Преди година тук пишеха по 40 човека - сега 7-8 хейтъра...
Автор |
Съобщение |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
 Преди година тук пишеха по 40 човека - сега 7-8 хейтъра...
Ей мамичката еба*те на този форум........
Преди тук всеки ден влизаха по 30- 40 човека които пишеха и милееха за СЛАВИЯ !
Днес влизате 7-8 хейтъра които всеки ден показвате омразата си и една две заблудени славистки души които се опитват да ви опонират а вие ги заливате с помия!!!!
Преди тук влизаха фенове от всички въсрасти които дискотираха - сега влизат няколко смазани от животеца хора над средна възраст....
Преди тук основата беше любовта и подкрепата към СЛАВИЯ - сега омразата към настоящето и жалките опити да се правите на треньори в А марсианска група.
И НЯКОЛКО ВЪПРОСА КЪМ РАЗБИРАЧИТЕ
Колко мача СЛАВИЯ обърна под ръководството на Велев и колко под ръководството на Кушев в А група ?
Колко точки имахме миналия сезон по това време и колко сега ????
На колко точки от лидера и тройката бяхме миналия сезон и на колко сме сега.... ???
Може и да е късмет никой от нормалните слависти не твърди че играем прекрасно - но си взимаме точките - а когато фактите говорят и хейтърите трябва да замълчат.
Иначе кръщавайте този форум - мразя днешна Славия обичам Сашо Диков и да се свършва- НО ОПРЕДЕЛЕНО НЕ С ТАКЪВ ОФИЦИАЛЕН ФОРУМ ТРЯБВА ДА ПОСРЕЩНЕМ 100 ГОДИШНИНАТА НИ. фОРУМ СЪС 7-8 ПИШЕШТИ И ИЗЛИВАЩИ ОМРАЗАТА СИ , КОИТО ИЗГОНИХА С ТАЗИ ОМРАЗА ВСИЧКИ НОРМАЛНО ПИШЕЩИ СЛАВИСТИ !
С УВАЖЕНИЕ към хората които обичат СЛАВИЯ : Стефан Филипов
И моля никой с модераторски права да не трие или маха темата защото тя е самата истина ..... погледнете публикациите преди година и осъзнайте какво причинихте на форума с толерирането на постоянната омраза към нашия любим отбор !!!!!!!!!!!! И ТУК ВИНОВНИ СМЕ ГЛАВНО НИЕ МОДЕРАТОРИТЕ КОИТО ДОПУСНАХА ТОВА ДА СТАНЕ ОТ ФОРУМ ОБИЧАМ СЛАВИЯ ВЪВ ФОРУМ АЗ МРАЗЯ ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ДНЕШНАТА СЛАВИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
А КЪМ ВСИЧКИ ХЕЙТЪРЧЕТА - ЩЕ ДОЙДЕ ДЕН В КОЙТО ЩЕ ЕС ЗАВРЕТЕ ПАК В ДУПЧИЦИТЕ ОТ КОИТО ИЗЛЕЗНАХТЕ И ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ ТАМ ЕДИНСТВЕНО САМИ С ВАШАТА ОМРАЗА !

ВИНАГИ С ВАС !
|
Нед Апр 08, 2012 6:23 am |
|
 |
Kalkata
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Май 16, 2004 9:36 pm Мнения: 412 Местоположение: Sofia
|
 Re: Преди година тук пишеха по 40 човека - сега 7-8 хейтъра.
Elementarno bannete heĭtârite i tova e - az lično zatova ne piša otdavna četa samo Ostavka i Kušev vân
SMEH
_________________ FAR, FAR NORD
|
Нед Апр 08, 2012 6:41 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Понеже знам, че единия "хейтър" съм аз ще взема да ти отговоря с няколко думи:
Първо си мери приказките как и кого обиждаш!!! И второ съм сигурен, че реалистите са изгонили всички от този форум, а не идиотията, която се случва в нашия клуб!
Реви си колкото искаш, но в момента Славия я няма! Има Венциславия където дебелата свиня си върти далавери, където той не е направил нищо за отбора, нямаме цели, няма нищо...продава се всеки по свестен играч, взимат се треньори подлоги. Щом искаш да ми говориш за точки и обрати няма проблем. Истината е, че с огромна доза късмет измъкнахме 3 точки като гости на двата най-слаби отбора в А група Калиекра и Светкавица. Играта ни е безобразна и ако ти можеш да се радваш на това аз не мога!!!! Не можем да вържем 3 паса поред! Всяко единоборство се свири нарушение защото не могат да пазят топката и не могат да се борят за нея. По-лесно е да се свлекат на земята и да ръкомахат отколкото да се види, че не могат да спрат, поведат или подадат топката. Отвори си очите и виж истината в очите. Ако има нещо, което не е така от написаното от мен ми го кажи кратко и ясно. Обаче знаеш, че всичко е така и не ти остава нищо друго освен да ни наричаш хейтъри и да обясняваш, че ние сме изгонили славистите. Това е смешно!! Изгони ги Венци с цялата политика по отнемането на душата на отбора ни!!!!!
