Програмата за новия сезон
Автор |
Съобщение |
Момчил
Пристрастен
|
 Re: Програмата за новия сезон
Spiro написа: Излезе промяната: 17.03.2012 (събота) Литекс - Славия; 21.03.2012 (сряда) Славия - ""Левски""; 24.03.2012 (събота) Славия - Лудогорец.
Честито на маратонците! Ужас! За една седмица ще ни съсипат! Как го извъртат от БФС винаги гледат да е в наша вреда 
Сря Мар 07, 2012 6:56 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Реално погледнато, от тия 3 мача ако вземем 4 точки и нагоре сме истински герои, доста мъчна серия ...
|
Сря Мар 07, 2012 8:57 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Съгласен съм с вас! И на 3 точки пак ще съм доволен имайки предвид противниците и последователността на срещите. Мнооого гадна програма!  Няма да се отчайваме!!! Важното е и играчите да се борят мъжки докрай, другото е от второстепенно значение.
Сря Мар 07, 2012 9:18 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Ако от тези три мача вземем 1 точка, то ще се изненадам приятно. Срещу Литекс в Ловеч не вярвам. Срещу "Левски" имаме шансове, Жу няма да играе, както и това, че те нищо не играят. Лошото е, че ние бият по навик и не всеки мач се решава на терена. Нищо чудно пак да ги реанимираме. Непонятно ми е как може всеки път на всички, дори опитните, да им се подкосяват краката и да настава паника и неможене. Чудно. Все пак да кажем, че там може да издрапаме Х, поне от трите мача, ако този не се играе под масата, то няма да е изненада да вземем едната точка именно срещу говедата и то ще е най-малкото. Срещу Лудогорец не знам какви да мисля, искам да си отмъстим, но не мисля, че ще стане. Играят хубав, нападателен футбол и искам те да бъдат шампиони, така че.. Само да вметна, че не ни е виновна програмата.
Сря Мар 07, 2012 10:02 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Литекс ги гледах с Калиакра, биха с 2:0, но допуснаха доста положения пред вратата си, просто неумението на хората на Цонко им попречи да направят мача много по-завързан и да изравнят при 0:1 за Ловеч. Галин не игра кой знае какво, май се контузи и затова го смениха на полувремето. Литекс имат уникално лека серия - Видима, Калиакра, Светкавица и после са домакини на Миньор за Купата, непосредствено преди да играят с нас. Тези леки мачове са малко нож с две остриета, така че ще се види. Определено обаче изглеждат по-силни от есента, взеха доста по-добри футболисти от нас  Мачът с ""Левски"" не искам да го коментирам, там мисля че не винаги логиката и футболните средства решават всичко. Дано Дебелия е включил в наема на Жу и една победа за нас  Лудогорец играят футбол, който ми изглежда от друга планета сравнен с нашия. Пасове, движение, скорост, красота, ефектност и ефективност в едно. При тях обаче има и нещо друго - все пак си го има провинциалният манталитет навън. Всичките си големи победи направиха като домакини, като гости не можаха да бият нито ЦСКА, нито Черноморец, а Литекс ги победи в Ловеч. Така че не сме обречени срещу тях.  Единственото сигурно е, че ако не подобрим играта си от мача във Враца, ще загубим и 3-те мача ... Да се надяваме, че мач с мач не си прилича 
|
Чет Мар 08, 2012 2:04 am |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Аз ще съм доволен на 7 точки във въпросните три мача. Но преди това трябва да подкрепим отбора в неделя срещу Миньор.
_________________ 1913
|
Чет Мар 08, 2012 10:50 am |
|
 |
iori
Луд за връзване
|
Аз искам 9 точки и шестица от тотото.
|
Чет Мар 08, 2012 1:30 pm |
|
 |
Slaviq
Луд за връзване
Регистриран на: Съб Апр 12, 2008 5:52 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
iori написа: Аз искам 9 точки и шестица от тотото. И АЗ 
|
Чет Мар 08, 2012 1:46 pm |
|
 |
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1488 Местоположение: sofiq
|
Slaviq написа: iori написа: Аз искам 9 точки и шестица от тотото. И АЗ  Аз само шестицата. 
_________________ N 1
|
Чет Мар 08, 2012 8:29 pm |
|
 |
|