НГ отваря тезгяха и всичко, което става, си заминава..

Чет Дек 29, 2011 10:42 pm
Профил WWW
Модератор
Аватар

Вместо Янко Сандански, по-добре да си върнем Янко Вълканов! А за вратар що не си върнем юношата Емо Михайлов от Лудогорец?

Чет Дек 29, 2011 11:09 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

lureno19 написа:
Вместо Янко Сандански, по-добре да си върнем Янко Вълканов! А за вратар що не си върнем юношата Емо Михайлов от Лудогорец?

Янко Вълканов беше много слаб в Берое, неслучайно седя и резерва повечето мачове. За вратарския пост за да вземем някой, трябва да продадем Кунчев :roll: Да не забравяме, че има и вариант Урсула да се върне, иначе аз съм си казвал мнението, че млад и перспективен вратар е Веселин Цветковски от "Ботев" (Враца), доста трансфери има между нас и тях и дано има някакъв вариант да го вземем, ако разкараме Кунчев.
Аз противно на повечето не съм много доволен от селекцията дотук. Не виждам къде са се доказали толкова сърбежите, които привлякохме. Златинов и Романов имат качества, но да ги броим за трансферни удари е силно казано, поне според мен. Сега имаме уж нападатели, но нямаме халфова линия, не мисля че Янко Сандански би бил плеймейкърът, който ни е нужен :roll: За Макриев както казах е чиста фантасмагория да се надяваме.
Ако продадем Живко или Златков, оставаме и без защита на практика ...

Пет Дек 30, 2011 12:33 am
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Май с теб общо взето мислим почти по един и същи начин. За Янко съм съгласен, че беше слаб за Бирои, ама то за тия и аз не бих си давал много зор :lol: А Кунчев е връзкарче и няма как да го пробутаме засега. Цветковски също си мисля, че е много добър, но ще ни струва пари, а дебелия не иска да даде, а да ги изгрухти :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Затова казах Емо Михайлов - докато е все още свободен и за символична сума. Ама и да дойде Кукунчев пак е титуляр :!:

Пет Дек 30, 2011 1:33 am
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Ако дойде Макриев макар и за няколко месеца ще повярвам в дядо коледа.

Пет Дек 30, 2011 9:06 am
Профил
Луд за връзване
Аватар

Извинявайте, ама кой беше тоя Макриев, че нещо немога да се сетя !?!

Изображение

Пет Дек 30, 2011 10:44 am
Профил
Орден "Стара Славия"

katsumoto написа:
Извинявайте, ама кой беше тоя Макриев, че нещо немога да се сетя !?!

Питай някой от феновете на ФК "Ашдод".Защо ли руснаците от Криля советов платиха 1.5 милиона долара за него.

Пет Дек 30, 2011 10:51 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 1667 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 167  Следваща