Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Юни 24, 2025 12:07 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1667 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161 ... 167  Следваща
 Селекция и трансфери 
Автор Съобщение
Луд за връзване
Аватар

Мнение Re: Селекция и трансфери
Догодина ще сме шампиони и Кушев ще бъде закупен от Барселона.

Чет Май 03, 2012 7:40 am
Профил
Администратор
Аватар

Само "Бръцилона" не си написал правилно :)

Чет Май 03, 2012 8:44 am
Профил WWW
Напреднал
Аватар

Нека бъдем честни. Митко Воденичаров обикаля по отборите, за да отвори място за такива легенди, като Жоро Метъла. Айде стига. Митко е и спортно-технически и като характер нива над такива. Пък и сега колоси като Мартин Тошев. Гледах Митко срещу "Левски" и срещу ЦСКА. Просто беше страхотен. Като никой в Славия срещу същите съперници. Срещу ЦСКА един не извади здрави мъде за да скочи мъжки. А ЦСКА си беше готов.

Идеята за Петър Альошев (също набор 1987) е интересна. По правило той е резерва във Враца, податлив е на контузии, но пък знае ли човек. На мен там силно впечатление, преди да се контузи ми правеше Мартин Ковачев от централните защитници.

А за юношите съм съгласен. Много съгласен. Прекаснах много дълго време да пиша тук, след като отборът се напълни с изпаднали отнякъде за сметка на нашите момчета. Някои все пак стават и заслужават да носят фланелката. Включих се веднага, като видях, че се анонсира желание да се даде път на някои свои. Щом като старшата бие наред, сигурно и там има някой, когото си струва да изчакаме, без да ходи до Силистра. Стана много дълго. Извинявайте!

Чет Май 03, 2012 9:08 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов се е заел с амбициозната задача да върне Чавдар Янков на Овча купел. Халфът, който дълго време беше контузен, напусна "Металург" (Донецк) и по предварителна информация вече се е договорил с "Левски".

Стефанов се надява юношата на Славия да облече отново бялата фанелка и да подсили отбора за предстоящия 100-годишен юбилей на клуба през следващата година. На Янков ще бъде предложен само едногодишен договор. Така ще му се даде възможност да върне спортната си форма и да бъде подготвена негова нова евентуална продажба в чужбина.

Треньорът Мартин Кушев, който залага на подмладяването на отбора за следващия сезон, вероятно ще върне в състава юношите Димитър Воденичаров (Монтана), Игнат Дамянов (Светкавица) и Бранимир Костадинов ("Ботев" Вр).

Чет Май 03, 2012 9:20 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Прави лошо впечатление, че от хората които взехме през зимата само 2-ма играха редовно, Златинов и Пепчо, като общо взето можеш да хванеш единия и да удариш другия..Това ли ще е гръбнака на отбора за следващия сезон..или стъкления..
Сега не дай си боже да продадем лятото Златков и пак затъваме.

Раздуват се по медиите разни селекции...просто да замажат проваления сезон.
За мен без чужденци не става, само те могат да вдигнат нивото..
нивото при младежките формации е рязко спаднало, въпреки всичко имаме 2-3ма не лоши играчи, които имат опит вече като Спас, Филипов, Ради
Романов го нямаше, сърбите не играха..
Аз лично смятам, че се нуждаем от 3-ма нападатели и 3-ма халфа..иначе с този състав сме за никъде...
Вратарският пост в лицето на Емо и Кунчев е също много пиперлив, за важните мачове Емчо пълни гащи и се разминава с топката, а Кунчев прави леки грешки, които ни костват точки.
цяла пролет ги чакам да заиграят нещо, да не говорим, че Кушев ги дърпа много назад и на домакинствата излизаме за X.

Димитър Воденичаров (Монтана) - харесвам го, но беше при нас на няколко пъти и не му се даде шанс, на какъв пост ще бъде използван?
Игнат Дамянов (Светкавица) - има качества, но е интересен характер, нещо като Орлин.
Бранимир Костадинов ("Ботев" Вр) - много го бута тати, сигурно има нещо все пак

Все пак да направим разликата, която прави отборите шампиони, Вие си направете равносметка, аз само ще изредя имена - Дембеле, Зику, Мораеш, Дока, Том...

