Автор |
Съобщение |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
 Re: "СЛАВИЯ"-ЦСКА
Гледах контролата с Академик и останах доста разочарован,единствено добро впечатление ми направи Акиоши , а за Г.Христов не ми се говори просто се чудя какво прави това момче изобщо във футбола.
|
Съб Апр 14, 2012 11:47 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Съб Апр 14, 2012 11:54 am |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
|
Съб Апр 14, 2012 12:23 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
Цитат: Жуниор Мораеш потвърди, че ще бъде възстановен за мача със Славия и ще може да вземе участие в двубоя.
"Вече се чувствам много по-добре. Мисля, че няма да има проблем да играя срещу Славия. А и не само в този мач, но и във всички останали до края на сезона. Първоначално, когато получих болките по време на тренировка в края на миналата седмица, се притесних много, но сега вече всичко е наред.
Изобщо не мисля за трансфер, а само за титлата, която с ЦСКА се борим да спечелим. Много пъти съм казвал, че ЦСКА направи много за мен и това никога няма да го забравя", заяви бразилецът.
Не добро обаче е положението с Георгиан Паун. "Червените" останаха без румънския халф за важните мачове срещу Славия и Черно море. Преотстъпеният от Динамо Букурещ полузащитник получи травма в ахилеса и се очаква да е извън игра за около две седмици. надеждите в лагера на ЦСКА са, че Паун ще се възстанови за дербито с "Левски".
В днешната контрола между срещу Локо София се очаква Апостол Попов най-после да се завърне в игра.
Апата скъса връзки при домакинския мач с Черноморец на 13 август миналата година и оттогава е извън терена. Той вече е напълно възстановен и от няколко дни тренира наравно със съотборниците си. http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2731357
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Апр 14, 2012 8:19 pm |
|
 |
ivo1985
Познат
Регистриран на: Нед Мар 25, 2012 7:16 pm Мнения: 41 Местоположение: София, жк "Славия"
|
White Hart Lane написа: Гледах контролата с Академик и останах доста разочарован,единствено добро впечатление ми направи Акиоши , а за Г.Христов не ми се говори просто се чудя какво прави това момче изобщо във футбола. През първото полувреме, когато игра Жоро ми направи впечатление, че беше доста изнервен и се отказваше много лесно от борбата за топката, на 30-тата минута вече изглеждаше изморен. Нямам обяснение защо е в такава форма, при положение, че беше голмайстор на А група. Божов например не игра на тази среща да го видя и него. Акиоши ми хареса как играе с комбинациите и отиграванията. Но той срещу цска няма да играе заради червения картон. В момента цска са с много контузени и не са във възможно най-добрата си форма. Трябва да вземем този мач, трябва да ги бием и да мислим за по-предни позиции в класирането! Г. Христов им е вкарвал гол с екипа на "Левски", сега трябва да се вземе в ръце и да го направи пак...
|
Съб Апр 14, 2012 8:41 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
|
Съб Апр 14, 2012 8:57 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
А то изобщо някой от нападателите ни става ли за нещо и коя е причината да са в такова състояние? Влади Златинов беше неузнаваемо слаб срещу Калиакра, за Божов да не говорим. Няма какво добро да се очаква и от другите ни нападатели Тошев, Ради Василев, Спас и Ставрич. По-скоро да пускаме юношите-старша.
Съб Апр 14, 2012 9:08 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Попара не игра,между другото Ставрич и Рамо Бишевич ми направиха добро впечатление а да не забравя и Спас игра добре мисля,че трябва да им се дава повече шанс вместо да се задоляваме с Божов и Христов..
|
Нед Апр 15, 2012 9:59 am |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
Типичнот при средняшките отбори е, че пускат едни и същи играчи независимо от формата им.. Ние имаме конкуренция само в защита, в халфовата линия сме посредствени, а в нападение слаби.
ЦСКА имат трима нападателя, а сигурно са поне 4-5 - Присо, Мораеш, Анисе... ние нямаме и 1 такъв.
|
Нед Апр 15, 2012 10:56 am |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
няма халфове,нападатели и вратари.
|
Нед Апр 15, 2012 11:31 am |
|