Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 12:18 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 27 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
 Какво очаквате от футболната пролет? 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: Какво очаквате от футболната пролет?
``Fanatic`1913`` написа:
1. Лудогорец 1945 (Разград)
2. ЦСКА (София)
3. ""Левски"" (София)
4. Литекс (Ловеч)
5. Черноморец Бургас (Бургас)
6. Славия 1913 (София)
7. Локомотив 1926 (Пловдив)

-----------------------------------------------
14. Видима-Раковски (Севлиево)
-----------------------------------------------
15. Калиакра (Каварна)
16. Светкавица 1922 (Търговище)

+ 1

Абсолютно същото очаквам и аз, като само се чудя кой ще е втори или трети, защото и двата "гранда" на българския футбол са отслабени, трагични. Въпросът е кой ще бъде по-малко трагичен. Литекс ще натиснат, като си мисля, че за тях ще бъде Купата..

При нас отново нещата ще се развият по познат сценарии. Даже е под въпрос и шестото място, защото Локо Пд има добра програма през пролетта и няма да е учудващо, ако завършат пред нас. Но все пак, поне за момента държа на шестото място...

При изпадащите е ясно, като може би Видима има известен шанс, но едва ли ще се справи. Ще видим.

Съб Яну 28, 2012 10:09 am
Профил WWW
Модератор
Аватар

Очаквам един приятен за гледане футбол и дано сме в 4ката ,а защо не и в топ 3 :?

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Съб Яну 28, 2012 5:32 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

venci_1913 написа:
Очаквам един приятен за гледане футбол и дано сме в 4ката ,а защо не и в топ 3 :?

+1

Изображение

Нед Яну 29, 2012 11:15 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Очаквам класиране в тройката и една много приятна за гледане игра от футболистите !

ВИНАГИ С ВАС !

Нед Яну 29, 2012 12:28 pm
Профил ICQ YIM WWW
Модератор
Аватар

Абе ако може говедата или свиньете да вземат купата и ние да успеем да завършим четвърти (за третото са мечти) :mrgreen: А ако Лудогорец спечели тилата и купата четвъртото място гарантира ли участие в ЛЕ?

Нед Яну 29, 2012 12:39 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

lureno19 написа:
Абе ако може говедата или свиньете да вземат купата и ние да успеем да завършим четвърти (за третото са мечти) :mrgreen: А ако Лудогорец спечели тилата и купата четвъртото място гарантира ли участие в ЛЕ?

По новата наредба на БФС гарантира, финалистът за Купата остава с празни ръце. Нас ни устройва в случая, но принципно си е голямо безумие това :roll:
Ако приемем, че Лудогорец, ЦСКА и "Левски" са сигурни за челната 3-ка, трябва да стискаме палци някой от тях да вземе и Купата, тоест да викаме срещу Литекс, Локо (Пд) или пък "Ботев". :) Така 4-тото място ще дава евроизлаз.

Нед Яну 29, 2012 1:07 pm
Профил ICQ
Пристрастен

като имам в предвид първите 2 загуби в 1-ви и 2-ри кръг,някъде към 7-10 място

Нед Яну 29, 2012 2:26 pm
Профил
Модератор
Аватар

Белите-от-София написа:
като имам в предвид първите 2 загуби в 1-ви и 2-ри кръг,някъде към 7-10 място

реалист

Нед Яну 29, 2012 5:50 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Стефано Кунчев: Времето на младите в Славия идва!
Пет, 2012-02-03 12:31
Стефано Кунчев е една от коментираните фигури в родния футбол в последните месеци. Като всеки млад човек, той също обича шумните компании и веселбите, но не забравя, че е професионален футболист. Кунчев е юноша на Векта (Пловдив), а през 2008 г. подписва първия си професионален договор с Локомотив (Пловдив), където обаче няма много шансове за изява и изиграва едва един мач. През 2010 г., след кратък престой в Локомотив (Мездра), е привлечен в състава на столичния Славия, където бързо става титуляр след напускането на Раис М'Боли.

Кое е родното ти място?

Роден съм в Троян.

В кое училище си учил?

Бил съм в доста училища. Започнах в СОУ „Климент Охридски“ (гр. Троян), учих там до пети клас. След това в шести клас се преместих в спортното училище в Пловдив. Там учих две години. В осми клас се преместих да уча в „Професионална гимназия по машиностроене“ (гр. Пловдив). Тогава започнах да се занимавам сериозно с футбол. И там завърших 12-ти клас.

Най-хубавият ти спомен от детството?

Летата. Като малък, когато играех от сутрин до вечер в квартала без да се прибирам. И после все ме наказваха, но все минавах между капките и пак излизах. Пък и много пакости съм правил - това са най хубавите ми спомени, с моите приятели.

Малцина знаят, че освен футбол си тренирал и волейбол - разкажи ни малко повече за този период от живота ти?

