Автор |
Съобщение |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
 Re: А ФГ
Той Младенов става само за ЦДНА, но уви пак ще е за малко и после пак е чао 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Пон Мар 05, 2012 3:45 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Не знам какво му е грамотното на Стойчо, това че е правил 15 победи на полусезон и е ставал шампион в смешното ни първенство не значи, че е голям треньор. В Европа се вижда кой колко струва - там имаме доста жалки представяния, докато водеше чорбата и Ловеч. Друг е въпросът, че май не сме побеждавали неговите отбори ... Остава си за местна консумация Стойчо, а и чорбарите продадоха твърде много футболисти и взеха разни ментета. Естествено, това не значи че ще ги изпреварим, животните винаги са абонирани за евроквоти, колкото и да са слаби  А и Кушев определено не е Хидинк  Впрочем нивата на баба ми и дядо ми в китното бургаско село Пънчево е в по-добро състояние за футбол, отколкото терена в Надежда 
|
Пон Мар 05, 2012 3:58 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Важното е Локо Сф да бие Локо Пд...
|
Пон Мар 05, 2012 4:51 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Кокала е успял за кратко време да такова майката на Локо (Пд), тепърва ги чакат още по-лоши неща. Буферите от Илиянци ще объркат много сметки този полусезон, дано не са нашите само.
|
Пон Мар 05, 2012 4:58 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Буферите от Илиенци ничии сметки няма да объркат не се притеснявай.
|
Пон Мар 05, 2012 5:45 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Не знам защо ги подценявате толкова. Оставате антипатиите и гледайте чисто футболно. Събраха прилични футболисти и най-важното - техни кадри, такива са Младен Стоев, Дани Пеев, Юлиан Петков, Дафчев, други млади момчета. Владо Манчев дори и стар, си е футболист и ако е здрав ще си бележи. Велков също си е локомотивец. Отделно се връщат на техния си стадион. Определено няма да са разбитата команда, която бяха есента. Това не значи, че няма да ги изклатим на Надежда за пореден път стига да играем сериозно 
|
Пон Мар 05, 2012 5:53 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Ако Юда си беше вкарал дузпата отиваха на тройка.Я им виж защитата - като френско сирене.А и не заравяй че този терен практически изравнява силите.
|
Пон Мар 05, 2012 6:21 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Въобще не е ясно, ако Лазаров беше вкарал дали смърфовете щяха да бият.Всъщност много се радвам, че стана така, защото се доказа, че тия лагери по анталия, гърция, либия и т.н. са абсолютно безсмислени.Та Локо сф половината подготовка немаха доктор  И накрая излезнаха и си ги надтичаха и пребориха на това подобие наречено терен.Софийските буфери, колкото и да са слаби поне приличаха на отбор, покриват се, помагат си и няма да са лесен за побеждаване отбор.Още повече, ако тия срещу тях не са мобилизирани на 100%.А наистина Кокала е феноменален 
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Пон Мар 05, 2012 8:12 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
За Кинг Велев в този форум или добро или нищо 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Пон Мар 05, 2012 8:15 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Доко (Пд) явно няма да гонят евротурнири, тъй че ги отписвам още отсега. Буферите от Илиенци се борят да не отпаднат и тая победа им беше важна.
Пон Мар 05, 2012 8:23 pm |
|
 |
|