Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юни 30, 2025 1:48 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 92 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Следваща
 Бивш нападател на Славия със скандално писмо срещу Кушев 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: Бивш нападател на Славия със скандално писмо срещу Кушев
Кушев няма никакъв авторитет сред играчите.Не знам защо Венци го толерира.Може би защото е послушен.

Вто Май 15, 2012 5:45 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

БОЖОВ - ПРЕЗИДЕНТ!

Кое е вярно - да отидат в съда и съдията да прецени...
Но като свидетел на мачовете, които коментира чичето, съм на абсолютно същото мнение (само дето не знаех толкова подробности).

Подкрепям, че с такъв треньор, амбициите да ставаме шампиони догодина са пълна химера!

Вто Май 15, 2012 6:36 pm
Профил
Модератор
Аватар

Стефанов за Божов: Много пие, написал е писмото под действието на поне литър концентрат

Взех го от нищото и го направих футболист, постъпката му е грозна, заяви босът на Славия

Президентът на Славия Венци Стефанов коментира скандалните разкрития на Николай Божов. Бившият нападател на "белите" изпрати писмо до БЛИЦ, което бързо разбуни духовете в българския футбол. Едно от разкритията на Божов е, че треньорът на Славия Мартин Кушев е дал подкуп от 6000 лева на съдията Иван Кирилов на полувремето на мача с Калиакра и на другия ден е поискал футболистите да му ги възстановят, като Венци Стефанов не трябвало да узнава за случилото се в Каварна.

"Постъпката на Николай Божов е грозна и долна. Съжалявам, че винаги съм имал по-специално отношение към него. Но се оказа, че едно е да си добър футболист на терена и съвсем друго - да си голям човек и извън него. Не мога да проумея как може да се говори по такъв начин за клуба, в който си играл 2 години и си си взел последната заплата преди няколко дни. Не ми е ясно как може да се приказват толкова неверни неща и да се хвърлят безпочвени обвинения и обиди. Да не говорим за личните нападки срещу Мартин Кушев, който има и ще има пълната свобода да взима решенията за отбора. Така беше и със становището му Божов и Христов да не играят повече в Славия до края на сезона. Но Христов продължава да тренира с отбора, а Божов пише открити писма, пълни с лъжи. Въпрос на възпитание, манталитет и себеуважение. Ами обидите срещу Кушев, който е вкарал толкова много голове за Славия и е доказал на практика уважението си към бялата фланелка? Не искам да сравнявам заслугите на единия и на другия към Славия, защото те по принцип са несравними като футболисти и като постижения", коментира Венци Стефанов.

"Налага се да се обърна към истинските слависти с призив - бъдете сигурни, че в клуба се работи професионално, изградена е добра организация, заплатите и премиите се плащат навреме. И всичките ни мисли са насочени към сглобяването на силен и боеспособен отбор, който да играе главна голя в следващото първенство и да атакува титлата през сезона, в който Славия ще отбележи своята 100-годишнина", каза босът на "белите".

"Неморално е да се хвърлят такива обвинения. Едно нещо знам - човек не трябва да плюе в кладенеца, от който е пил вода. Божов сигурно е наговорил такива глупости, защото беше освободен от отбора и го е много яд. Взех го от нищото и го направих футболист. Благодарение на Славия хората го познават. Знаете ли какъв панаир направи след като разбра, че през следващия сезон няма да се разчита на него? Не знам за какви точно 100-200 грама уиски говори, но според мен е написал това писмо под действието на поне един литър концентрат. Той носи много на алкохол", коментира още Стефанов.

Вто Май 15, 2012 6:49 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Да ви кажа звучи ми нереално написаното в писмото на Божов.Съображения:
1.Кушев няма как да даде пари на съдията по време на почивката.Има камери,охрана и т.н.Няма как да влезе в съдийската стая и никой да не види.
2.Кушев не ми се вярва да води отбора с по десетина хиляди лева в джоба.Ако някой в клуба работи със съдиите той е последният човек и то на чужд стадион.
3.Какво ни е подкрепил съдията на мача.Два гола на края на мача - нито дузпи,нито червени каротни за Каварна,нито голове от засади.
4.Защо да крият от ВС?Че и да събират пари тайно от него - звучи ми невероятно.

Вто Май 15, 2012 6:55 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мисля, че нещата са ясни, щом и Венци Свинята побърза да се обади, значи Божов е нацелил точно в десятката всичко.
Мен много слабо ме интересува дали сме купили съдията в Каварна или не, ако е въпросът, и на мен ми звучи абсурдно. Други са важните неща, които трябва да се отсеят - че Кушев няма авторитет, че изгони добри футболисти и взе пълни некадърници и че ако на него ще разчитаме да постигнем нещо на 100-годишнината, жална ни майка. Мисля че тия неща се виждат и без да сме в кухнята.

Последна промяна Viktor4o_Rs на Вто Май 15, 2012 7:02 pm, променена общо 1 път

Вто Май 15, 2012 6:59 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Говедото си е говедо, а Божов е говедо. Може и да ни е носил радост, но с това изказване заличи всичко хубаво, което видяхме от него. А това, хубавото, не беше чак толкова много за две години. В настоящия шампионат го запомних с разхождането по терена и жестовете му на недоволство.
Стилът му на изказване и правописът оставям без коментар. Но си е видно, че е много прост.

Вто Май 15, 2012 6:59 pm
Профил
Модератор
Аватар

Стига глупости, тоя взел, онзи взел!

Автор: Димитър Георгиев, livesport.bg

Защо футболистите не разкриват корупция, докато са в съответните отбори?

