Автор |
Съобщение |
MCMXIII
Луд за връзване
|
 Re: Венци в атака...
lureno19 написа:  това някакъв майтап ли е? и от кое е доволен дебелия? Може би е доволен от добрата кухня в Турция  Този човек си има някакви заучени фрази и ги повтаря непрекъснато.
|
Съб Фев 18, 2012 1:44 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Президентът на Славия Венци Стефанов продължава да негодува от отложения старт на „А" група. Босът смята, че решението на БФС е тенденциозно и цели да помогне на грандовете. Стефанов обоснова мнението си с факта, че именно тимовете от Топ 4 са трябвали да имат тежки гостувания в първия мач от пролетния дял на шампионата.
„За мен това е обслужване на интереси на няколко клуба, които сега ще играят като домакини. Докато има хора, които се навеждат, ще има и хора, които ще ги навеждат", сподели той.
Стефанов коментира и темата с наказанията заради допинг в ЦСКА.
„За първи път чувам за допинг наказания за три месеца! Може би в случая Футболният съюз има право. Друг е въпросът как ще се развият нещата по-натам. Последната дума ще я има европейската комисия, която ще разглежда случая. Но крайно време е да се засегне тази тема при нас, защото има мачове, в които аз също съм забелязвал в очите на дадени футболисти да има един специфичен пламък", коментира Стефанов в интервю за „7 дни спорт".
|
Вто Фев 21, 2012 11:06 am |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Ей шевчето няма търпение да започне сезона, за да гледа победа след побед и как се гради шампионски отбор 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Вто Фев 21, 2012 11:12 am |
|
 |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
Изпаднал е в криза WC и няма търпения да развърти малко капитал 1X2...
|
Съб Фев 25, 2012 6:44 pm |
|
 |
Белите-от-София
Пристрастен
|
ПАТ ПАТ ПАТ И ОФРАСКА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА 
Нед Фев 26, 2012 1:35 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
|
Съб Мар 03, 2012 11:09 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
Венци Стефанов изригна преди мача с "Левски"
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че очаква победа срещу "Левски" в мача в сряда. Босът на "белите" предупреди съдията на двубоя Георги Кабаков да внимава как свири, тъй като има топла връзка с ръководството на "Левски".
"Сигурен съм, че ще стане здрав мач, само съдията да не ни попречи, защото знам за топлата връзка между него и някои членове на ръководството на "Левски". Дано да го има предвид това нещо, не искам да споменавам конкретни имена. Искам съдията да бъде на ниво", заяви Стефанов.
"В България няма силни и слаби съперници. Ако отборите искат и играят на 100 процента, всеки може да победи всеки. Аз много искам моите футболисти да излязат напълно мобилизирани, да играят от първата до последната минута за победата. Само тогава тя може да им се усмихне", добави босът на "белите".
"Един път завинаги всички трябва да разберат, че не може да ходиш на кино за 10 или 15 лева, а да ходиш на стадиона за 2 лева. Който обича отбора си и иска да го подкрепя, ще отдели един път, два пъти или три пъти в месеца по 10 лева", завърши Стефанов.
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Вто Мар 20, 2012 2:42 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Смешни стадиони, слаб футбол... билет 10 лв. Нищо чудно, че доста хора предпочитат малоумното кино пред мач.
_________________ 100
|
Вто Мар 20, 2012 10:30 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
Josif написа: Смешни стадиони, слаб футбол... билет 10 лв. Нищо чудно, че доста хора предпочитат малоумното кино пред мач. да! всичко струва пари, но срещу тях се иска и качество ....... аз съм ЗА билета да е 10 лв., но като дойда да има къде да паркирам, да влезна на хубав стадион, да има къде да пия една кола, да има и нормална тоалетна. Амъ не е така 
|
Сря Мар 21, 2012 7:09 am |
|
 |
peepaa
Познат
|
За една, две или няколко загуби и слаби игри виновни са играчите или треньора, но десетки години играта на Славия е антифутбол. Причината е само една: начинът на работа в клуба, ВЕНЦИ СТЕФАНОВ управлява Славия както се управлява бизнеса в България след 1989 г. с хитринки, далавери, мутренска наглост и пълно незачитане на ценности (в които вярва всеки истински СЛАВИСТ отпреди сто години до днес ) като достойнство, чест и уважение към човека. След ВЕНЦИ СТЕФАНОВ може да се случи всичко, но по-лошо от това безвремие няма.
|
Сря Мар 21, 2012 6:06 pm |
|
 |
|