Със здраве, плюй колкото искаш, но не си затваряй очите пред трагедията в която се е превърнала Славия!!
П.С. 90% от нещата се отнасят за целия ни футбол. Това, че другите са затънали не трябва да ни успокоява, че сме над средното ниво да речем...
|
Нед Апр 08, 2012 8:36 am |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Нед Апр 08, 2012 8:52 am |
|
 |
dani
Познат
Регистриран на: Пон Май 23, 2011 6:24 am Мнения: 71 Местоположение: lylin10,8
|
ПРЕДИ ИМАШЕ СЛАВИЯ,а сега венциславия..........и.т.н,подкрепяите отбора,въпреки всички и всичко.Колкото по малко хора има на стадиона толкова по лесно ще му е на свинчо,не забравяите  ........................САМО СЛАВИЯ
_________________ АЗ ОБИЧАМ СЛАВИЯ А НЕ венциславия.
|
Нед Апр 08, 2012 9:09 am |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Нека ти отговоря и аз другия хейтър,малко се правиш на лидер и обиждаш хората които гледат реално и критично към отбора с едноличен собственик WC.ако искаш да имаш форум от 30-40 човека си направи собствен форум,но трябва да знаеш,че истинските фенове на Славия са доста повече от тия дето ти познаваш.Ако ти и твойте другарчета сте облагодетелствани от някой от днешна Славия,тогава ти разбирам интереса,и последно това,че не ни познаваш не значи,че не сме на стадиона и че не обичаме Славия.
|
Нед Апр 08, 2012 9:23 am |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Ако някой си въобразява, че в мутренска държава може да има нормален футбол, много се заблуждава. Или пък че скоро ще дойде някой катарски шейх да вложи пари в славния ни стогодишен отбор. Как щяхме да станем шампиони дори и с Кано и Сираков, ако не бяха същият Венци Свинята и Маджо? Никъде няма само черно или само бяло. 
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Нед Апр 08, 2012 9:35 am |
|
 |
Белите-от-София
Пристрастен
|
тъжна тема,но самата истина,едно и също се говори,плюе се постоянно и всичко това си остава в форума и пак се недоволства после...пълен фарс елате на стадиона един път и си кажете мнението...що си мислите че като пишете венци вън в форума ще се промени нещо
Нед Апр 08, 2012 9:48 am |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Аман от анонимност-
АЗ ПОНЕ СИ СЕДЯ С ИМЕТО зад всяка една моя дума - и който и да питаш на стадиона знае кой съм - НЕ СЕ КРИЯ ЗАД ПРЯКОРЧЕТА.....
АЗ СИ КАЗВАМ МНЕНИЕТО НА СТАДОИНА - ДА НЕ МИ ХАРЕСВА МУТРЕНИЗАЦИЯТА - НЕ МИ ХАРЕСВА ИГРАТА - НЕ МИ ХАРЕСВА ХРИСТОВ БОЖОВ И ТЕМ ПОДОББНИ ДЪРВЕТА НО НЕ СИ ХАБЯ УСИЛИЯТА ДА ПИША КОЛКО НЕ СТАВАТ........
ВЪПРОСА НЕ Е В ТОВА А ЧЕ ТАЗИ ОМРАЗА КОЯТО БЛИКА ОТ ТОЗИ ФОРУМ ИЗГОНИ НЕГОВИТЕ ЧЛЕНОВЕ И СИ ПИШЕТЕ ВЕЧЕ 7 човека все едно и също.......
ТОВА Е ТЪЖНОТО- ТЪЖНОТО е 7-8 псевдо реалиста и песимиста да накарат сумати хора да да спрат да влизат в този форум защото всеки ден казвате едно и също ... и целия свят ви е крив ....

ВИНАГИ С ВАС !
|
Нед Апр 08, 2012 10:34 am |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
Хората трябва да си дадат сметка, че първият в класирането ЦСКА е изключително слаб отбор, ние кретаме между 5-7 място, така че какво да очакваме, невероятни продукции ли?
Има 2 отбора, на които мачовете са що годе интересни и се гледа приличен футбол и това са Лудогорец и Литекс.
Аз лично като мога си ходя на стадиона, обаче за да видиш една свестна комбинация и положение трябва да ходиш на 4-5 мача подред, за да уцелиш някъде да видиш нещо, иначе мога да заспя на някои наши мачове, просто играем много скучен футбол.
Практиката е показала, че отборите с голяма публика и традиции винаги са някъде горе, а ние ходим по 222 човека. Години наред сме отборът с най-малка посещаемост.. в мача с най-голяма посещаемост едвам достигаме средната на половината отбори в А група, а от 15 години сме все между 5-9 място, но капризната бяла публика не идва никога да си изрази мнението, или идва някой 1 път и каже няма да идвам повече.
|
Нед Апр 08, 2012 10:49 am |
|
 |
|