Автор |
Съобщение |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
 Re: Райс,Галин,Жу.
SaKrAnTo 1913 написа: Това за демотивацията го пиши на сметакта на г-н Мартин Кушев и неговия работодател г-н Дебела Свиня. Ако Кушев не може да мотивира играчите - негов проблем. Ако не може да намери точното място на Жу на терена - негов проблем. Как може да нямаш мотивацията да играеш за Славия ? А за ""Левски"" да имаш ? Как може Жу да сиае и да се чувства щастлив на Герена, а на 'Овча Купел' да е изчерпан и демотивиран. Съгласен съм класните ни играчи да се продават в чужбина, само и единствено при такива обстоятелства мога да оправдая действията на Дебелия. Въпреки, че както Славия е дала шанс на тези момчета да покажат качества и да се изяват, така и те трябва да и дадат нещо и тогава да помислят за трансфер в чужбина. Славия може в един момент да им бъде трамплин за чужбина, но в същото време те трябва да си заслужат стъпалото на този трамплин, доказваики се първо в белия тим. Но какво да направим като имаме един мекушав и неук треньор, а зад него стои огромната сянка на човек, който не иска Славия да бъде топ отбор поне в България и всеки да се съобразява с нас малко или много. Той от години ни върти на малкия си пръст, и нас, и аудоторията само и единствено с приказки и лафове, които му се получават, защото в синьо-червената България на никой не му дреме, че един човек се гаври със стогодишен спортен клуб.
Райс е минало. Но Жу, Дани, Илия, Галин ( нашия Нани ), Дреновички, Маркес. Най-много ме боли за Жу и Дани. Боли ме, че от години сме нямали такава защитна четворка и вместо да оставим Маркес, то го пуснахме да си ходи. Да допълним халфовата линия с един вътрешен халф и крило, да се средоточим в търсенето на класен таран, който наистина да е на върха на атаката и да се отървем от махленския топ реализатор. Ние имахме нещо готово, нещо върху което може да стъпим и да се упуваваме в мислите си за титла за 100-годишнината, колкото и нелепо да звучи. Имахме гръбнак, имахме момчета, които се познаваха и с няколко корекции и качествен треньорски щаб щеше да се надгради, да се запълнят празнините и да обиграем един отбор за 100-годишнината, който може и да не стане шампион, но поне да ни зарадва с игра и положителни резултати. А сега какво ? 11 нови играчи - съмнителни чужденци и провинциални български катуни, изгонени от клубовете си и с кметски заповеди. Така ли се гради, не се ли прави постепенно, не трябва ли да се отървем от излишните играчи, а не тези, които къде по-малко къде повече са носили отбора в последните години и са радвали нас феновете. Каква беше това внезапно отдаване на Жу под наем на Герена. Как може да пуснеш най-добрия си играч в конкурент и да кажем, че така е по-добре. За кой е по-добре, че не ми е ясно ? Може би единствено за Жу, че отиде в отбор с амбиции и манталитет, колкото и жалко да ми е. Как ние да изградим добър тим, манталитет на победители, след като не може да обиграем един състав, не може да изградим един колектив, защото всяка зима/лято обявяваме разпродажба на основни играчи или такива, които са оставили добро впечатление у "грандовете" на България. Славия е като една пералня, която не спира да пере чуждото пране, а нашето пране кой и кога ще го изпере не знам... Поздравления за коментара Сакранто! Много добре си го написал! Най-лошото е, че си даваме играчите за малко пари, ей така почти подаръци за тоя и оня. Не е това начина за достигане до евротурнирите, камо ли за шампионска титла. Дебелия имам чувството, че започна да прави големи грешки, другия вариант е да е взел повече пари и в медиите да се представят някакви измислени суми, но това е по-малко вероятно. При положение, че гониме качествени футболисти явно нещо самия "треньор" не става. На моменти ставаме доста критични, но като виждаме, всичко ни става ясно. Без Жу доникъде няма да стигнем. Още в последните контроли си пролича липсата му. Металург ни размаза, после трудно бихме Нафтата, сега по чудо бием "Ботев" (Враца). Дани Пеев също не виждам кой ще го замени в средата, то още есенния полусезон се видя, че като не го пуска нещата не вървяха. Галин трябваше да го продадем, но както Викторчо каза в чужбина, а не на пряк конкурент. На Жорето, което ме съмнява какъв точно "метъл" слуша (да не е хард/спийд рок и разни мелобалади, че такива "метъли" много знам : )) и дали само не му е това прякора ще му трябва доста време да влезе в добра форма и да почне да бележи голове, ако изобщо успее тоя сезон. Надявам се по-бързо да се осъзнае за какво е при нас. Божов да си идва в Академик, че тука местния квартален тим го е закъсал и е на 8 място в Западната "Б" група пред изпадане у "В" РФГ. Сърбите незнам честно не ми е ясно за какво ги взехме, като и двамата са с много съмнителни качества. Май само във Владиславовците и япончето виждам някаква надежда, другите нови са пълнеж. Трябват ни бързи остри нападатели и поне един креативен халф, дето да ни върже играта в средата. Сандански нема смисъл да го коментирам. Пашов все още не съм го гледал, но май нямаше добри отзиви за него в контролите, ще го видим, но много ме съмнява. От старите защитата ни е що годе добра, Юруков си играе добре и другите си ги знаем що за стока са. Двама-трима негри или латиноси в нападението, някой друг словак/чех/поляк в защитата, някой свестен по-висок и пъргав вратар, както казах един добър халф (яд ме е, че не взехме Кевин Париенте, нямали сме пари пак) и може едно дясно крило. Аз така виждам шампионски отбор, който да може да се противопостави на грандовете. И най-важното е все пак всички да мислим позитивно, само така ще вървим напред. Дори и тия дето не идват и за тях важи същото, мислете позитивно, не псувайте играчите за щяло и нещяло и ще се оправят нещата.
