Автор |
Съобщение |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
 Re: "Калиакра"-"Славия"
След ония закачки между ВС и Кметъла много се съмнявам да им легнем. А да ни победят с игра ми се вижда невъзможно. Мачът е Х2. Между другото, тоя сезон имаме само два съмнителни мача - срещата от есента с китайците и пролетния мач с говедата. Но да не забравяме, че настъпва времето Венци да събира реколтата. Силно се надявам само с тия два съмнителни мача да си останем.
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Чет Апр 05, 2012 5:22 pm |
|
 |
Wolf_Sa
Напреднал
Регистриран на: Съб Яну 03, 2009 7:59 pm Мнения: 112 Местоположение: plovdiv
|
мачът е твърда 2ка тея гипсаджии са жив т*ш*к.....(ако няма шменти капели)
_________________ Аз съм Батман,Аз съм Зоро,аз съм истински юнак.Хубава си моя горо след едно шише коняк!!
|
Чет Апр 05, 2012 6:11 pm |
|
 |
ivo1985
Познат
Регистриран на: Нед Мар 25, 2012 7:16 pm Мнения: 41 Местоположение: София, жк "Славия"
|
Доколкото разбирам, Живко Желев няма да играе този мач, заради натрупани жълти картони и една среща е наказан. Интересно, дали в такъв случай Кушев какво ще измисли, какви промени в защитата ще има, дори и за един мач? Все пак да не забравяме и че той вкара гола срещу Черноморец.
Още нещо, трябва добре да се помисли какво ще се прави в защита. В класирането се вижда, че Славия е с голова разлика 34:28. Това са твърде много допуснати голове до момента.
Според мен, мачът е 2.
|
Чет Апр 05, 2012 10:30 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Венци Стефанов: Това, че Ахмед Ахмед ни свири с ЦСКА, е опасно и ме притеснява Президентът на Славия Венци Стефанов не остана никак доволен от назначението на Ахмед Ахмед за съдия на столичното дерби с лидера в "А" група ЦСКА. Мачът на "Овча купел" е на 19 април (четвъртък). "За мен назначението на Ахмед Ахмед да ни свири с ЦСКА е опасно. Притеснява ме. Срещу "Левски" предупредих за Георги Кабаков и сега не съм очаквал подобно нещо", сподели пред "Тема Спорт" Стефанов. "Ако съдийството е нормално, в което не съм много сигурен, можем да бием ЦСКА", добави босът на "белите".  сигурна загуба
|
Пет Апр 06, 2012 7:50 am |
|
 |
kober_5bb
Луд за връзване
|
White Hart Lane написа: Венци Стефанов: Това, че Ахмед Ахмед ни свири с ЦСКА, е опасно и ме притеснява Президентът на Славия Венци Стефанов не остана никак доволен от назначението на Ахмед Ахмед за съдия на столичното дерби с лидера в "А" група ЦСКА. Мачът на "Овча купел" е на 19 април (четвъртък). "За мен назначението на Ахмед Ахмед да ни свири с ЦСКА е опасно. Притеснява ме. Срещу ""Левски"" предупредих за Георги Кабаков и сега не съм очаквал подобно нещо", сподели пред "Тема Спорт" Стефанов. "Ако съдийството е нормално, в което не съм много сигурен, можем да бием ЦСКА", добави босът на "белите".  сигурна загуба Пътят към титла 2013 изисква жертви. 
|
Пет Апр 06, 2012 8:07 am |
|
 |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
Убиваме ги тия!
|
Пет Апр 06, 2012 6:37 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Дано си вземем мача.Все ще имаме някакви минимални шансове.
|
Съб Апр 07, 2012 11:30 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Победа днес и после над комунистическата измет 
|
Съб Апр 07, 2012 4:02 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Юруков е включен в групата на Славия за мача с Калиакра
Футболен клуб Славия съобщи, че Йордан Юруков е в добро функционално състояние.
Полузащитникът е включен в групата за предстоящия мач с Калиакра в Каварна, а дали ще вземе участие в него зависи от треньорското ръководство. Срещата е тази вечер от 19.00 часа в Каварна.
От Славия съобщават новината заради зачестилите медийни публикации, свързани със здравословното състояние на футболиста.
|
Съб Апр 07, 2012 4:09 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Кой има полза да пише, че е контузен?
Съб Апр 07, 2012 4:34 pm |
|
 |
|