Автор |
Съобщение |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
 Re: "Ботев" Враца - Славия
Всеки си има мнение.
За мен това е най-светлия национален празник. Отиваш да отдадеш почит на хората, загинали за свободата ни. не го правиш за 2-3-5 мин защото бързаш на някъде и за нещо. Няма как и да бързаш за друго в този ден.
Ужасяващо грозно ще бъде на 3ти март по стадионите да се чува К*Р за "Ботев" или К*р за "Левски".
Поне на този ден мозъчните ни клетки не трябва да се занимават с глупавите ни ритнитопковци.
|
Сря Фев 29, 2012 5:30 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Кушев: Мястото ни е в тройката
Старши треньорът на Славия Мартин Кушев смята, че мястото на неговия отбор е в челната тройка на класирането.“Още когато поех поста ви казах, че мястото на Славия е в тройката и не съм се отказал от това“, обясни наставникът на “белите”.
Той смята,че отборът му е напълно готов за началото на първенството, като единствените футболисти с проблеми са контузеният Павле Попара и все още невъзстановеният напълно Богомил Дяков.
„Доволен съм от подготовката и старанието на футболистите, макар че някои от новите леко ме разочароваха, но смятам,че в хода на първенството ще покажат качествата си“, сподели Кушев.
Той каза още, че е наблюдавал последните контроли на "Ботев" и е наясно със съперника за събота.
“Отиваме във Враца единствено за трите точки“, оптимистично заяви очакванията си за първия пролетен мач наставникът на “белите”.
|
Чет Мар 01, 2012 3:20 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Абе този Попара кога пак се е контузил.......Няма такова стъклено човече....
|
Чет Мар 01, 2012 4:17 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
saract написа: Абе този Попара кога пак се е контузил.......Няма такова стъклено човече.... не се чешай с футболистите,чешай вечно обещаващият wc и разбира се вечно лъжещ
|
Чет Мар 01, 2012 9:46 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
За мен е обидно момчета като Бранимир Костадинов и Илия Илиев да не са в Славия, а в "Ботев" Враца, а ние да прибираме боклуците на "Левски" и ЦСКА ... Дано не си платим за тая работа в събота 
|
Чет Мар 01, 2012 10:02 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Попара не можем ли да го шитнем някъде? Ако бъде освободен някой дали ще го иска, па бил и отбор от Б група?
Чет Мар 01, 2012 10:53 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3901 Местоположение: Sofia
|
lureno19 написа: Попара не можем ли да го шитнем някъде? Ако бъде освободен някой дали ще го иска, па бил и отбор от Б група? В момента не виждам да имаме по-добър халф от Попара - ще оздравее и колкото може да изиграе за нас, все е кяр! Даже си мисля, че единствената полза от отложения мач с говедата, може да е оздравяването на Попара.
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Пет Мар 02, 2012 12:22 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Spiro написа: lureno19 написа: Попара не можем ли да го шитнем някъде? Ако бъде освободен някой дали ще го иска, па бил и отбор от Б група? В момента не виждам да имаме по-добър халф от Попара - ще оздравее и колкото може да изиграе за нас, все е кяр! Даже си мисля, че единствената полза от отложения мач с говедата, може да е оздравяването на Попара. Че той не е играл 3 пълни мача поред от както е в Славия ебаси...за кво ни е тва стъкло...то и роналдо беше най-добрия играч в света ама колената го съсипаха и го отказаха безвреме...
|
Пет Мар 02, 2012 1:39 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
Bate tozi Branimir e lekence kvo ti e obidno? A Iliĭkata e dal mnogo na Slavia, no .................................. Po-dobre bokluci ot Levski i Cska otkolkoto absolütni anonimnici i nedorazumeniä
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Пет Мар 02, 2012 1:44 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
хахахах Орел, рак и щука! Аз пък мисля, че нямаме нужда от дедо Илия, а Бранко трябва да се върне. За Попара явно ще трябва да чакаме да оздравее, да направи един що годе приличен сезон и чак тогава да го пробутаме.
Пет Мар 02, 2012 4:47 pm |
|
 |
|