Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Юли 09, 2025 9:19 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1667 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 167  Следваща
 Селекция и трансфери 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Селекция и трансфери
Славия преотстъпи Божидар Васев на Светкавица
Вто, 2012-01-10 13:47
Юношата на Славия Божидар Васев ще бъде преотстъпен на Светкавица.

Роденият през 1993 година полузащитник ще играе за новака в "А" група до края на сезон 2011-2012. До момента Васев има три мача с екипа на мъжкия отбор на "белите". През есента на 2011 година младият талант игра за Славия в елитната юношеска група на България до 19 години. Столичани ще започнат втората част на шампионата като лидери във временното класиране.

Вто Яну 10, 2012 2:05 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Последно Пашов подписал ли е?Защото от всички летни попълнения ми изглежда най обещаваш.

Вто Яну 10, 2012 2:28 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Между другото Дениран Ортега отива на проби в Черно море.Не знам защо не получава шанс в Славия при положение че има далеч по безспорни качества от един Златинов да речем.

Вто Яну 10, 2012 4:11 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

И аз харесвам Ортега като футболист, но е твърде недисциплиниран и непостоянен. Правилно беше изгонен от отбора. При нас поне няма заловени алкохолици зад волана или допингирани, предполагам защото си поркат и шмъркат на домашно Изображение

Вто Яну 10, 2012 5:11 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Пашов е подписал ,сигорен ни е !! :)

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Вто Яну 10, 2012 6:42 pm
Профил
Модератор
Аватар

seth написа:
saract написа:
Според Кушев нещата с Кевин Париенте са се издънили и няма да идва.Инфото е от Мередиан мач.

И причината е, че е трябвало да дойде на проби, но ВеЦе е решил да си спестим режийните разноски - ток вода, билети, разходи за храна...

Нямаме пари, де то е ясно! Дебелия гледа да спести за пасти!

Вто Яну 10, 2012 9:45 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Ако можем да обобщим нещата в селекцията то вратарския пост,защитата и нападението остават на практика непроменени.За сметка на това халфовата линия е с изцяло /или почти изцяло/ нова визия.Да се надяваме че промяната ще е за добро.Лошото е че проблемите на върха на атаката и вратарския пост не намират решение.

Сря Яну 11, 2012 11:36 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Трудно е да се съглася с това :) Когато имаме повече избори в халфовата линия, то няма да се налага Жуниор да играе крило и ще може да си е централен нападател.
Това, че за момента запазваме защитата може само да ни радва - не помня в последните 10 години да сме имали по-добра двойка в центъра на защитата, Дяков играе много симпатично, а Меси определено се справя прилично на десния бек. Е, от ляво Маркес е дупка в някои от мачовете, но според мен е ок като цяло.
Стефано очевидно ще се налага като титуляр - затова и не се взеха нови вратари. А определено има нужда ...

САМО СЛАВИЯ!

Сря Яну 11, 2012 5:01 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Че те Маркес не го ли изгониха?

Сря Яну 11, 2012 5:28 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

За Жу си мисля, че е пътник за съжаление, дано не съм прав и не го продаваме :roll: Дяката не го знам как ще е след контузията си, иначе винаги ми е харесвал :) Интересно ми е да видя и Георги Пашов как ще се представи. Меси може и да го върнат на крилото, абе отдясно варианти има, за разлика от левия фланг :roll:
Т.нар. вратарски проблем ще се реши много бързо, ако просто много по-класният и сигурен Емил Петров е титуляр, само че директивите от Бащицата изискват друго ...
А дали Виктор Генев е преминал при украинците ? Впрочем, там ще играе и Димитър Макриев :roll: Ако го продаваме Генев, трябва и нов централен защитник, не може само с Киро Огнянов резерва.
Кушев няма да има никакво извинение, ако тоя Бишевич се окаже слабак, а не се дава шанс на Божката Васев. Същото важи и за Ставрич :wink:
За Златинов съм сигурен, че ще вкара поне 4-5 гола пролетта, стига да е здрав :D

Сря Яну 11, 2012 5:35 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 1667 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 167  Следваща