Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юли 05, 2025 11:06 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 87 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
 "Локомотив"(Пд) - "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: "Локомотив"(Пд) - "Славия"
Роналдо и той горкия е толкова нещастен колкото и меси,събрали сме ги от кол и въже от тъп та до най най тъп и некадърен само Акиоши се мъчи

Пон Апр 23, 2012 4:53 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

zissko написа:
white_man написа:
Кушев е подозрително спокоен...да не би да се маха?

А дано това да му е последният мач на тоя тъпоъгълник :evil:

И какво ако му е?? Ще дойде някой подобен...треньорската работа в България и тази в чужбина са на светлинни години. Тук няма тактики, разузнаване, скаутуване....няма работа с играчите...че на наще всяко спиране им е къс пас (ако 4-5 метра може да се брои за къс пас).

Било Кушев, Мушев или някой друг все тая. Г-н Стефанов разсипа Славия. Тъжно е:((( Предстои ни доста тиха годишнина:((

Пон Апр 23, 2012 4:54 pm
Профил
Познат

Е тва вече ми идва прекалено на мен... член за тия играчи не мога повече да ги гледам!!! Спирам да се интересувам от футбол докато мазната лоена топка ВЦ е в Славия. Край!!! кой кво ще да говори бел ден нема да види Славия докато тоя боклук има нещо общо с отбора!

Пон Апр 23, 2012 4:55 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Някой знае ли защо в групата не са включени половината нападатели - Божов, Христов, сърбина... Като прибавим и наказанието на Пепи Димитров, се оказва че сме отишли подготвени за загуба или някой има по-различно мнение?

Пон Апр 23, 2012 4:56 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

zissko написа:
Роналдо и той горкия е толкова нещастен колкото и меси,събрали сме ги от кол и въже от тъп та до най най тъп и некадърен само Акиоши се мъчи

Акиоши е смешка. Прави само фалове. Ужасно груб и ненаучен играч. Повтарям се, но и той се повтаря и всеки мач прави едно и също - губи топката и прави нарушение...топка не се печели с катерене по противниковия играч.

а Златков е стабилен играч....при нас няма с кой....но съм сигурен, че в спретнат отбор като Черноморец или Литекс или където и да било с що годе мислещ треньор Златков ще е скала!!

Дано да се махне момчето по чужбина по-скоро!

Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Много тягостна годишнина се очертава с онова дебелото с пурите и тоя малоумник Кушев на пейката ... Не знам колко мача трябва да загуби, за да види че не става и се превръща в нашия вариант на Гонзо в "Левски". А иначе няма ли кой да поръча пури с динамит за дебелия шопар ? :evil: :evil: :evil:

Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Spiro написа:
Някой знае ли защо в групата не са включени половината нападатели - Божов, Христов, сърбина... Като прибавим и наказанието на Пепи Димитров, се оказва че сме отишли подготвени за загуба или някой има по-различно мнение?

Божов е песния вече. Лично на мен ми допада като играч и смея да твърдя, че ни е най-добрия нападател. Но въпреки това години му тежат, наредиха се няколко мача без гол, започнаха се коментари, че не е във форма и полека лека ще отиде за пенсия.... Христов е за пенсия още от преди 2-3 години, няма по-слаб от него. Сърбина е енигма и не мисля, че е алтернатива.

Не можах да видя разширения ни състав...в официалния сайт разбира се каквато и да е информация за мача ще се появи 2-3 СЛЕД него...пълна аматьорщина...

Пон Апр 23, 2012 5:00 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Според,както гледам състава,този мач е отписан предварително....

"САМО СЛАВИЯ" ! Това е !

САМО СЛАВИЯ !
Въпреки всичко и въпреки всеки !

Пон Апр 23, 2012 5:13 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

По-скоро с тази селекция полусезонът беше отписан предварително или най-вярно - с тая дебела свиня за президент всеки сезон е отписан още преди да е започнал ...

Пон Апр 23, 2012 5:19 pm
Профил ICQ
Познат

Не съм сигурен но мисля че 65мин. вече нямаме удар към вратата... :((((((( не знам да плача ли да се ядосвам ли...

Пон Апр 23, 2012 5:23 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 87 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща