Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юни 27, 2025 1:36 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1667 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 167  Следваща
 Селекция и трансфери 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Селекция и трансфери
Влади Златинов: Още тази година трябва да сме в Европа

Влади Златинов отново се завърна в София, През пролетта юношата на Пирин и бивш младежки национал ще носи екипа на Славия. Някогашният футболист на ЦСКА идва от Берое и вече има достатъчно опит, за да помогне на „белите", най-малкото да запазят доброто си есенно класиране. Петото място би било добра основа преди сезона, в който най-старият софийски клуб ще чества своята стогодишнина. Амбициите на Кушев и Венци Стефанов са място в евротурнирите още през лятото, а Златинов е един от малкото в новия си отбор, който е усещал тръпката на международните сблъсъци.

- Влади, кажи най-напред как се стигна до трансфера ти в Славия?
- Всичко стана след обаждане от страна на старши треньора, господин Кушев. Обади ми се, разбрахме се и се радвам много, че вече съм на „Овча купел". Разбрахме се много бързо. Все пак е важно да чуеш лично от треньора, че ти си част от плановете му.

- Лесно ли се раздели с Берое?
- За Берое много не искам да говоря. Искам да благодаря на треньорското ръководство на клуба, на прекрасната публика и да им пожелая успех оттук нататък.

- Каза, че не ти се говори много за Берое, да не би да си обиден на някого в клуба?
- Не, не съм обиден на никого. Благодаря много на Илиян Илиев и на феновете за многото хубави моменти. Въобще нямам лоши чувства и няма да кажа лоша дума за този отбор. Там имах доста добри моменти, въпреки трудностите в началото на този сезон.

- Приеха ли те добре новите ти съотборници и как ти се струва обстановката в Славия?
- Съвсем нормална. Все пак и досега играех в нашето първенство и с почти всички от момчетата в Славия се познавам. С някои от тях съм бил и съотборник в младежкия национален отбор. Така че всичко е нормално и няма да имам никакъв проблем с момчетата. Не съм вече на такава възраст, че промените да ми се отразяват особено.

- Мартин Кушев обяви амбициозна цел пред отбора -място в тройката. Ще успеете ли да я изпълните?
- Разбира се, че е възможно да я изпълним. Надявам се да направим една много добра подготовка. Ако след това продължим да показваме добри игри и в първенството, резултатите ще си дойдат сами.

- А лично твоите амбиции в Славия какви са?
- Такива каквито са и на клуба. Искам с „белите" да играя в евротурнирите и се надявам да успея да постигна това още през тази година.

- За място в атаката на Славия ще се бориш с Николай Божов. Какво мислиш за него и за конкуренцията в отбора въобще?
- Конкуренцията мен само може да ме амбицира и в никакъв случай не може да ме изплаши. Надявам се сега в Славия да показвам добри игри и да оправдая доверието, което ми гласува Мартин Кушев. Божов и всички останали са добри футболисти, с които заедно трябва да приключим сезона по най-добрия начин.

- Смени доста отбори в кариерата си, чувстваш ли, че „Овча купел" може да се окаже твоят футболен дом за по-дълго?
- Защо не. Така са се развили нещата и действително натрупах участия за доста отбори, но в крайна сметка не мисля, че това е лошо. Старал съм се навсякъде да давам най-доброто от себе си и мисля, че съм се държал професионално. Славия предлага отлични условия за футболистите. Отборът има сериозни традиции, а този сезон постигна и наистина впечатляващи победи. Само ще се радвам, ако остана възможно по-дълго в тима, а защо да не спечеля и трофей с него.

Нед Яну 15, 2012 2:49 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Е дано успеем! Владиславовците да ни помогнат да владеем славата! :D :mrgreen: Личи си, че имат желание за игра!

Нед Яну 15, 2012 7:40 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

http://gong.bg/view_article.php?article_id=247101

Еми......

Нед Яну 15, 2012 8:07 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Какво толкова странно е казал, той си е техен юноша все пак :roll:

Нед Яну 15, 2012 8:15 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Да не забравим и че беше изгонен от Славия.Какви претенции да имаме към него?

Нед Яну 15, 2012 8:18 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

ха така....футболният интелигент ви го каза!
ревете още за него! не сме го изгонили нито ние, нито ВС, нито Кушев, той сам се изгони, защото не показа с какво е повече от другите. "говориел добре и интилигентно"...... пичове, знаете ли аз как говоря, ще съм най-евтиния в Славия и когато искате ще ви давам интервюта.
дайте да прекратим за него!

Нед Яну 15, 2012 8:46 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Е какво ни е казал, че го атакувате ? Не видях да е казал "Славия е смешен отбор, супер е че се махнах", ако беше така, разбирам да го плюете. Той си е юношески шампион с буферите и е нормално да си ги харесва и уважава, това не му попречи да ги наказва и да се раздава срещу тях. Хващате се за дреболии според мен :roll:

Нед Яну 15, 2012 9:00 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Аз никъде не съм го атакувал !!! "Еми" беше признак на разочарование. За него е важно да си намери отбор, и какъв по-добър избор от родния му такъв. Само ме е яд, че му позволихме да си отиде...

Нед Яну 15, 2012 9:22 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Дани и на мен ми е симпатичен, но е факт, че или не намери себе си в Славия или ние сме си мислели друго за него. Той си остана един сносен футболист и нищо повече.....до този момент. Мога и да се съмнявам, че проблема с него идва и от треньорите, които и така не му намериха мястото, но това е факта от неговото представяне, също така не знаем ситуацията за да я коментираме. Не разбирам защо е толкова този рев за него, имаше футболисти, които през годините ни липсваха много повече, като Веле например.
Нека му пожелаем успех във " великия отбор" и дано ги спаси от изпадане, защото ще е жалко.

Пон Яну 16, 2012 7:12 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Дани е умно момче и показва, че познава историята на отборите, в които играе. Както се изказа ласкаво за нас, когато дойде, така сега го прави и за буферите. На мен няма да ми липсва, защото наистина поради една или друга причина не можа да развие напълно потенциала си при нас. Нека си пробва късмета другаде.

Селекцията като цяло ми харесва - взимаме можещи и раздаващи се момчета за сметка на набедени звездички и омръзнало им да играят. Единствено дебелото не трябва да пипа защитата и сме чук.

Пон Яну 16, 2012 10:56 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 1667 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 167  Следваща