Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 5:59 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 49 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
 Треньорски гайгер за март 

Имате ли доверие в треньора?
Да 41%  41%  [ 18 ]
Не 59%  59%  [ 26 ]
Общо гласове : 44

Треньорски гайгер за март 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: Треньорски гайгер за март
Наставникът на Славия Мартин Кушев изрази задоволството си от днешната среща със състава на Черноморец. Битката завърши при равенство 1:1, като и двата отбора имаха шансове да постигнат и пълен успех в интересния двубой. Според клубната легенда, „белите" имат нужния потенциал да завършат сезона в родната „А" група на едно от първите четири места.
"Не победихме, защото не вкарахме още голове, а стояхме добре на терена. Нямахме късмет да вкараме още едно попадение и да вземем трите точки. Стана хубав мач. Дано има повече такива мачове в родния футбол", изрази задоволство треньорът на Славия.
„И през двете полувремена стояхме добре, но малшансът ни попречи да спечелим. Няма да правим трагедии и продължаваме напред. Не съм съгласен, че Черноморец е бил по-активен към края с човек по-малко. Имаме всички футболисти и необходимата класа за четворката", завърши Кушев.

Просто без коментар.Не можахме да бием Черно море с двама човека повече,Ловеч цяло полувреме с човек повече-нищо и днес пак.

Пон Апр 02, 2012 6:09 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Ако някой може да ми даде логично обяснение защо днес срещу Черноморец излязохме с Кунчев на вратата, да го направи. За мен обяснението е само едно - за да не бием....

Пон Апр 02, 2012 6:14 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Аз имам чувството, че само чакаха Емо да направи грешка, за да си налагат пак Стефано :evil: :evil: :evil: А Петров дори не беше виновен за червения си картон с "Левски" ... Почти няма мач с Кунчев на вратата, в който да не допуснем гол :roll:

Пон Апр 02, 2012 6:24 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Spiro написа:
Ако някой може да ми даде логично обяснение защо днес срещу Черноморец излязохме с Кунчев на вратата, да го направи. За мен обяснението е само едно - за да не бием....

напълно съм съгласен и с двата ти коментара. повече нема се ядосваме, това е, край!

Пон Апр 02, 2012 8:41 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Един Лудогорец с треньор Петев /който не беше никакъв футболист/ изглежда далеч по грамотен тактически от Славия.

Пон Апр 02, 2012 9:25 pm
Профил
Модератор
Аватар

Един Лудогорец с бюджет за футболисти колкото дебелият не е давал никога през живота си за трансфери е нормално да изглежда по-грамотен , но паднаха от нас :!:

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Пон Апр 02, 2012 9:30 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

venci_1913 написа:
Един Лудогорец с бюджет за футболисти колкото дебелият не е давал никога през живота си за трансфери е нормално да изглежда по-грамотен , но паднаха от нас :!:

+1

Пон Апр 02, 2012 9:40 pm
Профил
Луд за връзване

Haide Belite написа:
venci_1913 написа:

+1

+2

Това обаче не бива, да ни успокоява. Днес изиграхме хубави 45 мин. За един сезон е малко :(

Пон Апр 02, 2012 10:04 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Да си наредиш добре отбора на терена не е нещо което трябва да се обвърже с бюджета на отбора.Вижте Илиян Илиев и Берое.

Вто Апр 03, 2012 8:11 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 49 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5