"Славия" - ПФК "Левски" АД
Автор |
Съобщение |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
 Re: "Славия" - ПФК ""Левски"" АД
Въпросът е: Кои са нашите 11? Дали няма да им пуснем умишлено, гледайки класирането и мислейки напред няма да е грешка?!? После бием Черноморец и измъкваме точка от Ловеч. Когато имаме изгода да пуснем на говедата или ни е все тая обикновено ги бием Та нещо като вероятен състав: Емил Петров (Стефано Кунчев), Ради Димитров (Георги Пашов), Живко Желев, Даниел Златков (Цецо Тодоров), Филип Филипов (Михаил Милчев), Йордан Юруков, Янко Сандански, Владислав Романов (Петър Димитров), Жуниньо? (Акиоши), Николай Божов (Георги Христов) и Владислав Златинов (Радослав Василев) А тия сърбите незнам къде да ги сложа??? Ясин Мухаммед също ми е много неясен. За статистиката последната ни победа в първенството срещу говедата е от 8 март 2003 г. на Герена с 1:2 (за тях вкара Чилика, а за нас Джоров и тролея) Сега проверих и в стааарата ми тетрадка, водена от 1989 до 2003/04 и се оказа, че за последно сме побеждавали рогатите като домакини за шампионат през далечната пролет на 1991 г. с 4:3, ама не съм си записал голмайсторите. А намерих и статистиката за мача, незнам защо пише, че сме гости? 12 май 1991 г. "Левски" – “Славия” 3:4/2:3/ "Левски": Попов, Николов*, Хубчев, Зл.Янков*, Вангелов, Г.Славчев**, Г.Донков*/74 – Боримиров/, Ил.Груев/56 – Панчев/, Мъри Стоилов*, Вл.Шаламанов, В.Йотов* “Славия”: Ганчев, Мачев/75 – Ал.Марков/, Е.Маринов, Кременлиев, Ив.Пенев*, Венков, Д.Ангелов, С.Начев**/79-Ил.Дяков/, Игнатов, Витанов, Ат.Киров**. Голмайстори: 0:1 Витанов/6/, 0:2 Игнатов/8/, 1:2 Стоилов/12/, 2:2 Йотов/21/,2:3 Кременлиев/38/, 3:3 Боримиров/84/, 3:4 Киров/89/. Съдия – Д.Димитров, ст.”В."Левски"” – 15 000. Това са данните на Петър Дяков. Ако наистина тогава сме били гости, то последната ни домакинска победа е от есента на 1989 г. с 3:1 (пак не съм писал голмайстори). През същият сезон побеждаваме и чорбарите с 2:1.
Пет Фев 10, 2012 11:35 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
 Re: "Славия" - ПФК """Левски""" АД
това 3-1 бе на В. "Левски" . Тогава някои от головете вкара Пешо Александров, като ги изпуснахме да ги разгромим. Пешо удари 2 греди. При 0-0 и милицията удари греда.
|
Съб Фев 11, 2012 4:38 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
А намерих и статистиката за мача, незнам защо пише, че сме гости? 12 май 1991 г. ""Левски"" – “Славия” 3:4/2:3/ ""Левски"": Попов, Николов*, Хубчев, Зл.Янков*, Вангелов, Г.Славчев**, Г.Донков*/74 – Боримиров/, Ил.Груев/56 – Панчев/, Мъри Стоилов*, Вл.Шаламанов, В.Йотов* “Славия”: Ганчев, Мачев/75 – Ал.Марков/, Е.Маринов, Кременлиев, Ив.Пенев*, Венков, Д.Ангелов, С.Начев**/79-Ил.Дяков/, Игнатов, Витанов, Ат.Киров**. Голмайстори: 0:1 Витанов/6/, 0:2 Игнатов/8/, 1:2 Стоилов/12/, 2:2 Йотов/21/,2:3 Кременлиев/38/, 3:3 Боримиров/84/, 3:4 Киров/89/. Съдия – Д.Димитров, ст.”В.""Левски""” – 15 000. Това са данните на Петър Дяков. Това беше един велик мач за нас  Наско Киров ги закопа на края  но такива мачове надали ще видим скоро с WC начело на клуба
_________________ славист,лош човек няма!
|
Съб Фев 11, 2012 5:21 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
 Re: "Славия" - ПФК """"Левски"""" АД
atm написа: това 3-1 бе на В. ""Левски"" . Тогава някои от головете вкара Пешо Александров, като ги изпуснахме да ги разгромим. Пешо удари 2 греди. При 0-0 и милицията удари греда. Не знам дали бъркам но все ми се струва че един от головете вкара Вуцов овчата глава
