Автор |
Съобщение |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
 Re: Селекция и трансфери
Прав си взехме разни анонимници, а си изгонихме някои от качествените футболисти. Абе тоя сезон 5-6 място.
Съб Яну 14, 2012 1:21 am |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
едно ми е странно, как така коментирате без да познавате играта на новите футболисти? гледам няма ентусиазъм, само жалим за "интелекта на Дани". Ами той дойде с такава еуфория в Славия, помните ли? И какво направи, освен интервютата, в които не използваше фразите на всички едноклетъчни? Половин сезон нищо запомнящо се, я поровете и си вижте коментарите, това ли е Дани Пеев, губи се, нещо не се е аклиматизирал и т.н. После един приличен сезон, но нищо запомнящо се, освен оня боц срещу чорбата. Ако вие му плащате заплатата, какво ще направите ? Илийката, бе изправен между избор, или да влиза по 15 минути или да иде някъде, е има и още една възможност бенефис. При това Положение, се поставете и от двете страни, от едната ще искате малко да му намалите заплатата, щото за 15 мин. заплатата не е същата, той пък избра да иде в малък отбор близо до София. Така бенефиса му на ст. Славия се отлага с времето да вземе някой лев още и да чака момент в който се отвори евентуално място за него в школата /ако има въобще образование за това/. Смело мога да кажа, че в момента имаме най-балансирания отбор от 10 г. насам. Я кажете, кой направи по- интересна селекция? Чорбата ли? Тези там ме радват, като викнаха един набеден мениджър по лека атлетика да им води кондиционната подготовка....ако това е истина, няма да могат и да седят прави скоро Хайде и малко позитивизъм! Някой ще каже ами то всичко се повтаря, то и свички знаем, че безсмърнти няма, тогава дай да ходим и да се копаме! Аре само Славия !
|
Съб Яну 14, 2012 8:19 am |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Браво пич,и на мен ми писна да чувам рева за Пеев все едно сме изпуснали Зидан.
|
Съб Яну 14, 2012 8:51 am |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3901 Местоположение: Sofia
|
atm написа: едно ми е странно, как така коментирате без да познавате играта на новите футболисти? гледам няма ентусиазъм, само жалим за "интелекта на Дани". Ами той дойде с такава еуфория в Славия, помните ли? И какво направи, освен интервютата, в които не използваше фразите на всички едноклетъчни? Половин сезон нищо запомнящо се, я поровете и си вижте коментарите, това ли е Дани Пеев, губи се, нещо не се е аклиматизирал и т.н. После един приличен сезон, но нищо запомнящо се, освен оня боц срещу чорбата. Ако вие му плащате заплатата, какво ще направите ? Илийката, бе изправен между избор, или да влиза по 15 минути или да иде някъде, е има и още една възможност бенефис. При това Положение, се поставете и от двете страни, от едната ще искате малко да му намалите заплатата, щото за 15 мин. заплатата не е същата, той пък избра да иде в малък отбор близо до София. Така бенефиса му на ст. Славия се отлага с времето да вземе някой лев още и да чака момент в който се отвори евентуално място за него в школата /ако има въобще образование за това/. Смело мога да кажа, че в момента имаме най-балансирания отбор от 10 г. насам. Я кажете, кой направи по- интересна селекция? Чорбата ли? Тези там ме радват, като викнаха един набеден мениджър по лека атлетика да им води кондиционната подготовка....ако това е истина, няма да могат и да седят прави скоро Хайде и малко позитивизъм! Някой ще каже ами то всичко се повтаря, то и свички знаем, че безсмърнти няма, тогава дай да ходим и да се копаме! Аре само Славия ! Ама много точно! Напълно подкрепям тези думи - така трябва да говорят истинските слависти, а не да плачат като баби за комунизъм... Надявам се новите попълнения да са по-добри от освободените и ще го вярвам, докато не ги видя с очите си какво правят с бялата фанелка. И им пожелавам да ни донесат много радост през следващите сезони! САМО СЛАВИЯ!!!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Съб Яну 14, 2012 11:25 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13217 Местоположение: SOFIA
