Автор |
Съобщение |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
 Re: До победителите в Познай първия голмайстор
seth написа: Ами аз също уреждам още наградния фонд, тъй като включва автографи от автора на едни книги. А автора е на морето. Всички получават ламинирана грамота указваща кой за какво се е борил и до къде е стигнал и през коя година е станало това. Вторите ще вземат и книгата "Корените на "Славия", а първите освен нея ще се сдобият и с книгата "Славия" по световните терени". Всичко това ще бъде отразено на стр.2 на в."Славия" в броя за м. септември - печеливши, развитие на турнира и пр. Имах желанието да абонирам и 6-10 човека за в."Славия" за следващата година, но за съжаление май няма да има абонамент, а пращането по куриери е излишен разход, много по-голям отколкото е стойността на вестниците ( за 10 броя на стойност 10 лв. се плащат 53 лв за куриер или 25 лв . на пощата, но там не е сигурно получаването. Може да измислим нещо по получаването му на стадиона срещу някаква бележка, но все още не съм го обсъдил и не обещавам. Автора върна ли се от морето?
Пон Сеп 19, 2011 8:22 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13211 Местоположение: SOFIA
|
Все още не мога да се засека с Камен за книгите. Грамотите вече са при мен. Изборно положение е и съм зверски ангажиран. Тази или другата седмица наградите ще са при победителите. А фишът за изборите е :
ЗА общински съветници - ЗАДЗЪЛЖИТЕЛНО № 33, защото там сме аз и Боби Бориславов - изтъкнати слависти. Вторпият като действащ и бъдещ общински съветник, е поел ангажимент да внесе предложение за стогодишнината да бъде кръстена улица на името на избран от нас славист.
ЗА президент - задължително №4 - Румен Христов и Емо Йорданов - Румене от сателита на "Славия" "Дунав"(Рс) и заслужава подкрепа.
ЗА кмет - Прошко №33 - просто защото е по-голям пич от всички останали и въпреки че му е излязла пъпка като на Лилов на бузата:)
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Окт 15, 2011 8:32 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
seth написа: Все още не мога да се засека с Камен за книгите. Грамотите вече са при мен. Изборно положение е и съм зверски ангажиран. Тази или другата седмица наградите ще са при победителите. А фишът за изборите е :
ЗА общински съветници - ЗАДЗЪЛЖИТЕЛНО № 33, защото там сме аз и Боби Бориславов - изтъкнати слависти. Вторпият като действащ и бъдещ общински съветник, е поел ангажимент да внесе предложение за стогодишнината да бъде кръстена улица на името на избран от нас славист.
ЗА президент - задължително №4 - Румен Христов и Емо Йорданов - Румене от сателита на "Славия" "Дунав"(Рс) и заслужава подкрепа.
ЗА кмет - Прошко №33 - просто защото е по-голям пич от всички останали и въпреки че му е излязла пъпка като на Лилов на бузата:) Само така ....гласувайте със синьо !
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Съб Окт 15, 2011 8:39 pm |
|
 |
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1491 Местоположение: sofiq
|
а N 20?
_________________ N 1
|
Нед Окт 16, 2011 7:41 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
 последна редакция
Току що се чух с всички. Утре изпращам наградите на посечените адреси.
|
Пет Дек 23, 2011 2:13 am |
|
 |
seth
Администратор
|
Наградите са изпратени на посочените адреси препоръчано с обратна разписка. Бях обещал да ви пратя бележките, но в пощата ми дадоха една обща квитанция с всички имена и адреси и сами разбирате, че изпращането няма как да стане поради изискването за конфиденциалност на личната информация, която съм получил. Ако някой от шестимата има проблем с получаването на пакета, нека ми сигнализира.
Пакетите са кафяви на цвят с въздушни предпазители и съдържат:
Два пакета за първо място - Книгите "Славия по световните терени" на Камен Огнянов, книгата "Корените на "Славия", грамота и три броя на в. "Славия". Три пакета за второ място - книгата "Корените на "Славия", грамота и три броя на в. "Славия". Един пакет за трето място с грамота и три броя на в. "Славия".
Обещаните календари са за 2011 г. и са доста обемисти. не пожелаха да ги вземат в пощата. Така че остава да ги заменя с календари за 2012 и да се съберем на по бира, за да ги дам на победителите.
Благодаря на всички за търпението и отзивчивостта.
Желая весели празници и успешна 2012 г.!
|
Пет Дек 30, 2011 11:32 pm |
|
 |
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1491 Местоположение: sofiq
|
 Re: Въпроси и коментари към Играта
Колета с наградите дойде!!!Благодаря за усилията.
_________________ N 1
|
Сря Яну 04, 2012 9:42 am |
|
 |
valery
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 28, 2004 9:39 pm Мнения: 731 Местоположение: Sofia, Slavia
|
yamata написа: Колета с наградите дойде!!!Благодаря за усилията.
|
Сря Яну 04, 2012 12:01 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
yamata написа: Колета с наградите дойде!!!Благодаря за усилията.
Сря Яну 04, 2012 12:09 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
При мен още не е 
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|