Чет Май 03, 2012 11:00 am
Профил
Модератор
Аватар

Вие още ли вярвате, че ще градим шампионски отбор :lol: :lol: :lol: Когато вземем класен нападател елате ми се обадете! Изгонихме и преотстъпихме гръбнака на отбора сега ще разчитаме на юношите и некадърниците :mrgreen: Не виждате ли, че за нищо не ставаме? 100 години последните 16 от които сме потънали в посредствеността и безхаберието. И кой ще привлечем като вече никой добър играч не иска и да чуе да идва при нас? Те като чуят и бягат ако ще да е у Берое, Черно море, "Ботев" (Вр) но да не са при нас. И всичко това е заради дебелата свиня!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Чет Май 03, 2012 11:38 am
Профил ICQ YIM WWW
Напреднал
Аватар

Митко Воденичаров ще си играе ляв външен и ще знаем, че там има някой. И не се плаши. Шансовете на Митко бяха между 17-ата и 20-ата му година. Тогава игра за Славия 2 мача титуляр и 11 резерва с 3 гола. Ама изобщо не е зле. Ради Василев сега е на 22. 4 мача титуляр, 12 резерва и 2 гола. При това централен нападател. Мисля, че и Ради ще спечели, ако Митко е до него. Бранимир ако го буташе тати, нямаше да мине през Поморие и Враца. Ако познаваше добре тати, изобщо нямаше да се увличаш в пропаганда. Ако беше това, което се опитваш да кажеш, то и брат му щеше да си рита ей така за здраве, но спря. Беше съотборник на Митко и Игнат, а и си вкарваше. На мен за Бранимир нещо не ми се вярва. Има си договор и струва пари. За него дотук само се пише, но кой го казва май не се знае. И Митко и Бранимир са ми съседи и знам малко повечко за тях. И съм пристрастен. Няма един в момента в офанзивата който може да им стъпи на малкия пръст. Не тате, не мама, не дядо. Те си го могат.

Игнат го сравняваш с Орлин. Има и такива шантави неща за съжаление. Ходих да гледам мача на Светкавица на Армията. Много силно игра. Но онези неща които казваш са лоша работа.

А това с чужденците е добре да се забрави. Мораеш, Дембеле, мембеле. Един от тези взема заплата колкото половината отбор. Ходим по 300 човека на мач, но искаме някой да харчи по 30 000 лева за месечна заплата на някой си, дошъл от някъде си. Е, не така. По-добре Спас и Ради. Поне ще се надяваме, че ще дръпнат още.

А това е 8 минути микс за Бранимир от есенните мачове:

http://www.prosport.bg/tv/5427/

Чет Май 03, 2012 4:06 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Айде малко по-сериозно.Ако си го можеше щеше да си играе в Шотландия или Англия, а не в Поморие и т.н. китни дестинации.Примери за такива играчи много напоследък.От Милан в Сливен, от Селтик в Миньор и от Леверкузен в "Ботев" Пд (във В група) и от Борусия Дортмунд в Академик.Всичките тия, ако имаха качества все щяха да ги забележат някъде и да ги вземат, а не да играят по Б групите.

Чет Май 03, 2012 4:48 pm
Профил
Напреднал
Аватар

Chelsea_69 написа:
Айде малко по-сериозно.Ако си го можеше щеше да си играе в Шотландия или Англия, а не в Поморие и т.н. китни дестинации.Примери за такива играчи много напоследък.От Милан в Сливен, от Селтик в Миньор и от Леверкузен в "Ботев" Пд (във В група) и от Борусия Дортмунд в Академик.Всичките тия, ако имаха качества все щяха да ги забележат някъде и да ги вземат, а не да играят по Б групите.

За да е сериозно следва да си чел нещо повече от жълт вестник. Като например да си разбрал, че има удължаване, а сега с още на рестрикциите към българи и румънци. А за работа на следващо ниво се изисква повече от студентска виза. Говорим за Шотландия или Англия. В противен случай нямаше да има ей такива неща:

http://www.scotsman.com/sport/football/ ... -1-1329718

http://www.tribalfootball.com/articles/ ... nov-173382

http://topsport.ibox.bg/news/id_805187923

За момчето от Милан всички въпроси към титана Емил Данчев. Не е задължително да се наложиш в Дортмунд (включително и Рангелов по-късно) на 18-19 години. Игра в Академик именно защото сме държава от лешояди и завистници. Но май Александров си дойде на мястото и стигна до националния отбор. Ще играе и евротурнири. На таланта може винаги да се пречи, но много рядко може да бъде спрян.

Разбирам, че сме в България и няма как да се надскочим. Злобата няма цвят. Но неграмотността не е оправдание за глупост!!! И някой беше прав, че преди години тук пишехме няколко десетки, сега са останали комплексирани хейтъри. Проблемът е, че освен всичко са и неграмотни.

Чет Май 03, 2012 5:14 pm
Профил
Модератор
Аватар

Chelsea_69 написа:

Съгласен съм! Единствения, който според мен трябва да се върне е Емо Михайлов. Изведе Лудогорец до А група, после го видях, че игра и много добре срещу Динамо (Букурещ). По-добър е от Кунчев 1000 пъти. Сега незнам как търпи да е резерва при буферите при положение, че титуляр е рибарчето Галев :lol:

Чет Май 03, 2012 6:31 pm
Профил ICQ YIM WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 1667 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161 ... 167  Следваща