Автор |
Съобщение |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
 Re: "Ботев" Враца - Славия
Честита първа пролетна победа! Трябва да се гледат повторения на положенията. Според мен нямаше дузпа за "Ботев" (Враца).
Съб Мар 03, 2012 5:25 pm |
|
 |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
Абе да спечелим 15 мача пък било и с грозна игра пак ще съм доволен. В такъв мач при такива условия е важното, че взехме 3те точки. Поздравления и за всички бели фенове на стадиона!
|
Съб Мар 03, 2012 5:26 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Крайно незаслужена и късметлийска победа  Играта ни беше под всякаква критика, дори не се нуждае от коментар, не можехме да разменим и 3 паса. Кушев за пореден път пуска лош състав, определено Романов и Златинов трябва да са титуляри. С Александър Костадинов за съдия май можем да бием и Барса като гост, кадемлия ни е  С тази игра ще берем големи ядове, дано в включването на японеца, Попара, Бишевич, Пашов има някакво подобрение Браво на всички присъствали на мача, чувахте се добре 
|
Съб Мар 03, 2012 5:30 pm |
|
 |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
Според мен Ставрич беше пуснат заради добрата си физика, а срещу "Ботев" Вр определено трябват здрави момчета. Ама освен физика май нищо друго свързано с футбола няма. При Гошо Христов няма абсолютно никаква промяна в сравнение с последния път, когато се мъчеше при нас. Дано следващия мач да покажем по-добра игра, но по-важното е да го спечелим. Много скорост има в този отбор, много!
|
Съб Мар 03, 2012 5:33 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3887 Местоположение: Sofia
|
rzEtw написа: Абе да спечелим 15 мача пък било и с грозна игра пак ще съм доволен. В такъв мач при такива условия е важното, че взехме 3те точки. Поздравления и за всички бели фенове на стадиона! Асолютно съгласен! Честита победа! Но все пак, Кушев хубаво да си опича акъла за следващия мач!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Съб Мар 03, 2012 5:54 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Пълна липса на креативност.Имаме очевадна нужда от плеймейкър.Иначе трябваше да влезе Романов да замирише малко на футбол.
|
Съб Мар 03, 2012 6:00 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Много сме критични към Ставрич, но това му беше дебют все пак, нормално беше да е притеснен. Четирима дебютанти днес - Ставрич, Сандански, Романов и Златинов. Доволен съм от резултата, но не и от играта. Не може за цял мач да отправим само 1 точен изстрел. Не мисля, че трябва да се правят промени в титулярния състав за мача с Миньор. Второто като влезнат Владиславовците и са като хали  saract написа: Пълна липса на креативност.Имаме очевадна нужда от плеймейкър.Иначе трябваше да влезе Романов да замирише малко на футбол. Имахме плеймейкър - Жу, усеща се неговата липса, няма как. Интересно обаче защо Акиоши дори не попадна в групата за мача?
Съб Мар 03, 2012 6:01 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Да не говорим че тандема в нападение Метъла - Божов беше меко казано беззъб.Там има нужда от промяна.
|
Съб Мар 03, 2012 6:35 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
уникално слаб отбор,Жу ми се вижда като Меси а Галин като Роналдо жалко много жалко за Славия,всички идват при нас единствено с мисълта за трансфер,къвто президента такива са и футболистите,на никой не му се играе в Славия,даже Илийката ми се видя две класи над нашите.
|
Съб Мар 03, 2012 6:41 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
|
Ако има изобщо някаква промяна тя трябва да е Акиоши вместо Ставрич.
Съб Мар 03, 2012 7:08 pm |
|
 |
|