КОГА ЩЕ СЕ ОТПУШИ ВЛАДИМИРОВ?
КОГА ЩЕ СЕ ОТПУШИ ВЛАДИМИРОВ?
Автор |
Съобщение |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
Освен Чавдар Янков, Благо Георгиев /да не забравим него колко го мъчиха и налагаха/ , и Вълканов не виждам други по-грамотни от Владимиров в Славия.
Иначе играчи с потенциал като Керчев, Караславов има, но нали трябва време за тях, за да се развиват по край по-опитните. Пример за това е Благо Георгиев - колоко го опитваха и налагаха.
Има и други опитни футболисти като Джоров и Иванович - но чак пък толкова да се открояват над Владимиров? Колко гола има Веле това първенство? А грешки всеки прави - Джоров и той има глупости сътворени в защита.
|
Нед Май 08, 2005 11:31 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13185 Местоположение: SOFIA
|
Не съм съгласен Владимировите пропуски да се сравняват с тези на Бербатов. Говорим за играчи от различни планети. Ако Бербатов направи 2-3 такива мача и покаже кукиш на публиката ви гарантирам, че с него ще е свършено като футболист в Германия. За играта- щяха да го набутат в осма лига, за средните пръсти директно щеше да си ходи.
И въобще- вкарал е 7 гола за 17 календарни месеца, за какви пропуски говорим?
Иванович е най- резултатният чужденец за всички времена в А група, а неговата работа е повече да подава, отколкото да вкарва. Въобще не виждам база за сравнение...
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Май 08, 2005 12:40 pm |
|
 |
Martina
Познат
Регистриран на: Сря Ное 17, 2004 3:18 am Мнения: 73 Местоположение: STOCKHOLM,SWEDEN/SOFIA,BG
|
Владимиров аут!

_________________ POZDRAVI!
|
Нед Май 08, 2005 1:25 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
абе какъв е тоя владимиров бе не стига ,че 5 сезона го търпиме да направи нещо накрая среден пръст ше показва какъв е тоя ? не може да става дума да се сравняват владимиров и иванович

The Rise of the poisoned Youth
|
Нед Май 08, 2005 2:15 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
НЕМОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО НЯКОИ ПРОДАЛЖАВАТ ДА ГО ЗАЩИТАВАТ ТОЯ БЕЗДАРНИК ТО СЕ Е ВИДЕЛО ЧЕ ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВА ОТ НЕГО ПА ЧАК И СРЕДЕН ПРАСТ ЩЕ ПОКАЗВА КАТО НЕ ИГРАЕ НИЩО ЩЕ ГО ОСВИРКВАТ ,ЩЕ ГО ПСУВАТ И ЩЕ СЕ ПОДИГРАВАТ С НЕГО ЗАЩОТО ТО СИ Е ЗА ПОДИГРАФКА
(/С\)
САМО СЛАВИЯ
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Нед Май 08, 2005 3:04 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Eй чета и немога да повярвам - явиха се хора, които да защитават Владимиров, че даже и да ме убаждават колко бил кадърен. Ако НАПАДАТЕЛ, който вкарва веднъж на 8-10 мача и изпуска всеки път не 100 а 120% положения е кадърен......бил по-добър от много нападатели в другите отбори. Знаете ли колко ми пука за другите отбори. И те си имат фенове, те ще му мислят. Аз си гледам моя си отбор. Това момче Владимиров нито може да спре топка, нито може да я ритне. Само търчи като кон ама ако някой го натисхе пада като застелян - неможе едно рамо в рано да изкара за повече от метър метър и половина. Са и аз ако имам 30 удъра към вратата и аз все ще вкарам някой калитарски гол. При него нещата стоят точно така - да я ритне (ако въобще я уцели защото съм го виждал често и това да не може) е добре, може и да влезе........Владимиров неможе да се сръвнява с Благо - разликата май им е голяма. Няма за кога да налагам някъв нещастник на 30 години. Това, че е вкарал гол на "Левски" да не би да му дава право да играе до живот.....правиш удар, шефа те хвали. Ама като сгафиш следващия път илизатш, нема тикива неща от сорта на "ааа това момче направи удар преди 2 години и сега ще си мълчим..." още повече че издънките на Владимиров просто нямат край.....какво като е влязъл и е прочел. АКо беше добър и играеше ок щях да се засрамя за думите си. И то това негово безобразие продължава незнам колко сезона вече....не ми еясно защо Асен Николов изпадна малко в дупка, спадна му формата и веднага беше разкаран, а Владимиров го мъчим нвзнам колко време....Просто нямам думи, и средни пръсти ще показва......да си ходи, няма място в Славия както и още поне 10 човека от разширения състав. То се е видяло, че без Чаво и Благо другата година ще се борим за оставане в групата ама поне да е с юноши, а не с псевдно звезди!!
|
Нед Май 08, 2005 4:41 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
E sled taq izcepka bi trqbvalo veche da go izgonqt ot otbora...pone taka se nadqvam de...
|
Нед Май 08, 2005 5:04 pm |
|
 |
borisdanailov
Пристрастен
Регистриран на: Пон Мар 01, 2004 5:33 am Мнения: 225 Местоположение: София
|
Само не разбирам защо Владимиров ви е проблема, след като Рангелов е десет пъти по-зле от него!
|
Нед Май 08, 2005 5:51 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
NE GO ZASHTITQVAI BE!
|
Нед Май 08, 2005 5:57 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Za men vseki koito misli, che vladimirov e kaduren futbolist prosto ne razbira ot futbol i tova si e ! Makaveli go napisa perfektno. Toi NE moje da si spre topkata , NE moje da ia podade da ne kazvam che i NE znae koga da ia podade. Toi prosto turchi. I niama da se povtariam pisal sum i predi za vladimirov v druga tema , koito e chel znae kakvo mi e mnenieto. Vchera napisah edinstveno VUN OT SLAVIA zashtoto prosto ne mojeh da reagiram po ianso na nahalstvoto i vobshte kuv e toia kuc kon deto she se otnasia taka s fenovete na Slavia. Ne stiga che hodim da im tarpim neskoposanite iziavi ami i she ni pokazva sreden prust. Toia sreden prust da si go zavre v zadnika pone da vkara neshto niakude i da se otbeleji. Vobshte kakvi gi pleshtia az , vladimirov da POCHNE da beleji. Toi ako vkara gol praznuva ciala sedmica do drugia mach be. Az ne znam dali ima period v negovata kariera kogato toi e belejil redovno i postoianno. Abe povache ne moga da si habia dumite za toia tupanar.
VUN OT SLAVIA!!!
Последна промяна C/\ABuCTA на Пон Май 09, 2005 2:18 am, променена общо 1 път
|
Нед Май 08, 2005 7:57 pm |
|
 |
|