Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
 Какво очаквате от футболната пролет?
Въпреки че навън има към метър сняг и е нетипично да се говори за футбол, всичко коренно ще се промени така бързо както стана и снежно. Остава по-малко от месец до подновяването на шампионата, което е планувано за 25.02. Какво очаквате да се случи със "Славия" и съперниците й? Вече повечето трансфери в българските отбори са факт , всеки изигра по 1-2 контроли...
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Яну 27, 2012 5:14 am |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
 Re: Какво очаквате от футболната пролет?
1. Лудогорец 1945 (Разград) 2. ЦСКА (София) 3. "Левски" (София) 4. Литекс (Ловеч) 5. Черноморец Бургас (Бургас) 6. Славия 1913 (София) 7. Локомотив 1926 (Пловдив) ----------------------------------------------- 14. Видима-Раковски (Севлиево) ----------------------------------------------- 15. Калиакра (Каварна) 16. Светкавица 1922 (Търговище)

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Пет Яну 27, 2012 6:56 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Също очаквам Крейзи Форест да стане шампион, а ние да изместим Черноморец и да сме поне 5-ти, всички много искаме класиране в 4-ката, но ще е доста трудно  За Купата ми е трудно да кажа кой ще я вземе, пак някой измежду Лудогорец, "Левски", ЦСКА или Литекс.
|
Пет Яну 27, 2012 12:35 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
очаквам хубаво време с температури малко над средните за сезона
|
Пет Яну 27, 2012 2:04 pm |
|
 |
iori
Луд за връзване
|
Ако пуснем аванта на "Левски" още първия мач, го виждам така: 1. Лудогорец 2. "Левски" 3. ЦСКА 4. Черноморец 5. Литекс 6. Славия
|
Пет Яну 27, 2012 4:49 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
1. Славия 2. Славия 3. Славия 4. Славия 5. Славия 6. Славия
Пет Яну 27, 2012 4:52 pm |
|
 |
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1488 Местоположение: sofiq
|
Очакваме венци да изкара няколко хилки.Все пак лагери,трансферни суми,къси дневни ,трябва да се избиват някак,че иначе АД-то ще закъса. 
_________________ N 1
|
Пет Яну 27, 2012 5:18 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Очаквам да се преборим за 4-то място. С привличането на Владиславците мисля, че нещата ще се оправят. Разбира се трябва да задържим и Жу, а и Божов за последно да покаже на какво е способен.
1. Лудогорец (Разград) 2. "Левски" (София) 3. ЦСКА (София) 4. Славия (София) 5. Черноморец (Бургас) 6. Литекс (Ловеч) 7. Локомотив (Пловдив) 8. Черно море (Варна) 9. Миньор (Перник)
Пет Яну 27, 2012 5:58 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3887 Местоположение: Sofia
|
Очаквам Кушев да успее и да си спази обещанието: 3-то място! Чорбата има големи проблеми и очаквам да се издъни тази пролет. 1.Лудогорец 2."Левски" 3.Славия
а по-надолу, ама изобщо не ми дреме!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Пет Яну 27, 2012 6:15 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Първите 5 кръга са много тежки. "Левски" си ги знаем, ако направим нашата си игра, е възможно да не загубим този мач. Гостуването във Враца винаги ми е образувало нерви. Не играем особено успешно на техния стадион, но ако сме реалисти трябва да очакваме победа за нас. Дано ни е напуснал лошият късмет срещу "орките". През миналата календарна година по стечение на обстоятелствата играхме два мача на нашия стадион и взехме само една точица. Тук очаквам задължителни три точки. Гостуването на "Литекс" го отписвам, въпреки че имаше период, когато взимахме точки там и играехме успешно срещу тях. Сега надеждите ми са в Стоичков и неговите неособено добри качества като треньор, но отборът им все още ми изглежда доста балансиран. И домакинството на "Лудогорец". Срамен шамар ни удариха през есента и всичко друго освен победа ще е провал. Нищо че са силни и ги броят за шампиони вече. Та ако от тази поредица от мачове се измъкнем поне с 9 точки, можем да очакваме нещо наистина голямо този сезон. В противен случай и да тръгнем да наваксваме, дистанцията от тройката ще е твърде голяма. Нещо ми подсказва, че ако сме четвърти, отбор след нас ще вземе купата и ще се изядем от яд. Шансът ни за тройката е 10-15%. Ако момчетата го сграбчат, можем да очакваме интересно европейско лято.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Яну 28, 2012 12:25 am |
|
 |
|