Волейболист станах с известна доза късмет в спортното училище в Пловдив. Влязох там с профил баскетбол, но нямаше достатъчно момчета и трябваше да си избера друг спорт. Тъй като не съм фен на бойните спортове, се насочих към волейбола и не съжалявам. Откакто започнах да се занимавам с това, взе много да ми харесва. Дори понякога предпочитам да гледам волейболни мачове, отколкото футболни. Този спорт ми остана тръпка.

Освен вратар подвизавал ли си се на някой друг пост на терена?

Да. Играл съм веднъж като десен халф за 15 минути, защото момчето се контузи и нямаше други резерви. Това беше в контролен мач. Но не желая повече да го правя - на вратата ми е добре.

Освен теб в отбора ти има още двама вратари - има ли някаква връжда между вас, все пак се конкурирате? Някога случвало ли се е да имате пречки по между си?

Не, никога не е имало, няма и да има. Ние сме приятели и колеги. Да, има конкуринция, но не и злоба или вражда. Винаги сме се подкрепяли и ще продължаваме да го правим.

Случвало ли ти се е някой от съотборниците ти да те вини за това, че си допуснал гол, или при загуба да прехвърля вината на теб?

До сега не ми се е случвало някой да ме обвини за загуба или допуснат гол. Разбира се, и аз съм бъркал, но няма безгрешни. Винаги съм получавал подкрепата на отбора и треньорите. Имаме много добър колектив.

На този етап според теб кой е отборът в България, който се справя най-добре?

Определено Лудогорец! Те играят най-добрия футбол за сега.

Кой е любимият ти чуждестранен отбор и защо?

Ювентус. Един ден, докато ритахме в училище, дойде един от по-големите (тогава бах на 11), и ми предложи да ми подари тениска на Зидан, ако му спася дузпа. Успях, и от тогава това е любимият ми отбор.

Има ли мач, за който не искаш да се сещаш. И ако има такъв, кой е той?

Определено мачът срещу Лудогорец през есента.

Мачът, който винаги ще помниш?

Мачът ми за националния отбор срещу Австрия, когато победихме с 2:0. Просто бях перфектен. Такава сладка победа не се забравя.

Кой е любимият ти вратар и с какво те вдъхновява?

Нямам любим вратар, на който да подражавам. Харесвам Артур Боруц от Фиорентина, Гомес от Тотнъм и Джиджи Буфон от Юве. Във всеки от тях харесвам пo нещо, но любим вратар нямам.

Какво е мнението ти за националния отбор и подкрепяш ли отказа на Бербатов от тима?

Мисля че националният отбор е в правилните ръце и леко полеко ще се промени в правилна насока. Относно Бербатов - всеки има право да избира дали ще играе за националния отбор или не. Там има странични фактори, които са повлияли на това негово решение, но щеше да е огромно предимство да имаш такъв футболист в състава си. Мисля, че няма човек в България, който да не иска Бербатов да се завърне в националния отбор.

Агитките влияят ли ви по някакъв начин на терена? И как се чувстваш, когато си на вратата, а зад теб феновете скандират името на Славия?

Разбира се, че оказва влияние. Когато през цялото време чуваш как феновете не спират да скандират името на отбора. Особено в тежките мигове - тогава с тяхната подкрепа намираш сили да се бориш докрай. Благодаря им, че ги има.

И като за финал - пожеланието ти към феновете на Славия и какво да очакват през новия полусезон?

Да продължават все така да ни подкрепят безрезервно, да вярват в нас, както и досега. И пожелавам, ако не тази, поне другата година, да станем шампиони. И мисля, че нашето време идва. За пролетния полусезон ще гоним по-горно класиране и местата, които дават право на участие в евротурнирите.

Пет Фев 03, 2012 4:13 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Емил Петров: Целим се в челната тройка
От Топспорт.бг

Можем да го постигнем, убеден е вратарят на Славия

Славия замина за Турция, чака французин на проби
Целта ни е в края да сме в тройката на класирането и мисля, че ще го постигнем. Това обяви вратарят на Славия Емил Петров при заминаването на отбора на подготвителен лагер в Анталия.

"Мисля, че свършихме доста добра работа за физическата подготовка. Поставихме някакво начало, сега отиваме в Турция да се подготвим и като практика. Ще изиграем няколко контроли с доста добри съперници и мисля, че за първия кръг ще сме доста добре подготвени", каза Петров на Летище София.

"Вече сме доста по-обиграни, доста по-добър колектив. Треньорът се държи доста добре с нас, свикнахме с неговия начин на работа. Вече сме по-стабилен отбор. Убеден съм, че новите попълнения ще помогнат за доста по-добро представяне през пролетта и тази година ще е силна за нас. Целта ни е в края да сме в тройката на класирането и мисля, че ще го постигнем", допълни стражът на "белите"

Пет Фев 03, 2012 5:07 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 27 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща