Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 Re: "Литекс"-"Славия"
Значи най реалистичния вариант за Европа става "Левски" или ЦСКА шампиони Разград с купата ние четвърти.Само дето товага този мач в Ловеч става много важен.Ако искаме четвърто място не трябва да го губим.
|
Чет Мар 15, 2012 7:14 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3887 Местоположение: Sofia
|
Не знам какво е настроението в отбора преди този изключително важен за крайното класиране мач с Литекс, но не ми се иска да си мисля, че сме го отписали предварително. Сега настъпва моментът всеки да покаже какво може,и дали има желание и дух за шампионските мераци през следващата година. Латекса не е непреодолим отбор и не само, че бихме могли, но трябва да вземем максималното от люляците! Очаквам люта мъжка битка за всяка педя от терена и да ги схрускаме! Не ме интересува кой ще бъде включен в състава в събота, искам само Кушев да изкара най-доброто, с което разполагаме в момента и да видя, как ще се раздадат до край на терена, пък нека щастието се усмихне на тези, които желаят повече победата!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Чет Мар 15, 2012 8:27 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Белите-от-София написа: в тоя форум със всеки ден нещата които се пишат за съжаление стават от зле на по-зле... кво ви става не знам,аре за сакранто е ясно,ама около него са се заразили доста хора което е жалко Кое е жалкото ? Че не са коне с капаци ли ? Или че не всичко е бяло ? Влизаш във всяка тема и казваш, че този форум е зле, че всички, които имат пораженченско мислене или не вярват в сегашния облик на тима не са слависти, не носят бялата идея в себе си, даже може би са скрити говеда или комунисти според твоето виждане. Не мога да разбера откъде идва това комунистическо мислене и налагане на някакъв режим в този форум, че всичко е бяло и че е идилия, че трябва само да се подкрепя този отбор и да не се възразява срещу начина на управление, поведение на терена, играчи, треньори. КАКВА Е ТАЗИ "ЗАВЕСА" ??? То Славия е на това дередже точно защото всичко мълчи и се прави на ударено, че всичко е наред. Това могат да го кажат фенове на "Ботев", които изживяха своето пречистване и сега са живия пример, че вярата и борбата полгат основите на едно чисто съществуване. Вземете малко се стегнете, големи хора сме уж, фенове на клуб с традииции, малко сме, та си затваряме очите и не наричаме злото с истинските му думи.
Чет Мар 15, 2012 9:50 pm |
|
 |
Белите-от-София
Пристрастен
|
SaKrAnTo 1913 написа: Белите-от-София написа: в тоя форум със всеки ден нещата които се пишат за съжаление стават от зле на по-зле... кво ви става не знам,аре за сакранто е ясно,ама около него са се заразили доста хора което е жалко Кое е жалкото ? Че не са коне с капаци ли ? Или че не всичко е бяло ? Влизаш във всяка тема и казваш, че този форум е зле, че всички, които имат пораженченско мислене или не вярват в сегашния облик на тима не са слависти, не носят бялата идея в себе си, даже може би са скрити говеда или комунисти според твоето виждане. Не мога да разбера откъде идва това комунистическо мислене и налагане на някакъв режим в този форум, че всичко е бяло и че е идилия, че трябва само да се подкрепя този отбор и да не се възразява срещу начина на управление, поведение на терена, играчи, треньори. КАКВА Е ТАЗИ "ЗАВЕСА" ??? То Славия е на това дередже точно защото всичко мълчи и се прави на ударено, че всичко е наред. Това могат да го кажат фенове на "Ботев", които изживяха своето пречистване и сега са живия пример, че вярата и борбата полгат основите на едно чисто съществуване. Вземете малко се стегнете, големи хора сме уж, фенове на клуб с традииции, малко сме, та си затваряме очите и не наричаме злото с истинските му думи. Стегни се,наистина,трябва да се подкрепя отбора и някой го правят независимо от президента играчите и тн. , виждам че въобще не си запознат с нещата които пишеш,освен че подкрепяме отбора си,ние и протестираме срещу управлението му,трябва ли да изброявам всичките работи които са правени писани и тн. по адрес на управляващите ??? за ква завеса въобще говориш не знам... А пък най-лесно ти е точно на тебе да пишеш тия работи на какво дередже била Славия и да си правиш тия жалки подписи и само да задълбаваш на едно и също нали ?? За фенове на ботяф какво били изживяли хахаха какво ? не можаха да изгонят христолов,какво ли не правиха уж,и накрая кво...закриха ги и някви смешни обединения с металик сопот и аре тая година 100 годишнина фарс пълен започнете да идвате на повечко мачове,не става само във форума
Чет Мар 15, 2012 11:09 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Аз идвам на мачовете и виждам много объркани хора. Подкрепа ? Към кого ? Към кой ?
ПС: подписът е перфектен, олицетворява случаващото се в клуба и на терена, колкото и да не се харесва на някои и да му бъде по-лесно да наведе смирено глава и да се провикне "Славия" от трибуната. Голяма работа, а че това не е добро за клуба е друг въпрос. Всеки с възгледите си.
