Зимна подготовка 2011/2012
Автор |
Съобщение |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Зимна подготовка 2011/2012
Петров си го слагам ей така...знам, че няма да е ама ми се иска...Кунчев не го броя за жив:)))
А сандански го забравям защото го...забравям:))) Казах аз, че ми се губи някой ама не ми се ровеше да гледам групата...значи Сандански и Юруков в средата. Димитров ако не го виждаме титуляр значи, че отиваме на крила локомотивчето и Жу...което пък значи, че в нападение ако Златинов е четвърти избор ще трябва да разчитаме на Божов и Василев...което на мен не ми допада:))) С тия тупалки дето ги гледах в клипчето сърбина може да се окаже попадение...
За мен Божов си остава класа от към финт и шут, но ми се иска да видя как играем с двама бързи отпред, пресиращи яко и гонещи всяка топка...защото за момента позволяваме на противниците ни прекалено лесно да изнасят топката...
|
Вто Яну 17, 2012 4:17 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3901 Местоположение: Sofia
|
Все още е рано да се опитваме да познаем титулярния състав през пролетта. До края на подготовката се очакват нови попълнения (задължително ляв защитник), а може и някой халф чужденец... Междувременно, по време на контролите, е възможно да бъде шитнат и някой по-скъпоценен играч (колкото и да не ми се иска да се разбива повече отбора). По-реално ще преценяваме и след като се изиграят няколко контроли - в тях евентуално ще изпъкнат по-добрите. Да запазим търпение само още около месец и да ги почваме с БЯЛАТА ЛАВИНА!!!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Вто Яну 17, 2012 4:52 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Простите сметки показват, че имаме 4-ма вътрешни халфа и 5 нападателя (ако не продадем Жу или не преотстъпим Ради). Контролите ще покажат кой ще си заслужи титулярното място. По крилата отляво могат да играят Жу или Романов, отдясно - Петър Димитров или Меси. Задължително трябва да се търси нов ляв бек, иначе в момента имаме само Филипов. Спиро е напълно прав, че е твърде рано за прогнози на състава. Не вярвам да се размине без продажба на още някой важен играч, дано не е така, но Венци си го знаем  Възможно е и някоя нова контузия за съжаление ... Все пак, аз ще си позволя да направя нещо като мой състав, с възможните опции, с пълното съзнание, че един Емо Петров е много по-добър, но ще е резерва на Кунчев  Кушев може да пробва да постави Божов зад нападателя, би ми било интересно да го видя в тази позиция .jpg)
|
Вто Яну 17, 2012 5:06 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4233 Местоположение: София
|
Всичко добре, ама Божов няма да е втори нападател и да играе зад Златинов. Той и за първи нападател - таран не става, но е абсурдно да играе зад нападателя, защото едва ходи. По скоро обратното ще бъде.
Не виждам защо трябва да мъчим Жу на крилото, след като вече имаме "великана" Романов. Жу да си застава в тандем със Златинов, а онзи да се реди с дядовците за абонаменти карти за градския транспорт...
Вто Яну 17, 2012 6:54 pm |
|
 |
Белите-от-София
Пристрастен
|
Дяков започна тренировки
Капитанът на Славия Богомил Дяков започна да тренира с топка от вчера, след като най-накрая се излекува. Крайният бранител се възстановяваше след операция на коленни връзки и пропусна целия есенен полусезон. Дяков се контузи на първата тренировка на Славия от лятната подготовка. В момента той е напълно възстановен, а от вчера вече тренира и с топка. До момента капитанът на белите се натоварваше на пълни обороти във всички упражнения, но не взимаше участие в двустранните игри. Вчера Дяков тренира с помощник-треньора Йордан Петков. Всички в белия клуб се надяват Богомил да бъде готов на 100% за началото на пролетния полусезон.
Пет Яну 20, 2012 1:45 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Днес имаме ли мач?
|
Пет Яну 20, 2012 9:46 am |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3901 Местоположение: Sofia
|
saract написа: Днес имаме ли мач? На 22-ри и 27-ми са планираните предварително контроли. Ама ти ако знаеш нещо повече, кажи
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Пет Яну 20, 2012 12:34 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Нищо не знам за това питам.
|
Пет Яну 20, 2012 1:41 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13217 Местоположение: SOFIA
|
22.01 Славия - Малеш Микрево Сандански ?:? 27.01 Славия - Банско Сандански 05.02 Славия - Брашов Анталия 08.02 Славия - Будучност Анталия 10.02 Славия - Петролул Анталия 13.02 Славия - Краснодар Анталия
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Яну 22, 2012 9:14 am |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
В тая схема, която е направена ако Попара явно нма смисъл да се включва, вероятно ще го продадем, пък и той си е непрекъснато контузен. Остава въпроса кой ще е заместник на Янко Сандански. На Божов също трябва да му се намери резерва (Ради Василев?). Ако продадем и Жу тогава Влади Романов остава без заместник. А Филипов ми е най-съмнителен, може би оня какъв беше Милев ли Милчев ли нещо такова трябваше да го вземем още сега.
Нед Яну 22, 2012 2:12 pm |
|
 |
|