Автор |
Съобщение |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
 Re: Как оценявате селекцията?
Цитат: Отидоха си по-качествени футболисти от новопривлечените Май само аз мисля така, ще видим..
Сря Фев 08, 2012 7:49 pm |
|
 |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
Нищо по-различно от предишни години. Не взехме някой доказан, а само потенциални "звезди". Отново взехме някакви чужденци, които едва ли ще са сред основните играчи през пролетта. Поне не се разделихме с някой от основните играчи от защитата и отново това ще ни е най-стабилното звено в играта.
|
Чет Фев 09, 2012 12:37 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
rzEtw написа: Нищо по-различно от предишни години. Не взехме някой доказан, а само потенциални "звезди". Отново взехме някакви чужденци, които едва ли ще са сред основните играчи през пролетта. Поне не се разделихме с някой от основните играчи от защитата и отново това ще ни е най-стабилното звено в играта. Ох, не бързай, че има време до затварянето на трансферния прозорец 
|
Чет Фев 09, 2012 3:38 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
След мача с милиционерите може да правим някакъв извод за селекцията,много бързате с изводите, не сме имали Марадона и няма да имаме та да се тюхкаме за такива като Пеев.
|
Чет Фев 09, 2012 4:06 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Само да не продадем и Жуниньо защото тогава моята зодия ще натежи на другата страна.
Чет Фев 09, 2012 7:02 pm |
|
 |
Starata Shkola
Пристрастен
|
Пашов-отли4но попадение." Саморая"-откритието в БГ футбола/да се надяваме,4е ако пуснем ЖУ трансвера ще е факт/ Златинов и П.Димитров-мисля,4е ще свършат работа,защото са много амбицирани да се докажат.Романов има хляб в него ,дано не се уплаши от конкуренцията и се пребори със старите.Мом4етата от Плевен и Видин-ка4ествени и перспективни попълнения.Сърбите-имам резерви/дано ме опровергаят/Младите от школата мисля,4е ще помогнат дай боже пове4е.Има възможност бате Венци да взриви трансверна бомба в наве4ерието на шампионата/дай боже входяща/.Мисля,4е попълненията удоволетворяват.
|
Чет Фев 09, 2012 9:01 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Като го знаем Венци, бомби може да взривява единствено в кенефа 
|
Чет Фев 09, 2012 9:34 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Трансфера на ЖУ ще е много неприятен за нас феновете,защото е сърцат и най добрият ни футболист,дано не стане трансфера.
|
Пет Фев 10, 2012 8:49 am |
|
 |
kober_5bb
Луд за връзване
|
White Hart Lane написа: Трансфера на ЖУ ще е много неприятен за нас феновете,защото е сърцат и най добрият ни футболист,дано не стане трансфера. Само да не стане като миналия път (с Пейо миналата година по туй време, трансфери, амкари, сълзи, сополи у форума и накрая цяла година НИЩО)
|
Пет Фев 10, 2012 5:11 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Дойдоха някакви футболисти, отидоха си други някакви футболисти,дано качеството не е еднакво в полза на дошлите 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Съб Фев 11, 2012 5:14 pm |
|
 |
|