Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 4:47 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 141 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Следваща
 Зимна подготовка 2011/2012 -2 
Автор Съобщение
Модератор
Аватар

Мнение Re: Зимна подготовка 2011/2012 -2
Spiro написа:
Зимната подготовка завърши и трябва да се ориентираме към приключване на тази тема. Признавам си - очаквах много повече от новите попълнения и по-добри резултати в контролите.

От това с което разполагаме и от показаното до момента бих заложил на следния титулярен състав в началото на пролетния полусезон:
Петров, Желев, Златков, Филипов, Р.Димитров, Юруков, Романов, Акиоши, Цв.Тодоров, Златинов, Божов
Резерви: Кунчев, И.Тодоров, Дяков, Пашов, Сандански, Попара, Ставрич, П.Димитров, Р.Василев, Христов

Нещо като титулярен състав според мен:
Петров (Кунчев), Желев (П. Димитров), Златков, Филипов (Милчев), Р. Димитров (Пашов), Й. Юруков (И. Тодоров), ? (Сандански???/Ц. Тодоров???), ? (Бишевич???/Романов???), Акиоши (Ради Василев), Божов (Христов), Златинов (Ставрич)
На две от позициите не мога да определя титуляри. На едната би трябвало да е Рамо, но с тази игра май няма как да го сложа. Ц. Тодоров и Христов са си резерви. Сандански и Романов не става ясно доколко са подготвени. Без Жу доста ще се затрудним. Къде е техничния халф, за който толкова се говореше, да не би това да е бил Ясин Мохамед? Точно в средата зеят две големи дупки (не че и по другите постове не зеят). Поне да бяхме привлекли Кевин Париенте.
Дълбоки резерви: Диян Вълков, Богомил Дяков, Кирил Огнянов, Спас Георгиев, Попара (чуплив), Даниел Васев, Стоян Георгиев

Съб Фев 25, 2012 8:30 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Кунчев

Пашов Желев Златков Филипов

П.Димитров Юруков Тодоров Романов

Ставрич Василев

Е тия са правилният ход.Според мен от видяното днес.

Съб Фев 25, 2012 9:28 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Кунчев?

Съб Фев 25, 2012 9:40 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Слабо. Цяло първо полувреме бяхме безидеини и ритахме топката, колкото Кушев от време на време да измества погледа си от точката, в която се бе втренчил. Мисля, че с единствения си удар за първата част им вкарахме гол, и то защото Метъла я намери в подходящия момент.
Второто полувреме бе по-добро за нас, но генерални изводи не могат да се правят, точно защото ако се правят, бих казал, че играхме като отбор от В група, а не като тим готов да атакува място в Европа. Но това е само една контрола, от която не видях кой знае каква полза, само се моля да не изглеждаме толкова зле и когато наистина трябва да играем.
В защита първото полувреме бяхме хаос, наред с Плитката. Да не говорим какъв гол ни вкараха на контра с три паса. С влизането на Живко всичко се стабилизира.

Пашов - 0, най-слабия..
Кавазаки - основно пасове на къси разстояния, при който трудно би сгрешил. Но бе спокоен и технично пипаше кълбото. Иначе търси топката постоянно, движи се по цялата линия на халфовете, като се стараеше да подпомага крилата с комбинации помежду им. Включваше се и в наказателното поле, като на няколко пъти изигра ролята на втори нападател, като дори пресираше тяхните защитници, личеше си желанието му. Изпълни един корнер, но бе посредствено изпълнение, топката беше на средна височина, лесно избита още преди да влезе в периметъра на малкото наказателно поле. Опита се да направи няколко пробива, но физически не е много силен и трябва да понатрупа малко часове в фитнеса. Да кажем, че съм леко разочарован, но съм с ясната представа, че заслужава шанс и време, тогава ще си чуе и присъдата.
Ставрич - беше активен по фланга, но тази активност не значи ефективност. Няколко пъти се опита да мине през противника, повеждайки топката напред, но не бих казал, че е задоволил представите ми за играч на неговата позиция. Мисля, че направи едно единствено центриране и то не беше добро.
Бишевич - излгежда ми напористо момченце, прояви добра активност и участаваше в разиграванията напред. Не знам, на мен лично ми се понрави, пък и външния му вид буди респект :Д

Янко, Манко, онзи от Берое, дето все пак центрира за гола на Метъла, нямам хубаво мнение, ще ги видим, нека не бъдем крайни от сега.

Противно на всичко бих казал, че Божов игра добре, дори се мръдна на няколко пъти и взе, че открадна не една топка. Добър мач за него, и за Живко.

В официалния сайт да вземата да сложат Номера на новите Играчи !

Съб Фев 25, 2012 9:56 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

saract написа:
Кунчев?

м да!

Съб Фев 25, 2012 10:03 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

SaKrAnTo 1913 написа:
С
В официалния сайт да вземата да сложат Номера на новите Играчи !

може някой да си тръгне затова не бързат. после пак да поправят :wink:

Съб Фев 25, 2012 10:08 pm
Профил
Модератор
Аватар

А Божов?

Съб Фев 25, 2012 10:08 pm
Профил ICQ YIM WWW
Пристрастен

Цитат:
Самураят Акийоши тичаше яко, има някакви идеи, но си личи че няма комуникация с другите

изведе пепи димитров които пусна към метъла за първия гол,малко по-малко самурая ще натисне :twisted:

сакранто,защо още не си станал треньор :| голям обзор голямо нещо :?

Съб Фев 25, 2012 10:52 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Това видях днес, такова мнение изказвам. Не съм капацитет, не съм специалист. За селекцията и какво представляват новите играчи питаите г-н Мартин Кушев.

Съб Фев 25, 2012 11:45 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

От срещата на младежките национали:
"62' След центриране отляво вратарят ни Стефано Кунчев изпусна топката и буквално от краката на връхлитащия Кухорчик, Росен Колев изби топката в ъглов удар. "

Сря Фев 29, 2012 5:37 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 141 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Следваща