"Славия" - ПФК "Левски" АД
Автор |
Съобщение |
Slaviq
Луд за връзване
Регистриран на: Съб Апр 12, 2008 5:52 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
 Re: "Славия" - ПФК """Левски""" АД
Защо коментаторите не го хвалеха така докато беше при нас !
|
Нед Мар 04, 2012 3:11 pm |
|
 |
Белите-от-София
Пристрастен
|
 Re: "Славия" - ПФК """"Левски"""" АД
Slaviq написа: Защо коментаторите не го хвалеха така докато беше при нас ! е що,щото са говеда и те при 2рия им гол май беше в засада,ама такива на гейарена никога не ги дигат...
Нед Мар 04, 2012 3:23 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: "Славия" - ПФК ""Левски"" АД
Черно море играха много приятен футбол. А Жу беше може би най-силният играч за "Левски". Всякакви алабалистики за това че бил плажен футболист и нямало да ни липсва са косвена подкрепа за разрушителната политика на Дебелия.
|
Нед Мар 04, 2012 3:27 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Viktor4o_Rs написа: Черно море играха много приятен футбол. А Жу беше може би най-силният играч за ""Левски"". Всякакви алабалистики за това че бил плажен футболист и нямало да ни липсва са косвена подкрепа за разрушителната политика на Дебелия. Само не забравай че Жу трудно прави два сини мача поред.А и така или иначе срещу няма да го има.
|
Нед Мар 04, 2012 3:43 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4230 Местоположение: София
|
Жу няма слаби минути с екипа на сините до момента, да не говорим, че не само е добър реализатор, а и разиграванията и комбинациите му в и около наказателното поле са налице. Предоставя възможност на съотборниците си, отваря им положения ( днес на Гаджев му я сервива на тепсия ), изработи втория гол на говедата с перфектно пусната топка в наказателното поле. Той не може да бъде типична 9-ка, но и говедата не се нуждаят от такъв играч. Личи си, че е щастлив на Герена, а аз съм тъжен. Хубаво е, че поне няма да играе срещу нас.
Нед Мар 04, 2012 5:56 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Коментаторите като беше при нас го плюеха или почти не казваха нищо добро за него. А сега се скъсаха да го хвалят, все едно на терена е друг играч. Как ме е яд само, нема друг такъв дебил като свинята.
Нед Мар 04, 2012 6:15 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
свинята добре ни наеба с продажбата на Жу,че въобще не ми се гледа български футбол от както Жу Райс и Галин не са с екипа на Славия.
|
Нед Мар 04, 2012 9:17 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
White Hart Lane написа: свинята добре ни наеба с продажбата на Жу,че въобще не ми се гледа български футбол от както Жу Райс и Галин не са с екипа на Славия. то това е почнало отдавна...Петков-вратарчето, Мариан Христов, Фугата, Бачев, имаше едно момче с бял перчем....и т.н.
|
Нед Мар 04, 2012 10:18 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
White Hart Lane написа: свинята добре ни наеба с продажбата на Жу,че въобще не ми се гледа български футбол от както Жу Райс и Галин не са с екипа на Славия. Райс го видяхме днес що за стока е ! Галин също се беше раздал достатъчно!
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Нед Мар 04, 2012 10:21 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
 Re: "Славия" - ПФК """"Левски"""" АД
atm написа: White Hart Lane написа: свинята добре ни наеба с продажбата на Жу,че въобще не ми се гледа български футбол от както Жу Райс и Галин не са с екипа на Славия. то това е почнало отдавна...Петков-вратарчето, Мариан Христов, Фугата, Бачев, имаше едно момче с бял перчем....и т.н. Като ги почна да ги довърша Петър Александров, Емо Кременлиев, Владо Йонков, Георги Шейтанов, тримата Мартиновци: Мартин Горанов, Мартин Станков (с белия перчем  ) и Мартин Кушев, както и Иво Тренчев... Размяната Бачев - Лазаров се оказа доста успешна тогава.
Нед Мар 04, 2012 10:38 pm |
|
 |
|