Преди година тук пишеха по 40 човека - сега 7-8 хейтъра...
Автор |
Съобщение |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
 Re: Преди година тук пишеха по 40 човека - сега 7-8 хейтъра.
Венци ни дава по 50 кинта на човек да ходиме на всеки мач - това ни е изгодата ВЪРНЕТЕ ЕМО ВЕЛЕВ!

The Rise of the poisoned Youth
|
Нед Апр 08, 2012 10:38 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
White Hart Lane написа: Ако ти и твойте другарчета сте облагодетелствани от някой от днешна Славия,тогава ти разбирам интереса Аз лично съм на заплата при Венци... други взеха пари на ръка.. Разберете най-после ,че никой от момчетата в агитката нито харесва дебелия ,нито това в което се превърна Славия. Нито Кушев е виновен , нито Велев , Вили .. и т.н. Разберете ,че всичко е свързано до пари и желание ! В Славия се налагат на треньорите да пускат футболисти, които не са за там и това мисля ,че е видно за всички. Не си мислете ,че с Илийката или Дани Пеев .. понеже Кушев изгонил и не взел заместници на тези хора и няма кой да гради играта, щяхме да се класираме за Европа.. нямаше. На мениджъра не се съобразяваш толкова със заплатите на футболиста , но в реалноста в нашия клуб треньорите са принудени .. съответно и някой футболисти бъдат освободени не просто по преценка на старшията ,а по наложителни причини. За това взимаме и футболисти от Видин и Плевен ! Не са всички такива малоумници и слепци ,че най-малкото да направят това, което всеки от нас би направил на всеки трансф. проз. ,а то е да вземе НЕ МАЛКОТО класни български свободни агенти. Еми да ама не става.. не става, защото дебелия няма финансовия ресурс да издържа отбор от 20 човека с заплати над средните за клуба. За това и Бай ви Гроздан, Пламен Марков , та ако ще и Капело да дойде.. с този президент това са нещата. Преосмислете дали треньорите са виновниците за слабата игра и мъки срещу изпадащите отбори или проблема се корени другаде... ..а там в другадето трябва да бъде насочен HATE-a.

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Нед Апр 08, 2012 10:45 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
На мен пък ми се струва, че форумът е доста по активен и атрактивен от преди години, адмирации за което. 
_________________ 100
|
Пон Апр 09, 2012 1:03 am |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
Вижте само след 3 неуспешни мача колко е публиката на т.н. "отбор на народа" http://football.sportal.bg/news.php?news=358767&c=58962Вижте го добре и малко си вдигнете главите и се усмихнете. За други неща няма да пиша, защото ще стане дълга тема. Опасявам се, че и някои няма да я разберат. Аз и не горя от желание да си казвам мнението, още повече когато то ще си виси във въздуха. Когато имам възможност правя нещо. Най-важното, което всеки от нас трябва да направи е първо да преосмисли, после да запази духа на истинската Славия. Духа на Славия не кореспондира с много от нещата, които се правят не само в клуба, а и на трибуните и във форума. Когато това се върне, лека полека и други неща ще станат.
|
Пон Апр 09, 2012 6:36 am |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Josif написа: На мен пък ми се струва, че форумът е доста по активен и атрактивен от преди години, адмирации за което.  Подкрепям Белия фен трябва да разбере, че за да искаш нещо то трябва да дадеш, а не на мач да дойдеш и да изчоплиш 2 кила семки и да подпираш парапета. Също и дъжда да добвая, че на финала бяхме пряко сили 1800, а сектора беше с капацитет за 3000 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Пон Апр 09, 2012 8:33 am |
|
 |
ivo1985
Познат
Регистриран на: Нед Мар 25, 2012 7:16 pm Мнения: 41 Местоположение: София, жк "Славия"
|
atm написа: Вижте само след 3 неуспешни мача колко е публиката на т.н. "отбор на народа" http://football.sportal.bg/news.php?news=358767&c=58962Вижте го добре и малко си вдигнете главите и се усмихнете. За други неща няма да пиша, защото ще стане дълга тема. Опасявам се, че и някои няма да я разберат. Аз и не горя от желание да си казвам мнението, още повече когато то ще си виси във въздуха. Когато имам възможност правя нещо. Най-важното, което всеки от нас трябва да направи е първо да преосмисли, после да запази духа на истинската Славия. Духа на Славия не кореспондира с много от нещата, които се правят не само в клуба, а и на трибуните и във форума. Когато това се върне, лека полека и други неща ще станат. Браво! Много точно казано. Сега имаме повод да преосмислим всичко това - 100 години Славия. Дано това събуди не само нас феновете, но и всички в отбора. Резултатите няма да закъснеят, сигурен съм! А на този мач бях вчера, наистина публиката на "Левски" беше много оредяла. Малко бяха хората в сектор В, както и в А (където едната половина подкрепяха Локо, а другата - "Левски", с билети за 5 лв. За сектор В бяха 10 лв.)
|
Пон Апр 09, 2012 9:07 am |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Josif написа: На мен пък ми се струва, че форумът е доста по активен и атрактивен от преди години, адмирации за което.  Абсолютно споделям !! .......... иначе има и друг форум на www.zone1913.com 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пон Апр 09, 2012 10:35 am |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Тоя няма да им е интересен в него не се пише много за футбол,селекция и тн. 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Пон Апр 09, 2012 10:40 am |
|
 |
desso
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Авг 22, 2005 7:55 am Мнения: 317 Местоположение: София
|
Явно някой не разбират за какво говоря за това ще го кажа по-просто. Мен не ме интересува как играем , кой е треньор в момента и дали сме на 2-3 или 20 място , ясно е че в съвремения футбол всичко зависи от парите с който разполага клуба ,пример за това са Осъм който станаха най титулувания отбор на България през новия век! Формата е временна , за нас ще дойдат и по-добри години в това съм сигурен . Сега за проблемите в Славия който аз виждам и не мога да остана безочастен към тях: 1.Строеж на нов стадион от типа на Литекс за 15-20хил места "повече не са нужни" задължително с добро осветление. 2. Развиване на детско-юнешески футбол но истински не със глезените деца на баровците който имат пари да плащатат децата им да играят , а с истински деца като едно време селектирани от училищата и площадките! 3.Честна и мъжка игра , без влизане в разни схеми ,тото и тн..Това разбира се е най-трудното защото с това минало зад гърба на ВС трудно ще убеди и най-върлите фенове на отбора. 4.Най-накрая клуба да заработи като клуб тоест , треньора да си е треньор ,президента да си е президент , тук за съжеление проблема си е чисто балканския манталитет който трудно може да се изкорени.
Ето за това говоря аз , това е правилния път за Славия според мен а не това изчадие което в момента се нарича футболен отбор играещ половината от мачовете си на полуразрушената нива на ОК с неработещо табло без осветление по-съвсем естественото време за провеждането на спортно мероприятие 15и 30часа през делничен ден пред децата от школата облечени с свещената бяла фанелка а те милите надпреварващи се да вземат автограф от неповторимите звезди на Витоша , който туко що са ни били с 3-0 след поредното реанимиране което им направихме ...
|
Пон Апр 09, 2012 11:18 am |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
От доста време участвам във форума и не съм забелязал да има хейтъри провокатори и пр.може да има спорове и различни мнения,но това е нормално.Аз мисля,че тази тема е излишна и доста комплексирана и не е подходяща за предстоящата 100 годишнина на Славия.Последно искам да му кажа на създателя на темата,че нито е първият нито последният Славист който трябва да познава и да го познават всички фенове на Славия.
|
Пон Апр 09, 2012 3:47 pm |
|
 |
|