Пон Мар 05, 2012 12:32 am |
|
 |
Белите-от-София
Пристрастен
|
Spiro написа: Който иска да играе за Славия, никой не му пречи! Стига сълзи за неимниците! Славия е религия и който облече бялата фанелка, трябва да защитава не само собственото си достойнство, но и това на легендарната Славия, както и това на феновете, т.е. нашето! Да се концентрираме върху това, с което разполагаме - останалото си е история! айде вярно наистина стига сме ги оплаквали тия играчи... да се концентрираме върху това... white hart lane излагаш се с такива теми,как може да кажеш даже,че заради това ще се отказваш от Славия 
Пон Мар 05, 2012 12:36 am |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Пон Мар 05, 2012 3:36 am |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Стига оплаквахте бе хора...имам чувството че ви доставя двътрешен кеф да пишете само лоши неща - досадихте вече.....

ВИНАГИ С ВАС !
|
Пон Мар 05, 2012 8:47 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Правите трагедии от глупости!!
Райс нямаше как да остане при нас!! видя се лакомията му, видяха се и целите му. Стана национал и каза ми аз не искам в Славия...не е казвал искам кариера в ЦСКА...той искаше (иска) в Европа или в Русия за кинти...ЦСКА беше трамплина заради Лига Европа...ама нещата се прецакаха и той загуби...може би все още има надежда, че чорбалан ще играе и догодина в Европа ама се съмнявам...така че Райс си вкара авгогол. Не можеш да задържиш някого на сила!
Галиндо е леке. На един силен мач правеше 10 слаби. Заорава с глупави финтове, лакомия е и не може да вдигне поглед за качествен пас и за съжаление много припуска. Гледал съм го как сам срещу вратаря търси пас защото няма самочувствие (а може би и умения) да вкара сам! В Латекса няма да направи нищо...дори не знам дали е играл там!
Жу - също наемник, радва се, че е в "Левски" защото иска да се махне от България. Съмнява ме да направи нещо там, само ще тръгне надолу. Нормално е да направи силни мачове в началото. Ще го видим после. Дали новите ни играчи стават или не стават не е ясно, но и напусналите ни не са кой знае какво. Парите са си пари и ако няма кой да ни издържа не е лесно. Ние нямаме Гриша Ганечв, Домусчиев или някоя руска банка зад гърба си. Не го забравяйте!!
Не оправдава политиката на Венци, но нещата не са само бели или само черни!
Лично мен ме е яд най-много за Дани и за Дюлгеров. Също и за Бранимир Костадинов. Изпуснахме добри играчи.
Още имам надежда да вземем Димо Атанасов!!
|
Пон Мар 05, 2012 10:13 am |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
май нещо живеете в други светове.... нека хипотетично си представим, че взимат същите пари като в животинските отбори, но едно е да играеш пред 5000 човека, а на дербитата пред 15 000, друго е пред 1000. Как да не сияе Жу, като вчера игра пред толкова, колкото не е виждал на нашия стадион. Сега нека тези дето "нема да им стъпнем" да се замислят!
|
Пон Мар 05, 2012 10:34 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
дайте да не ходим на мачовете и верно да останем 20 човека,заради дебелия .Всеки знае ,че това е целта му .Няма какво да говорим за добри футболисти с такъв президент
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Пон Мар 05, 2012 11:15 am |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
нещата не се оправят с не ходене. да направим това, което зависи от нас - ДА ИДЕМ НА СТАДИОНА!
|
Пон Мар 05, 2012 11:28 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
atm написа: нещата не се оправят с не ходене. да направим това, което зависи от нас - ДА ИДЕМ НА СТАДИОНА! Това е ! +1
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Пон Мар 05, 2012 11:43 am |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
А не можем ли отново чисто хипотетично да си представим, че взимаха същите пари при нас, не играеха в уговорени мачове, всеки мач излизаха за победа и гонеха високо класиране всяка година. Нима някой се съмнява, че с Галиндо, Дениран Ортега, Славчо Георгиевски, Райс и Жу нямаше да играем в ЕКТ всяка година при изброените горе хипопетчни обстоятелства? Всъщност, тези обстоятелства са в основата на спорта, а за да не са факт при нас вина имат поне двама, единия се води президент, а другия май е собственик.
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Пон Мар 05, 2012 1:53 pm |
|
 |
|