Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Въпроси и коментари към Играта
Автор |
Съобщение |
valery
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 28, 2004 9:39 pm Мнения: 731 Местоположение: Sofia, Slavia
|
 Re: Въпроси и коментари към Играта
Според мен това с мейлите не е добра идея. На мен досега форума не ми е забивал, а влизам от поне пет различни места. И почти винаги съм последен в прогнозите, просто защото ги давам от стадиона 
|
Вто Мар 27, 2012 6:22 pm |
|
 |
Момчил
Пристрастен
|
бе който иска да си даде прогнозата ще намери начин! има много варианти - по мейл, скайп, чат, gsm, wireless, друг сайт с прогнози, от приятели, от роднини и др.
Вто Мар 27, 2012 7:02 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
lureno19 написа: Ами и аз не съм съгласен по същата причина  Но не съм съгласен и с твърдението, че нашия сайт не забива. Забива и то яко и за дълго. Не е за първи път, в събота един от участниците ми се оплака, че не е успял поради тази причина да си пусне прогнозата. Кой знае още колко не са успявали. На мен също ми е забивал и то няколко пъти вече. Извода е пускайте си прогнозите по-рано и не чакайте последния момент. Има хора, на които не им забива!? На мен като ми заби за 2-3 дни преди няколко месеца следях чрез кеша на гугъла и видях, че във форума са писали и пишат, но съвсем бяха намалели мненията за тоя период. Според мен зависи от доставчика, дори съм го установил, но не ми се обяснява как. Ако пак забие аз ще мога да докажа, че даден участник си е пратил прогнозата по имейла ми навреме. Ако се сещате за по-добър вариант моля да го предложите! Значи кофти рутер или доставчикът ти го мързи да си рифрешва DNS-ите. Форумът не е забивал повече от 6 месеца - получавам доклад, който се генерира автоматично. Рейтингът на скорост на зареждане е 5 при максимум 5 и е почти толкова бърз колкото АБВ. Сайтът се зарежда малко по-бавно, но ако влизаш директно във форума няма никакъв проблем. Разбирам загрижеността и че искаш да помогнеш, но какво ще си помислиш ти или някой от другите ( а сред тях има доста черногледци както разбирам от други теми), ако обявя, че съм получил 30 гласа за Кунчев по пощата и го обявим за шампион? Дори и да е вярно, нема да ви се верва много, нали? Та затова става въпрос - всичко да си е точно и прозрачно, пък да става каквото ще става. Все пак темите са активни по цяла седмица.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Мар 27, 2012 10:33 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Мисля, че не ми е отчетена прогнозата за мача СЛАВИЯ-Лудогорец в генералното класиране.
_________________ 1913
|
Пон Апр 02, 2012 8:49 am |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Веднага се съгласявам с направената забележка и те включвам в "А" група на мястото на Момчил! 
Пон Апр 02, 2012 5:25 pm |
|
 |
Момчил
Пристрастен
|
Между другото форума пак беше забил.
Пет Апр 06, 2012 11:16 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
WebCeo е на друго мнение.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Апр 07, 2012 8:12 pm |
|
 |
|