Автор |
Съобщение |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
 Re: Селекция и трансфери
saract написа: Там също има качествени момчета.Спомни си Здравко Здравков,Владко Шаламанов,Тошко Праматаров и доста други. това беше в доброто старо време 
Съб Яну 14, 2012 6:05 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Песимизмът заразлико от оптимизма е заразен- и това е основния проблем на редовия славист - вечния песимизъм - дори и някой да излезе оптимист се събират сто други и му викат ти луд ли си гледай колко сме зле и тн.... Така никога няма да се оправим за съжаление.... не като отбор а като привърженици .....
Докато не мине и последния кръг аз си оставам оптимист....
а и вие какво искате да земем Руни ли за да кажем че има запонящи се изяви..... то ако някой има такива няма да дойде при нас а в доста по големи европейски отбори . Остава да се надяваме че новите точно при нас ще направят своите " запомнящи се изяви "

ВИНАГИ С ВАС !
|
Съб Яну 14, 2012 6:10 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Това при нас си е стара традиция песимистите да са повече от оптимистите, аз не се слагам нито към едните, нито към другите. Каквото стане, все пак топка е.
Съб Яну 14, 2012 6:20 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Е съгласете се, че от титлата насам няма нещо кой знае колко оптимистично в управлението и представянето на отбора специално. Според мен повечето хора ги притеснява не толкова класата на новите играчи, колкото да не се почне с обичайната покупко-продажба на основни футболисти и мачове Аз лично ще повярвам, че този полусезон ще е по-различен, ако в първите 2 мача вземем поне 4 точки 
|
Съб Яну 14, 2012 6:25 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13217 Местоположение: SOFIA
|
Стефан, никой не очаква Меси и Рууни от зимното меркато (лятото може би е добре да дойде някой от тях  ), но трябва да се прави селекция, която повишава качеството. Много футболисти бяха освободени от "Локомотив", "Лудогорец", "Локомотив"(Пд) - все качествени футболисти, които са доказали, че могат да играят. Ние взехме двама такива, които другите отбори не ги искаха - Романов и Златинов. Останалите са пълна загадка. Не може да се отървеш с лека ръка от Галин, Дани Пеев и Илийката, да се чудиш да освобождаваш ли Борносузов и на техните места да вземеш Бишевич, Сандански и Пашов. Много бих се радвал те да заместят успешно напусналите и да надградят вече постигнатото ниво в халфовата линия, но поне засега не ми се вярва, че това ще стане. Логиката казва това. И не говорим за песимисти, оптимисти и пр., а за една трезва преценка реално какво ни очаква.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Яну 14, 2012 7:41 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Пашов е играч.Прилича на Кафу  Националче е и ще играе добре, сигурен съм.
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Съб Яну 14, 2012 7:45 pm |
|
 |
Белите-от-София
Пристрастен
|
Chelsea_69 написа: Пашов е играч.Прилича на Кафу  Националче е и ще играе добре, сигурен съм. Георги Пашов-Българина 
Съб Яну 14, 2012 7:49 pm |
|
 |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
Chelsea_69 написа: Пашов е играч.Прилича на Кафу  Националче е и ще играе добре, сигурен съм. След Меси и Роналдо време беше и Кафу да се появи 
|
Съб Яну 14, 2012 9:14 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Последно Дани Пеев е заминал на лагер с локо София.
|
Нед Яну 15, 2012 11:09 am |
|
 |
katsumoto
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 11, 2010 12:06 pm Мнения: 422 Местоположение: Sofia
|
atm написа: едно ми е странно, как така коментирате без да познавате играта на новите футболисти? гледам няма ентусиазъм, само жалим за "интелекта на Дани". Ами той дойде с такава еуфория в Славия, помните ли? И какво направи, освен интервютата, в които не използваше фразите на всички едноклетъчни? Половин сезон нищо запомнящо се, я поровете и си вижте коментарите, това ли е Дани Пеев, губи се, нещо не се е аклиматизирал и т.н. После един приличен сезон, но нищо запомнящо се, освен оня боц срещу чорбата. Ако вие му плащате заплатата, какво ще направите ? Илийката, бе изправен между избор, или да влиза по 15 минути или да иде някъде, е има и още една възможност бенефис. При това Положение, се поставете и от двете страни, от едната ще искате малко да му намалите заплатата, щото за 15 мин. заплатата не е същата, той пък избра да иде в малък отбор близо до София. Така бенефиса му на ст. Славия се отлага с времето да вземе някой лев още и да чака момент в който се отвори евентуално място за него в школата /ако има въобще образование за това/. Смело мога да кажа, че в момента имаме най-балансирания отбор от 10 г. насам. Я кажете, кой направи по- интересна селекция? Чорбата ли? Тези там ме радват, като викнаха един набеден мениджър по лека атлетика да им води кондиционната подготовка....ако това е истина, няма да могат и да седят прави скоро Хайде и малко позитивизъм! Някой ще каже ами то всичко се повтаря, то и свички знаем, че безсмърнти няма, тогава дай да ходим и да се копаме! Аре само Славия ! Браво! САМО СЛАВИЯ!
_________________ 8 пъти шампион на България: 1926, 1928, 1930, 1936, 1939, 1941, 1943 и 1996 г.
|
Нед Яну 15, 2012 12:46 pm |
|
 |
|