Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 3:42 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 40 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
 Преди година тук пишеха по 40 човека - сега 7-8 хейтъра... 
Автор Съобщение
Луд за връзване

Мнение Re: Преди година тук пишеха по 40 човека - сега 7-8 хейтъра.
Стефане само не забравявай че тея хейтари койта обиждаш не са 7-8 човека това са 2-3 хиляди който редовно ходеха на мачовете през 90-те години , сега с пистолет в ръка не мога да ги накарам да дойдат на мач на Славия .
Не бях писал от месеци тук ...Явно няма смисъл на вас си ви харесва така няма да ви развалям кефа!

пп.Не забравйя че тъй нарачените от теб хейтари само че фенове на БотевПд свалиха Христолов и сега "Ботев" играе честно, вярно в Б-група но честно и с достойнство!!!

пп.Това там за дупките кой от къде е изпълзял не ми се коментира само те моля не коментирай и ти хора който не познаваш да не стигаме до ниво форумни тролове и тн.

Нед Апр 08, 2012 1:04 pm
Профил
Администратор
Аватар

По повод на темата мога да кажа доста неща, но ще се огранича до няколко.
На първо място активността във форума си е еднаква - едни се отказват да пишат, други идват на тяхно място. Това е нещо нормално в интернет. Интересен термин е този "хейтъри", и доколкото ги има най-силният аргумент против тях е играта на отбора. Ето - до вчера се скъсаха да пишат как мачът с "Калиакра" бил 1. Къде са техните аргументи сега? Наличието на негативизъм е породено от представянето на отбора - през последните 15 години изпуснахме поне 3 титли и поне 7-8 излизания в Европа. Логично е на хората да им писне от антиуправление и да изразяват възмущението си. Има и друга тенденция във форума - хората са най-активни и най-големи оптимисти по време на паузите, тогава когато няма мачове. Тръгнат ли срещите, общественото мнение се пренастройва спрямо представянето, което е нормално. Устите на хейтърите могат да бъдат затворени с представяне на терена, а не с приказки и вадене на сравнения на несравними неща. Тези, които влизаме тук го правим от загриженост към отбора, вяра в институцията СЛАВИЯ и надежда за по-добро бъдеще. Има много хора, които са отблъснати от форума, но не от хейтърите, а защото им писна да се надяват на нещо значимо от футболния отбор, затова и не го коментират. Появяват се за малко преди някой финал за купата, след някоя победа над силен отбор и толкоз.
Надявам се нещата да се променят и докато българският футбол е нокаутиран, да успеем да го възродим за пореден път чрез нашата СЛАВИЯ.
Бон шанс, успех и весело навлизане в стотната година!

Нед Апр 08, 2012 1:05 pm
Профил WWW
Модератор
Аватар

напълно съм съгласен

Нед Апр 08, 2012 1:10 pm
Профил ICQ YIM WWW
Пристрастен

desso написа:

пп.Не забравйя че тъй нарачените от теб хейтари само че фенове на БотевПд свалиха Христолов и сега "Ботев" играе честно, вярно в Б-група но честно и с достойнство!!!

те са го свалили? в голяма грешка си приятел ;)
при всичките опити,които правиха жълтурите против селския нищо не постигнаха
накрая всичко завърши с това,че селския нямаше никакви пари за издържка,и така се стигна до закриването...
а този отбор,които в момента се води "Ботев" Пловдив-Металик Сопот няма нищо общо с оригинала,а фарса че даже ще празнуват 100 години ме кара да се смея на глас

както и да е,само ще кажа,че половината хора които постоянно ламтят в форума и пишат за оставки,поставки и тн,ако поне половината идваха на мачовете нямаше да има по 500 човека на мач,ама.....

Нед Апр 08, 2012 1:15 pm
Профил
Администратор
Аватар

Ами дайте да ги баннем и да загубим всяка връзка с тях. Те ще се зачудят какво да правят и ще хукнат към стадиона. Тук да си пишем само за полуфинала 67-ма година и да се тюхкаме как Дюран Дюран е ограбил труда на момчетата, които плачат в съблекалнята с едри сълзи, а Венци се чуди кой по-напред да забърше с пешкира, че да не настине. Губят ви се причинно-следствените връзки и търсите логика там, където я няма.
Пак поздрави, бон шанс и всичко най.

Нед Апр 08, 2012 1:29 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

seth написа:
Тези, които влизаме тук го правим от загриженост към отбора, вяра в институцията СЛАВИЯ и надежда за по-добро бъдеще. Има много хора, които са отблъснати от форума, но не от хейтърите, а защото им писна да се надяват на нещо значимо от футболния отбор, затова и не го коментират.

Кратко и ясно!!!

Какво повече да говорим?!?!

Стефане, никой не е анонимен и никой не се крие. Това, че по едно време се опитваше да се правиш на тартор не означава, че си водещ в малката ни агитка. Да знаеш, че не само ти ходиш на мачовете!! Щото ако беше така в тъжната ни статистика щеше да пише зрители 1, а не 200....

Да ти кажа, че и форума е форум за да се споделя и обсъжда. Ако трябва да се изразяваме само очи в очи дай да го закриваме!!! И да ти кажа не виждам като си казваш мнението на стадиона нещо да се е променило. А ако смяташ, че има значение дали 20 или 200 или 2000 човека ще чакат да псуват Венцито жестоко се лъжеш. За него ние сме никой...или по-точно сме онея шлакатарници, за които в прав текст каза да го духат!! Помниш ли го това?!?! Тая Славия ли да обичам?? Няма как да стане!!

Аз ще продължа да съм си славист до мозъка на костите и да ми трепери сърцето винаги когато чуя "СЛАВИЯ", но ми писна да ми се подиграват и да ми разиграват едно и също театро.

Щом искаш само положителни неща да се пишат за цирка в бяло пиши си ги сам. Тарторствай си сам!! Бъди щастлив, ние няма да ти пречим!

Нед Апр 08, 2012 1:36 pm
Профил
Модератор
Аватар

Стига писали глупости 20, 200, 2000, тъжни статистики... Като бяхте 5000 на финала миналата година що никой не се сети да потърси сметка на дебелия след края на мача или нямаше кой да ви подсети? Сигурно се радвахте, че сме на финал??? Цял полусезон само загуби и накрая с извинение серат на финала, Кокала пуска Стъкления титуляр (до момента е изиграл 1 мач за цял шампионат) и същия изобщо не знае къде се намира, все едно бяхме с 10 души :lol: :evil:
и 50000 да сме тоя клуб си е на дебелия

Нед Апр 08, 2012 2:56 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

не бяхме 5 а 2...:))) за другото е ясно и съм съгласен.

Нед Апр 08, 2012 3:37 pm
Профил
Модератор
Аватар

Не че е от значение, но тъй като бях на работа малко по до късно тогава слушах мача по радиото и коментатора каза, че има 10000 цесекари и са два пъти повече от нас, после и по телевизията също казаха че сме били 5000.

Нед Апр 08, 2012 4:03 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Кое е градивното в живота? Любовта или омразата, дори и маскирана под формата на реализъм.
Къде бяхте тогава на учредяването на инициативния комитет за 100 годишнината?

Не помня кой го бе написал, но - ако не можете да промените живота си, поне го направете по-приятен.

Нед Апр 08, 2012 6:52 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 40 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща