Треньорски гайгер за март
Треньорски гайгер за март
Автор |
Съобщение |
katsumoto
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 11, 2010 12:06 pm Мнения: 422 Местоположение: Sofia
|
 Re: Треньорски гайгер за март
Кушев: Знам как да ударим "Левски"
Треньорът на Славия Мартин Кушев е убеден, че белите могат да победят "Левски" в утрешното столично дерби. "Очаквам да подобрим играта си спрямо последния мач с Литекс, когато макар и с човек повече не съумяхме да намерим правилния път към вратата. Вече забравихме този двубой и гледаме към "Левски". Надявам се да сме си взели нужните поуки. Ще се постараем да покажем най-доброто, на което сме способни, и да победим сините. В този мач зарядът е малко по-различен. Срещу големите отбори са най-хубавите срещи за един футболист. Не мисля, че отсъствието на Юруков ни се отразява. Разполагаме с играчи, които могат да го заместят достойно. В момента най-важното е всички заедно да излезем от ситуацията и да покажем характер и дух", заяви Кушев пред "Тема Спорт". Запитан дали Славия може да повтори поредицата от 5 поредни победи, която направи през есента, треньорът каза: "Възможно е отново да направим такава силна серия. Играем всеки мач, за да вземем трите точки. Претенциите ни не са случайни. Все още имаме шанс да сме в тройката. Разликата не е чак толкова голяма. Не сме се предали. Всичко зависи от нас. Знам как да ударим Левски. Обмислил съм тактическата постройка и някои други детайли. В този мач битката ще преобладава и се надявам ние да излезем крайни победители. Това, че нямаме победа срещу "Левски" от доста време насам, няма да окаже негативно влияние върху играчите. Няма да има напрежение върху момчетата. Дано се получи истинско дерби", продължи специалистът. Треньорът на Славия бе запитан и дали вярва, че има директива "Левски" да стане шампион. "За мен сините съвсем резонно си взеха мачовете с "Ботев" Враца и Монтана. Всеки обаче има право да говори каквото иска. Мисля, че е рано да се говори за изявен фаворит за титлата, защото остават доста кръгове", завърши Кушев.
novsport.com
_________________ 8 пъти шампион на България: 1926, 1928, 1930, 1936, 1939, 1941, 1943 и 1996 г.
|
Вто Мар 20, 2012 1:38 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
И кои са футболистите, които ще заместят Юруков, доста ми е интересно 
|
Вто Мар 20, 2012 4:09 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Звездата Рамазан доведен по лично настояване на Кушев и японеца който прави всичко друго в България само не и да играе футбол.Най тъмния българин Георги Пашов или още някой от напълно безсмислената селекция за която и Кушев има вина.
|
Вто Мар 20, 2012 4:25 pm |
|
 |
Starata Shkola
Пристрастен
|
Май не сте разбрали Юруков е готов за игра на двубоите с уевски и Разград.След това ще се подложи на лекуване.
|
Вто Мар 20, 2012 4:45 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Ами дано щото без него положението е зле!!! А ако пак отсъства по-добре да видим най-сетне и Рамо в игра.
Вто Мар 20, 2012 6:15 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
lureno19 написа: Ами дано щото без него положението е зле!!! А ако пак отсъства по-добре да видим най-сетне и Рамо в игра. е ти го Рамо ...... http://vbox7.com/play:cab94c82......и клипа е като нас - ПАРОДИЯ
|
Вто Мар 20, 2012 9:24 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Моят кредит на доверие към Кушев свърши след поредната позорна загуба, абсолютно трагичната ни игра и тотално неадекватната селекция  Надявам се ако не днес, то още след 3-тата поредна загуба от Лудогогорец да имаме нов треньор, не че ще промени кой знае какво, то се знае че в тоя клуб проблемите тръгват най-отгоре, но просто така не може да продължава ...
|
Сря Мар 21, 2012 5:50 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4240 Местоположение: София
|
Я, гласовете са 50 на 50 ?! В края на седмица току-виж мнозинството да е против г-н Мартин Кушев.
Сря Мар 21, 2012 8:04 pm |
|
 |
iori
Луд за връзване
|
|
Чет Мар 22, 2012 7:28 pm |
|
 |
rzEtw