Автор |
Съобщение |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4233 Местоположение: София
|
 Re: Селекция и трансфери
Не виждам да сме привлякли играчи, които да вдигнат нивото на сегашния колектив, да надградят, да не говорим да се готви отбор за троиката и съответно след това за Евротурнирите. Взимаме резерви, непотребни, изгонени от "магазина за леФче".. Да кажем само че Ставрич ми е непознат субект, и един Бишевич, но знаем колко сме предубедени към чужденци със съмнителни качества. Въобще не смятам, че селекцията отговаря на амбиците на г-н Мартин Кушев, но със сигурност отговарян на тези на Дебелия.
А пък се разделихме с Галин, Дреновички, Илия, Маркес, Дани Пеев... Пак ще си говорим, когато Кушев обърне плочата.
Вто Яну 17, 2012 7:05 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Белите-от-София написа: Пашов доколкото разбрах от wikepedia може и нападател да играе,не го мислете българина  Стига си обиждал момчето Пашов,ако го обидиш още веднъж те подкарвам
|
Сря Яну 18, 2012 8:26 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
http://transferi.sportal.bg/transfers_p ... layer=4826Обърнете внимание на таблицата в долния десен край.Ние сме дали най много /220 000 евро/ от цялата А група за трансфери.Невероятно...........
|
Сря Яну 18, 2012 10:51 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
saract написа: http://transferi.sportal.bg/transfers_player.php?player=4826 Обърнете внимание на таблицата в долния десен край.Ние сме дали най много /220 000 евро/ от цялата А група за трансфери.Невероятно........... Това са пълни глупости на Спортал, за кого сме дали 200 000 евро, за Пашов ли  Всички, които взехме са свободни агенти. Както и е безумие да се вярва, че за Галин сме взели само 80 хилки 
|
Сря Яну 18, 2012 11:08 am |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
Не говорете глупости, Пашов, Дяков, Филипов, Меси, всичките са с десен крак и играят от дясно. Усещам, че няма да вземем ляв защитник и някой от изброените ще бъде преквалифициран от ляво.
Винаги сме страдали от ляво, не знам защо малкият Дениран го пратиха пак някъде. Маркес беше стабилен, но от километри се виждаше, че това не му е поста.
|
Сря Яну 18, 2012 3:31 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Не знам защо имам чувството че се преекспониар проблема с този ляв защитник.Далеч не е най важния пост в футбола и винаги може да се импровизира нещо.
|
Чет Яну 19, 2012 10:21 am |
|
 |
Белите-от-София
Пристрастен
|
ние вратар нямаме,който е половин отбор,ние за ляв бек се притесняваме 
Чет Яну 19, 2012 11:05 am |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
Пашов ще е откритието ни, сериозно ще видите !!
|
Чет Яну 19, 2012 1:41 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Аз все си мисля, колкото и невероятно да звучи на пръв поглед, че може да се намери някой руски, украински или втородивизионен немски тим, който да ни отърве от Стефано 
|
Чет Яну 19, 2012 1:48 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3901 Местоположение: Sofia
|
Белите-от-София написа: ние вратар нямаме,който е половин отбор,ние за ляв бек се притесняваме  Тая година - ляв защитник, догодина - и вратар! Че иначе, да станеме шампиони още този сезон, да ама не е планирано така 
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Чет Яну 19, 2012 1:49 pm |
|
 |
|