|
То това е- професионални футболисти са, но никой не ги е гледал. А, ако иска да ги види - колкото и да търси не може, защото нямат запомнящи се изяви, които да си заслужават вниманието. И как разбрахте, че имаме балансиран отбор? Балансиран в какво? Балансиран по какъв показател? Аз съм сигурен, че 85% от новите няма да са в "Славия" през месец юли.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Яну 14, 2012 11:47 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Скептичен съм към новите сърбежи и Янко Сандански (дано не съм прав  ), положителни очаквания имам към Златинов, Романов и Пашов  Ще видим кой как ще се представи. Ако не продадем Живко или Дани Златков, може да се каже че имаме балансиран тим, като личат и слабости естествено в някои зони - ляв защитник и ляв външен халф примерно. В средата и в атака уж много имена, ама количеството съвсем не винаги води до качество. Все пак обаче ако се сравним с другите отбори, положението при нас не е толкова зле, може би само Литекс взеха по-известни и интересни имена. "Левски" взеха някакъв португалец, чорбата чака разни жабари, подхвърлени им от Удинезе. Кокала започва уверено да закопава Локо (Пд), там търсят някакви си латвийски вратари и скандинавски рендета. Черноморец прибраха "звездите" на Локо (Сф), а най-добрите им играчи Жужу и Анеси май са си пътници. Черно море прибраха вратарчето на Видима, а продават най-силният си играч - Паломино.Лудогорец също не са кой знае колко активни, но при тях няма и нужда честно казано. С оглед горепосоченото, пресилено е да се правят драми и трагедии, разбира се Дебелия може с един замах да ни превърне в напълно посредствен отбор, достатъчно е да продаде Живко и Жуниор например ... Идва и другият момент, че отдавна при нас няма значение кои са футболистите, след като през пролетта записваме меко казано странни и съмнителни резИлтати 
|
Съб Яну 14, 2012 2:33 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Викторчо не мога да разбера песимизма ти за Сандански.Аз пък точно в него виждам най качестеното попълнение.
|
Съб Яну 14, 2012 3:05 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
saract написа: Викторчо не мога да разбера песимизма ти за Сандански.Аз пък точно в него виждам най качестеното попълнение. Дано си прав  Просто към отхвърлени юноши на "Левски" и ЦСКА винаги си имам едно наум. Иначе съм склонен да се доверя на твоята преценка 
|
Съб Яну 14, 2012 3:11 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Там също има качествени момчета.Спомни си Здравко Здравков,Владко Шаламанов,Тошко Праматаров и доста други.
|
Съб Яну 14, 2012 3:15 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Новото попълнение на Славия Владислав Романов заяви, че целта му е да успее да се наложи в титулярния състав на „белите“. Той изрази увереност, че „белите“ ще могат да се справят с "Левски" след подновяването на първенството.
„Радостен съм, че преминах в отбора на Славия, засега тренираме добре, най-важното е да направим една добра подготовка и да започнем подобаващо първенството с победа над "Левски"“, сподели крилото по повод мача от 16-я кръг на А група.
Преди да премине в Славия, Романов носи екипа на Локомотив София. „Както знаете последните месеци бяха много тежки в Локомотив. Искам да благодаря на хората от ръководството, които ми гласуваха доверие. Пожелавам им по-бързо да се оправят нещата там, защото те го заслужават. Да, има забавяне на заплатите, имам да взимам пари от Локо Сф, но не това е най-важното. Не ми се говори по този въпрос. Събраха се много комплексни причини, за да напусна, не само финансовите, но вече мисля само за Славия.“
„Смятам, че имаме шанс за тройката. Аз познавах повечето футболисти от Славия, добри футболисти са, а и привлякохме още няколко добри играчи. С една добра подготовка, мисля, че ще можем да се преборим за място в тройката. Най-важното е да съм здрав, да се утвърдя в отбора. Моята цел е да се преборя за място в титулярния състав на Славия“, завърши Романов.
|
Съб Яну 14, 2012 4:18 pm |
|
 |
|