Чет Мар 15, 2012 11:17 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Sakranto не всичко е бяло да- но ако теб те слуша човек всичко е черно ! Знаеш ли много е дразнещо някой да си излива омразата към сивото ежедневие в нещо което носи удоволствие а именно идеята да подкрепяш любимия отбор. Не всичко е победи- имало ни е преди 30 ще ни има и след 30 годинил А това нон стоп да говориш едно и също те прави такъв какъвто НЕ искам да мисля че си - комплексиран от живота човечец който иска някъде да си излее отвращението. Съжалявам за директния език но аз си казвам така нещата. А дали бием или не- дали дебелия продава футболисти мачове и прочие -е нещо твърде малоценно към това което е да си подкрепиш отбора не зависимо дали кюфтето е президент кунчев е вратар или лекаря на отбора взима допинг ...... ! На дали ще те видя в ловеч на мача но ако дойдеш можем да обсъдим гледните точки 

ВИНАГИ С ВАС !
|
Чет Мар 15, 2012 11:25 pm |
|
 |
Белите-от-София
Пристрастен
|
SaKrAnTo 1913 написа: Аз идвам на мачовете и виждам много объркани хора. Подкрепа ? Към кого ? Към кой ?
ПС: подписът е перфектен, олицетворява случаващото се в клуба и на терена, колкото и да не се харесва на някои и да му бъде по-лесно да наведе смирено глава и да се провикне "Славия" от трибуната. Голяма работа, а че това не е добро за клуба е друг въпрос. Всеки с възгледите си. не мога повече,предавам се ще акам
Чет Мар 15, 2012 11:31 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Е. Петров, Филипов, Златков, Желев, Р. Димитров, Сандански, П. Димитров, Романов, Акиоши, Божов, Христов. Това мисля, че трябва да ни е състава, като се съгласявам с казаното от saract за тактиката с контраатаки и да не се правят експерименти, а и с казаното от Виктор, че трябва да се даде шанс на Рамо и Цецо Тодоров, които да влезат второто. Дори си мислех за включването на още един защитник в схемата, примерно Пашов.
Пет Мар 16, 2012 12:33 am |
|
 |
Kalkata
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Май 16, 2004 9:36 pm Мнения: 412 Местоположение: Sofia
|
Белите-от-София написа: SaKrAnTo 1913 написа: Аз идвам на мачовете и виждам много объркани хора. Подкрепа ? Към кого ? Към кой ?
ПС: подписът е перфектен, олицетворява случаващото се в клуба и на терена, колкото и да не се харесва на някои и да му бъде по-лесно да наведе смирено глава и да се провикне "Славия" от трибуната. Голяма работа, а че това не е добро за клуба е друг въпрос. Всеки с възгледите си. не мога повече,предавам се ще акам GOLEM 
_________________ FAR, FAR NORD
|
Пет Мар 16, 2012 6:11 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Стефан написа: Sakranto не всичко е бяло да- но ако теб те слуша човек всичко е черно ! Знаеш ли много е дразнещо някой да си излива омразата към сивото ежедневие в нещо което носи удоволствие а именно идеята да подкрепяш любимия отбор. Не всичко е победи- имало ни е преди 30 ще ни има и след 30 годинил А това нон стоп да говориш едно и също те прави такъв какъвто НЕ искам да мисля че си - комплексиран от живота човечец който иска някъде да си излее отвращението. Съжалявам за директния език но аз си казвам така нещата. А дали бием или не- дали дебелия продава футболисти мачове и прочие -е нещо твърде малоценно към това което е да си подкрепиш отбора не зависимо дали кюфтето е президент кунчев е вратар или лекаря на отбора взима допинг ...... ! На дали ще те видя в ловеч на мача но ако дойдеш можем да обсъдим гледните точки  Подкрепата за отбора е много хубаво нещо. Има една приказка кефа цена няма. Отиваш на мач уикенда, независимо дали сме домакини или гости. Забавляваш се, подкрепяш отбора, настроението е приповдигнато и както каза едно от момчетата във филма за Славия - имам си едни два часа уикенда, които са си само за мен. КРАСОТА. Все едно сме в Англия - независимо коя дивизя е любимия отбор подкрепата си е подкрепа и всичко трябва да ти носи кеф и наслада. До тук всичко го разбирам и съм съгласен!!! Да погледнем обаче и другата страна на монетата. Венци ебава всичко, продаваме мачове, изпускаме играчи. Говорят се празни приказки от 20 години. Нямаме фен шоп, нямаме артикули, цялата организация е подигравка, играчите са ни пълен чресло. Липсва каквато и да е футболна мисъл. Няма тактики, няма концепция за развитие. Ако някой си сложи ръка на сърцето и отрече всичко това мога да му кажа, че е тотален кон с капаци. И като теглиш чертата прекрасния привкус от първия абзац е помрачен от идиотиите, които се случват в отбора ни. Това дразни!! Лично аз съм човек, който има гордост и уважава себе си. А честно казано цялостното поведение на ръководство и футболисти го считам спрямо подигравка към мен. Имам достатъчно акъл за да се чувствам излъган след като давам всичко от себе си за да подкрепям отбора си, а на паляците им дреме на шапките и не им пука. губят мач като домакини срещу слабак и след 15 мин Данчо Петков е на пазара на Борово и си пазарува доматки...а това не е махленски мач. Няма ли анализи, няма ли разбори, няма разговори с играчите?!?! Опитвам се да кажа, че нещата не са нито бели, нито черни. Но не се нахвърляйте на човека и не отричайте идиотиите, които се случавт в отбора ни. Те са явни и пак повтарям ДРАЗНЯТ! Но пък това не означава автоматично да спрем да обичаме Славия и да спрем да я подкрепяме!!
|
Пет Мар 16, 2012 9:41 am |
|
 |
|