Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юни 30, 2025 4:37 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 494 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50  Следваща
 А ФГ 
Автор Съобщение
Луд за връзване
Аватар

Мнение Re: А ФГ
За Говедата жълт картон, а за Емо червен.

Нед Май 06, 2012 7:17 pm
Профил
Модератор
Аватар

винаги е било така, съдиите помагат на по-богатите

Нед Май 06, 2012 10:02 pm
Профил ICQ YIM WWW
Администратор
Аватар

Велев уби "говедата" за втори път тази пролет. Преобрази майните и за мен те са фаворит и за спечелване на купата и за бронзовите медали.

Пон Май 07, 2012 9:13 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

seth написа:
Велев уби "говедата" за втори път тази пролет. Преобрази майните и за мен те са фаворит и за спечелване на купата и за бронзовите медали.

При нас беше дупка...то кой ли не е....с такава политика явно няма начин.

Обективно погледнато Локо ПД имат доста по-класни играчи от нас!!! Няма какво да се лъжем. С двама централни защитници и един два офанзивни футболисти не се прави отбор. А онея имат яко играчи... бяха свободни и Данчо тъча и Мишо Венков ама за какво са ми на Дебелия...да не изреждам и другите им играчи....при нас няма!!!

Вто Май 08, 2012 9:22 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Кокала си е треньор, и за пореден път се видя, че проблема не е в треньора в Славия...

ЕМО ВЕЛЕВ ДА СЕ ВЪРНЕ НЕЗАБАВНО В СЛАВИЯ!

The Rise of the poisoned Youth

Вто Май 08, 2012 10:52 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Кокала си е посредствен тактик но добър мотиватор това се знае.Но в Локо Пловдив има много силни футболисти.И амбициозен президент.Кога за последно са продали футболист?Задържаха Даксон,Сержиньо,Карвальо,Бенжалюн които са си все класни чужденци.Плюс Златински,Мишо Венков,Юда,Данчо Тъча - ами просто си имат класа.

Вто Май 08, 2012 12:07 pm
Профил
Модератор
Аватар

Еми те преди като бяха Велбъжд пак си завършваха редовно на третото място и ни биеха често и тук. А ако незнаете титлата от 2004 е във витрината на третодивизионния клуб :mrgreen: Досега за последните 10 години май само 3 или 4 пъти ги изпреварихме в крайното класиране. Причината за това, че са по-добре от нас не е нито в треньора, нито в президента, нито в публиката, нито в съдиите, нито в базата, а е много проста - те не са софийски отбор и винаги се хвърлят на живот и смърт срещу софийските клубове и силните провинциали клубове и не се излагат срещу средняци и слабаци, а дори и да направят някой много случаен гаф (шанс 1 към 15) гледат да си върнат точките. А нашите играчи са си лигльовци и дори и да има някой по-добър бързо гледа да избяга. Примера е Електричката, който аз първи казах, че ни предаде още 2007/08 когато имахме шанс за нещо повече. Вие се сетихте, че ни е предал чак като отиде в чорбата и игра срещу нас. :wink: Пак се сещам за идеята да се изместим в провинцията и тя доста ми харесва, не се сещам кой първи я беше предложил, но е прав :!: Но това зависи и от ръководството (трябва да се осигури и безплатен транспорт)...
Предлагам да е в Кюстендил или Пазарджик. Ще се водим от София, но ще играем там :mrgreen:

Вто Май 08, 2012 8:25 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Надявам се не говориш сериозно за това с преместването, защото в противен случай това е най-безумното нещо, което съм чел. Изображение Не ми се занимава много да коментирам Локо (Пд), симпатични са ми донякъде, ама не и чак толкова, защото издигат на пиедестал всякакви мутри и им скандират имената, а на мен това ми е адски противно и слагаческо ... Иначе Лудогорец има много по-класен състав от тях, но все пак е финал, а и публиката на майните ще си окаже влияние, така че нищо не се знае. В крайна сметка по-добре те да играят в Европа, отколкото говедата или оранжевите селяни.
Те си заслужават уважение, биха подуянци след като губеха с 0:2 - нещо, което ние няма да направим и след 3000 години ... Локо (Пд) можехме да ги изхвърлим в Б група преди 2 сезона и така да им забавим развитието с години, така премахвахме един конкурентен тим, но нали Венци Свинята и Осеменителя са си приятелчета и пърдят в едно гърне, как да стане ?

Вто Май 08, 2012 9:37 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Както казах предложението не е мое, но го считам за добро. Споко знам, че винаги си ми опозиция :lol: :lol: :lol: Ако случайно някой ден успеем да се сдобием с някой по-богат собственик едва ли ще останем да си играем на ОК! Виж за пример баскетболния Академик.

Вто Май 08, 2012 10:24 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

проблема с публиката разбира се не в това ,че играем в София -ако отидем в Пазарджик -емблемата ако не знаеш на града е циганин на колело с фуражка -много ще ни заобичат там месните мангали и ще станем гранд-нали не вярваш в това?В София където отбора играе от близо 100 години си имаме достатъчно фенове ама проблема е какво им се предлага като игра -само около мен са няколко души слависти-баща ми ,брат ми шурея ,тъста и никой не ще да чуе да стъпи на стадиона -само с брат ми бяхме на финала на купата-ако имаме отбор който си заслужава ще има и публика

Сря Май 09, 2012 9:49 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 494 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50  Следваща