"Славия" - ПФК "Левски" АД
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
 Re: "Славия" - ПФК ""Левски"" АД
Наистина се пишат тонове глупости, които обаче няма как да бъдат опровергани освен на терена. Дано момчетата вземат 9 точки в следващите три мача и тия безсрамници от форумо да се почувстват неудобно поне малко! 
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Мар 16, 2012 12:19 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
 Re: "Славия" - ПФК """Левски""" АД
seth написа: Наистина се пишат тонове глупости, които обаче няма как да бъдат опровергани освен на терена. Дано момчетата вземат 9 точки в следващите три мача и тия безсрамници от форумо да се почувстват неудобно поне малко!  Аз не вярвам, че ще вземем 9 точки...да не казвам и 3:))) Но ако ги вземем в никакъв случай няма да се почувствам неудобно:))) Напротив - ще съм най-щастливия човек  )) П.С. Лудогорец е класа, събраха страхотни футболисти и трябва да сме реалисти...ще ни е много много трудно срещу тях!!
|
Пет Мар 16, 2012 9:43 am |
|
 |
seth
Администратор
|
Аз се шегувам. Просто не виждам смисъл да се караме помежду си заради Венци, Кушев, Гуардиола, Аки, Маки и т.н.
|
Пет Мар 16, 2012 11:31 am |
|
 |
seth
Администратор
|
Между другото Кокаляка пак ще добута до финал, а ние ще играем за тенекиената купа. Това също трябва да го индикираме, защото като че ли недооценихме факта, че миналата година играхме финал. Сигурно заради срамното представяне в първенството, но причината за това донорство беше другаде и не е премахната.
|
Пет Мар 16, 2012 11:33 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
 Re: "Славия" - ПФК """"Левски"""" АД
seth написа: Аз се шегувам. Просто не виждам смисъл да се караме помежду си заради Венци, Кушев, Гуардиола, Аки, Маки и т.н. Не вярвам някой да се кара сериозно и да влага лоши мисли и чувства...ще е смешно при положение, че сме 100 човека...
|
Пет Мар 16, 2012 11:54 am |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4234 Местоположение: София
|
Да пуска Тошибата в игра, че с толкова дървета в халфовата линия не може да стигнем до противниковата врата. Не че с него ще се променят кой знае колко нещата, но си му личи, че има технично докосване и се движи, което не е присъщо за дървосекачите ни.
И стига с този Ставрич !!!! Видях го, че за нищо не става. Защо не се дава шанс на Бишевич ? В този мач щеше да по-добре да играе Златинов, а не Метъла. Аман.
Нед Мар 18, 2012 8:02 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
Бишевич е по слаб и от Ставрич тея двамата кой ги е гледал не знам 
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Нед Мар 18, 2012 9:18 am |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
venci_1913 написа: Бишевич е по слаб и от Ставрич тея двамата кой ги е гледал не знам  Как разбра, че е по-слаб като не е играл досега  Или ти само като ги видиш на снимка и са ти ясни и не ми обяснявай за контроли 
Нед Мар 18, 2012 9:24 am |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
venci_1913 написа: Бишевич е по слаб и от Ставрич тея двамата кой ги е гледал не знам  Нещо май си се объркал Рамо Бишевич е с две класи над нашите прословути юноши,вчера го гледах на изкуствения терен срещу Витоша и да ти кажа е доста добър футболист
|
Нед Мар 18, 2012 9:48 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
4 контроли са напълно достатъчни да се види какво представлява. Илийката поне да бяхме задържали..
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Нед Мар 18, 2012 9:55 am |
|
 |
|