_________________ славист,лош човек няма!
|
Съб Фев 11, 2012 5:24 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
не знам дали бе този мач или когато ги бихме с 2-1 . Помня че вкара първия с класически боц и подаде за втория. След като вкара, припадна ритуално пред сектор А, пълно с милиционерски последователи
|
Съб Фев 11, 2012 5:31 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Това 2:1 не си го спомням и не съм го записал, явно е било преди сезон 1989/90. Впрочем смътно може и да си го спомням (т.е. върти ми се нещо из главата), може би е предния сезон. При 3:1 съм сигурен, че единия гол беше на Пешо Александров, другия май беше на Пламен. Ако и Вуцов е вкарал горе-долу ги уточнихме, за говедата кой вкара? Ако някой намери голмайсторите в мача лично искам да го почерпя, направо трябва да го наградим!  А също и за 2:1 с/у свинете. Според мен четейки внимателно историята ни загубите от Партизан са ни погребали (въпреки някои успехи след това), неслучайно им викат гробарите  WC просто ни довършва. 
Съб Фев 11, 2012 9:17 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
Последният мач на Петър Александров за "Славия" беше онова 2:5 от "Левски" на националния стадион. Беше пролетта на 1989 г., треньор - украинското чудо Олег Базилевич, а завършихме на 11-о място. Тогава головете отбелязаха Александров и Карадалиев, а Ники Илиев подложи грозно на Пепи и той счупи крак. беше трансфериран в "Кортрайк" срещу лечение на счупения крак и шестцифрена сума в долари. Онова 3:1 беше в следващия сезон. Треньор Иван Вуцов, голове на Вили Вуцов, Ивелин Пенев и не си спомням още кой - Благо Александрпов ли....
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Фев 12, 2012 5:47 am |
|
 |
Paranoid
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Окт 18, 2004 12:27 pm Мнения: 314 Местоположение: София
|
 Re: "Славия" - ПФК """"Левски"""" АД
zissko написа: А намерих и статистиката за мача, незнам защо пише, че сме гости? 12 май 1991 г. """Левски""" – “Славия” 3:4/2:3/ """Левски""": Попов, Николов*, Хубчев, Зл.Янков*, Вангелов, Г.Славчев**, Г.Донков*/74 – Боримиров/, Ил.Груев/56 – Панчев/, Мъри Стоилов*, Вл.Шаламанов, В.Йотов* “Славия”: Ганчев, Мачев/75 – Ал.Марков/, Е.Маринов, Кременлиев, Ив.Пенев*, Венков, Д.Ангелов, С.Начев**/79-Ил.Дяков/, Игнатов, Витанов, Ат.Киров**. Голмайстори: 0:1 Витанов/6/, 0:2 Игнатов/8/, 1:2 Стоилов/12/, 2:2 Йотов/21/,2:3 Кременлиев/38/, 3:3 Боримиров/84/, 3:4 Киров/89/. Съдия – Д.Димитров, ст.”В."""Левски"""” – 15 000. Това са данните на Петър Дяков. Това беше един велик мач за нас  Наско Киров ги закопа на края  но такива мачове надали ще видим скоро с WC начело на клуба Първият ми мач на "Славия" от който имам спомени!И накрая плаках от радост..... 
_________________ La Vecchia scuola
|
Нед Фев 12, 2012 8:44 am |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4234 Местоположение: София
|
Това 11 срещу 11 звучи толкова банално и клиширано, а за бг първенство, в мач между Славия и "Левски" е абсолютно нелепо. Толкова слаби "Левски" и Цска, а ние не се възползвахме от критичноно им положение и не се опитахме дори да ги преборим, да вземем някоя друга купа или да ги шамаросваме къде ги сварим. Това е толкова жалко. Славия ще пребъде, но моите младини си отидоха в очакване. Болка и радост. КУРЗАЛЕВСКИ !
За самият мач е рано да се говори. Падаме в контролите, селекцията е пълна с имена, които не будят респект и футболните им умения са под съмнение. Да не вземе само да си тръгне я Жу, я Живко в последния момент, няма да е изненадващо..
Нед Фев 12, 2012 12:02 pm |
|
 |
Starata Shkola
Пристрастен
|
Имаме добри шансове да спе4елим ма4а и да нарушим негативната статистика.Вси4ко е в ръцете на Кушев и краката на неговите избраници/оптимално избран състав/.Пак казвам имаме изпълнители друг е въпроса дали Кушев ще уцели ваксата.И не на последно място обле4ените в 4ерно.Ако съдим как помогнаха за убедитаелната изборна победа в Ст. Загора наскоро.Дали Б.Б.няма да си дигне рейтинга с проявената загриженост към милиционерското клуб4е.Дали неговите постоянни подлоги няма да опитат за пореден път да докажа своята подкрепа към упавляващите и вярност към "отбора на народа".Дано предстоящите събитията ме упровергаят.....Другото ще бъде много лошо за нас.
|
Нед Фев 12, 2012 1:11 pm |
|
 |
|