Автор |
Съобщение |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
 Re: "СЛАВИЯ"-ЦСКА
Истината е че от 30тата минута нямаме удар в и извън вратата, второто полувреме нямаме едно положение, епизодично минавахме центъра(с доста напъни), нямаме вътрешни халфове и изнасяхме топката с високи топки към крилата, а в защита се бяхме насрали, въпреки че по-скоро проблема идваше от халфовете пак...
За мен най-големият проблем беше мириса на насраност, страхливото владеене на топката, както и оставянето на чудовищни пространства в центъра, от където започнаха доста атаки на противника, без да ги безпокойм, случайно да не им развалим стила на игра...
Въобще.. толкова е паднало нивото на футбола, че не ми се говори, едни абсолютни ритнитопковци
Тоя Христов, да ми държи тенджерата вкъщи не става... аз на 3 ракий ще съм по-добре от него
|
Пет Апр 20, 2012 2:32 am |
|
 |
desso
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Авг 22, 2005 7:55 am Мнения: 317 Местоположение: София
|
Е стига с това хейтарство , важното е че тренера каза че сме "играли добро ...
|
Пет Апр 20, 2012 4:24 am |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
desso написа: Е стига с това хейтарство , важното е че тренера каза че сме "играли добро ... странно тогава, как и защо не играхме 2то полувреме. това е футбола, всичко може да стане, играем мач за мач . 
|
Пет Апр 20, 2012 6:21 am |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
Ovčata Glava Vilko pravilno go kaza näkoi hora prosto si živurkat v Slaviä top favoriti sa Em.Petrov, Mesi, Popara, Däkov i mn. drugi ne iskam da gi izbroävam.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Пет Апр 20, 2012 10:56 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
CategoryC написа: Ovshata Glava Vilko pravilno go kaza niakoi hora prosto si jivurkat v Slavia top favoriti sa Em.Petrov ,Mess Popara, Djakov i mn drugi ne iskam da gi izbroiavam не знам дали те разбрах правилно, но изброените имена на живуркащи ли са??? ще ме прощаваш ама Емо Петров ни е най-добрия и сърцат играч... няма да изкажа мнението си за мача за да не ме погнат пак тарторите....отбелязвам, че поуста ми е позитивен относно Емо Петров!!! и ще помоля - нека спрем да наричаме играчът с номер 20 Меси...смехотворно е!!! Наричайте го или по име или на галено тролейче 
|
Пет Апр 20, 2012 11:33 am |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Е точно защото е смехотворно трябва да продължи да му се вика Меси  За Емо също съм съгласен, че е от играчите със сърце в отбора, а за мача то е ясно всичко и няма кво повече да се каже ...
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Пет Апр 20, 2012 11:43 am |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Аз не мога да разбера защо Меси е несменяем на поста си  А никакъв шанс не се даде досега на Милчев. WC категорично отрече да сме легнали на чорбата!? http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2731670
Пет Апр 20, 2012 12:20 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Добре, че на дебелият му тежи думата на място. Иначе ако не беше отрекъл, не знам, сигурно още една нощ щях да се въртя неспокойно.
_________________ 100
|
Пет Апр 20, 2012 11:27 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3907 Местоположение: Sofia
|
От "7 дни спорт"
Играч във фокус Халфът Цветомир Тодоров започна като титуляр за първи път, откакто пристигна на Овча купел през зимата. В играта му направи впечатление, че постоянно търсеше топката и се опитваше да организира играта на Славия. Той водеше сериозна битка с Тодор Янчев и Борис Галчев, като на моменти дори имаше превес срещу опитните халфове на червените. Нямаше обаче достатъчно подкрепа от останалите в халфовата линия на Славия.
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Съб Апр 21, 2012 12:29 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|