Днешният ден е малко по-особен за мен. Седейки спокойно в работата си изведнъж на пощата получихме писмо, на което автор е футболистът Николай Божов, на който не крия, че съм фен. Днес обаче са разочаровах, тотално от нещата, които прочетох в него. Тук браво на играча, решил е да разкрива корупция! Но така не се прави! В писмото е написано, че Мартин Кушев е карал футболистите на „белите“ да събират пари за съдията на мача с Калиакра, който спечелиха с 2:1.

Г-н Божов личните проблеми, между вас и Мартин Кушев, трябва да си ги решите вие. Аз вече изразих мнението си, че съм ви фен, но не намесвайте трети лица в скандала, защото разваляте доброто впечатление за вас. Все пак малко или много вие станахте известен, покрай Славия и съсипвате авторетата на много хора. Не вярвам, че Мартин Кушев е човек, който ще се занимава с плащане на пари за съдии, защото и малките неща знаят, че това не са прави по този начин. Ако има доказателства за корупция, сезирайте органите, които трябва да работят върху този случай, а не го правете с писма до медиите, защото е твърде анонмно. Дава се пресконференция, на която е обявява публично и официално в присъствието на много журналисти. Освен прокуратура и полиция има комисия по Феърплей ред и сигурност към БФС, която трябва да се запознае с този казус.

Защо не казахте тези неща още, докато бяхте футболист на Славия? Много футболити или ръководотили критикуват, когато вече не са на работа или, не играят в съотетния футболен клуб. За съжаление България, най-голямата жертва са съдиите. Писна ми да слушам как мъжете в черно са взели пари или са ощетили този, или онзи отбор. Омръзна ми да се говори за някакви диерективи. Ако се представят доказателства да се извадят и органите, да се занимават, а не след всеки мач да се обвиняват само съдиите или Коце Костадинов.

Обръщам се към Николай Божов и други футболни хора! Време е да престанем да обвиняваме съдиите или комисията, защото по този начин не помагаме на футбола. Причината за ниското ниво е това, че търсим вината не в себе си, а в някой друг. Крайно време е да поемем отговорност и, ако говорим за корупция с доказателства и факти. Не обръщаме внимание на развитието на младите таланта, а се занимаваме с глупости. Това е причина за трагичното ниво на най-популярната и обичана игра от нас. Ако бяха така нещата, както казваше Божов Иван Кирилов, нямаше да бъде готов за детектол на лъжата, за да излезе истината на яве. Фактът, че се съгласи да говори, означава че не е гузен и няма от какво да се притеснява, така че постъпката му е мъжка.

Обвиненият в получаване на подкуп съдия ексклузивно за Livesport.bg

Автор: Димитър Георгиев, livesport.bg

Иван Кирилов отрече твърденията на Николай Божов, че е получил 6000 лева от Славия

Съдията Иван Кирилов се изсмя на изявлението на бившия футболист на Славия Николай Божов затова, че е взел 6000 лева от наставника на „белите“ Мартин Кушев на полувремето на мача Калиакра – Славия 1:2.

„Това се безпочвени обвинения. Не познавам Мартин Кушев и Венци Стефанов. Не мога да повярвам, че Николай Божов може да говори такива глупости. Ще намеря начин да проведа разговор с него, за да разбера, каква точно е ситуацията. Това са абсолютни глупости.

Още не съм го видял писмото. Като се запозная със съдаржанието му ще знам какво да правя. Но аз съм чист и съм готов да се подложа на детектор на лъжата, за да излезе истината наяве. В България всеки може да обвинява, всеки и да говори каквото си иска, без да има доказателства.

Ако искат всички видове и инстанция да сезират и да се разбере този случай. Аз все пак имам частен бизнес и семейство. Представяте ли си какво ще си мислят за мен хората, с които работя“, каза ядосаният варненският рефер, който е част ранглистата на „А“ група.

Вто Май 15, 2012 7:02 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Напълно съм съгласен с горенаписаното....какво да кажа...омерзен съм....

"САМО СЛАВИЯ" ! Това е !

САМО СЛАВИЯ !
Въпреки всичко и въпреки всеки !

Вто Май 15, 2012 7:19 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Опаааааа... КУкушев, разкриха ли те, гадна некадърна, пияна ***** !

Евала на Божов ! Стоя зад мнението си, че той трябваше да си отиде, но не по средата на сезона. Стоя зад мнението си, че е аругантен, прост и вредеше на терена и на играта ни не от вчера, но му правя "Евала" за разкритията. Със сигурност ги е поукрасил, но със сигурност е напипал и доста от болезнената истина. Тотално сбъркана селекция, цяла зима само приказки и обещания, за да разкараме ненужните още преди края на шампионата, а отборът отдавна тича само за здраве. И за всичко е виновен Кукушев ! Това за Илия и Борносузов е така.

Да се яват на детектор на лъжата ! Ама не му стиска на пияницата...
Не веднъж съм поставял въпроса, повече с ирония разбира се, как отива и казва на Божов, че няма да играе ?! Ето го отговора, с 100 грама уиски..
За "пилешко сърце" не знам, ама за пилешки мозък съм убеден..
Разбира се, че шибаният Дебелак ще защити подопечения си и ще го завие под крилото си, имах си аз..

Вто Май 15, 2012 7:20 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Евала на Ники Божов той е първият усмелил се да подкара мафиотският кръг в Славия.А всички които почнаха да го плюят във форума са подлоги на WC и лизачи живуркащи от хвърлените им трохички начело с така нареченият шеф на фен клуба илиянчо мамин.Евала Ники ти с тези признания ще останеш завинаги в моето сърце.ПОКЛОН :!:

Вто Май 15, 2012 7:24 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 92 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Следваща