Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 10:46 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 187 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Следваща
 "Славия" - ПФК "Левски" АД 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: "Славия" - ПФК """Левски""" АД
Viktor4o_Rs написа:
Ако са наште мъже, да се дигат и да обръщат мача, стига вечно със съдиите сме се оправдавали и сме пригласяли на Дебелия ... Щото се пропуска факта, че нямаме дотук нито 1 чисто положение, нито 1 опасен удар, нито 1 комбинация, още преди червения картон :wink: В Ловеч с човек повече - същата работа ...

Имаме невероятни :!: треньори така са научили отбора така тренират и тактиката е да не си подават повече от веднъж и никакви удари към вратата- с две думи пълни НЕЩАСТНИЦИ

Сря Мар 21, 2012 6:22 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: "Славия" - ПФК ""Левски"" АД
много сме зле!

Сря Мар 21, 2012 7:32 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Засада имаше но Славия не може да изглежда по този начин.Друго не мога да пиша защото ме боли сърцето.

Сря Мар 21, 2012 7:36 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

момчета тоя на фен клуба е човек на wc,

Сря Мар 21, 2012 8:04 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение Re: "Славия" - ПФК """Левски""" АД
White Hart Lane написа:

Е браво най-накрая да го разкриете !

Сря Мар 21, 2012 8:08 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: "Славия" - ПФК """"Левски"""" АД
Slaviq написа:
White Hart Lane написа:

Е браво най-накрая да го разкриете !
не е лошо да се пазите от тоя доносник :mrgreen:

Сря Мар 21, 2012 8:09 pm
Профил
Напреднал

Рядко пиша във форума,но наистина спокойно мога да констатирам,че любимият ми отбор е МЪРТЪВ!Единственото,което е останало от този клуб са верните му привърженици и историята!Не съм мислел,че ще се стигне до тук.Гледам Берое и виждам един отличен стадион с осветление,публика,емоции,адреналин.Това нашето е мъка!Просто толкова ме боли,че не ми се пише!ЕВАЛА НА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ МОГА САМО ДА КАЖА! :oops:

Сря Мар 21, 2012 8:25 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

О С Т А В К А !

Сега напишете декларация, че подкрепяте Кушев и му вярвате ?! Нали уж Галин се е изчерпал, Илия бил стар, Жу нищо не правил, Маркес бил гола-вода, Дани напълнял и т.н. Какво стана ? Два паса не можем да вържем...

Каква е тази селекция бе ? Един читав да няма, освен Наката, който си личи, че има футболна мисъл, но с шибаните дърводелци до него и Меси да е, няма да стане. Изгони Илия, а Божов е титулярен нападател, с който трябва да гоним квота за Европа ! WTF ?! Бесен съм му. Той не се движи, бавен, муден, само ако му я сложат на крака или на главата. Е, как ще ти я сложи Метъла, като този играч вече и за българската версия на Фифата няма да го сложат. Не трябваше да вади Златинов, а именно отритнатия от родния му "Ботев" всенароден "голмайстор".

И казах преди мача: НЯМА ОПРАВДАНИЕ ! Такъв жалък "Левски" се мачка от първата до последата минута и не ти пука нито от съдия, нито от терен и време. Те играха без Жу, без типичен нападател, без един от стълбовете си - Грийн. И ние нищо бе, нищо. И срещу Цска за Купата - абсолютно нищо ! За какво ми закрива тренировката. Нищо не видях, с което да ги изненадаме. На какво ги учи, какво тренират ? Как ги мотивира изобщо, след като на терена футбол не играеееееееееееееем !!!!

И Дебелия да е продал мача - ОК ! Г-н Мартин Кушев да застане пред всичко и да каже истината, а не да се превръща в подлога на Дебелия. Ако се е превърнал, то значи не милее за доброто на Славия и автоматично става мой враг. Така че няма оправдание, няма извинение. Надавам се срещу Лудогорец да му е последния мач...

Сря Мар 21, 2012 8:30 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Тоя въпросен Илиян той говори по същият начин както и wc за мен той е внедрен фен :mrgreen:

Сря Мар 21, 2012 8:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

На всичкото отгоре Ушев пак се е правил на баровец. Е'бати полицейщината за една факла те правят престъпник. Дано няма последствия за момчето.

И не мисля, че само Кушев е виновен. Да не мислите, че има треньор, който да не иска да има добри и качествени играчи в състава си. С такъв президент едва ли докато е начело на клуба ще имаме свястна селекция. Продължаваме да си живуркаме при 6-8 място и положението става все по-лошо. И все пак никакъв стил на игра, дори днес липсваше всякакъв синхрон в защита, която ни е най-силното звено. С едни и същи пасове говедата ни правеха за смях. В нападение няма смисъл да коментирам, а халфова линия липсваше. Определено в Акиоши има доста футбол, ама дали ще си разкрие потенциала не знам поне тича и се бори докрай. Нищо добро не ни чака за напред. Най-хубавото в този мач беше публиката. Браво момчета и момичета!!!

Последна промяна rzEtw на Сря Мар 21, 2012 8:47 pm, променена общо 1 път

Сря Мар 21, 2012 8:42 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 187 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Следваща