Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юни 30, 2025 1:46 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 92 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Следваща
 Бивш нападател на Славия със скандално писмо срещу Кушев 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Бивш нападател на Славия със скандално писмо срещу Кушев
Ами...ако не е верно....какво правим?

"САМО СЛАВИЯ" ! Това е !

САМО СЛАВИЯ !
Въпреки всичко и въпреки всеки !

Вто Май 15, 2012 7:33 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

[quote="Tony Adams"]Говедото си е говедо, а Божов е говедо. Може и да ни е носил радост, но с това изказване заличи всичко хубаво, което видяхме от него. А това, хубавото, не беше чак толкова много за две години. В настоящия шампионат го запомних с разхождането по терена и жестовете му на недоволство.
Стилът му на изказване и правописът оставям без коментар. Но си е видно, че е много прост.[/quot Ти си ГОВЕДО :mrgreen:

Вто Май 15, 2012 7:43 pm
Профил
Модератор
Аватар

Аз лично много не се доверявам на детектора. Интересува ме какво ще кажат Христов и Юруков. Пък и могат да добавят още подробности, ако им стиска разбира се. Първият е отстранен, но все още не е изгонен, а втория е пред изгонване след края на сезона. Мачът в Ловеч беше загубен именно по вина на М.К. и беше редно още тогава да си подаде оставката. За мача в Каварна внимателно гледайте повторението, според мен си имаше леко подпиране! И мнението на каварненци също е от значение - http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2731093

Отговорът на Мартин Кушев

По повод отвореното писмо на бившия футболист на Славия Николай Божов до Sportal.bg, старши треньорът на Славия Мартин Кушев, обвинен и оклеветен от Божов във въпросното писмо, направи пред БТА следното изявление:

"Решението футболистът Божов да не доиграе шампионата в първия състав на Славия е взето от мен и единодушно от моя екип. Всички обвинения на Божов, отправени към мен, са безпочвени и са клевета. С тези думи приключвам, не смятам да се заниманвам и да влизам в полемика с този човек и за мене този въпрос няма какво повече да се дискутира. Моля медиите да се съобразят с това изявление и да го приемат", се казва в становището на Мартин Кушев.

По-рано днес Николай Божов изпрати отворено писмо, в което отправя сериозни обвинения към треньора на белите. Най-сериозното от тях е, че Кушев е поискал 6000 лева от играчите, за да възстановят същата сума, която той е дал на съдията Иван Кирилов от Варна за мача с Калиакра за помощ в мача. Божов твърди също така, че Кушев обявил, че освобождава опитния нападател в 11.00 часа на тренировката след поглъщане на 100 грама уиски, за да преодолее страха.

:lol: :lol: :lol:

Вто Май 15, 2012 7:52 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Евала на Ники Божов той е първият усмелил се да подкара мафиотският кръг в Славия.А всички които почнаха да го плюят във форума са подлоги на WC и лизачи живуркащи от хвърлените им трохички начело с така нареченият шеф на фен клуба илиянчо мамин.Евала Ники ти с тези признания ще останеш завинаги в моето сърце.ПОКЛОН

Вто Май 15, 2012 7:57 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Божов казал, че Кушев е изпил 100 грама "Джони", а КуКушев отговорил, че това е клевета - били 300 грама, и не "Джони", а "Джак" Изображение

Вто Май 15, 2012 8:44 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Кушев пред БЛИЦ: Божов не е мъж

Този човек не е дал нищо на Славия, заяви още наставникът на "белите"

Треньорът на Славия Мартин Кушев отговори пред БЛИЦ на обвиненията на бившият нападател на отбора Николай Божов, че е дал 6000 лева на съдията на полувремето на мача с Калиакра.

“Пълни глупости. Шокиран съм. Този човек го боли, че съм го махнах от отбора. Ако беше мъж щеше да ми се обади на мен да ми каже каквото има да казва, а не чрез медиите. Той не е дал нищо на Славия. Не знам защо ги е наговорили всичките тези глупости. Не го разбирам".

Попитан дали би застанал на детектора на лъжата с Божов наставникът отговори: ”Това е много модерно напоследък. Няма да влизам в полемики с него. Аз казах каквото имах да казвам за него. Няма какво да допълня. Ако имам нещо да му кажа ще му звънна и ще му го кажа. Той ако е мъж трябваше да постъпи по същия начин. Не коментирам повече”, завърши Мартин Кушев.

п.с. А що Кукушев не му каза на Божката в лицето, че не го счита за мъж преди да го махне от отбора :?:

Вто Май 15, 2012 8:52 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Много бързо излезнаха на сцената тримата глупаци. КУкушев ,WC,и мишока д.петков.Те са провал за Славия :mrgreen:

Вто Май 15, 2012 9:03 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Цирка е пълен тия смотаняци само ни излагат !!

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Вто Май 15, 2012 9:06 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

White Hart Lane написа:
Tony Adams написа:
Говедото си е говедо, а Божов е говедо. Може и да ни е носил радост, но с това изказване заличи всичко хубаво, което видяхме от него. А това, хубавото, не беше чак толкова много за две години. В настоящия шампионат го запомних с разхождането по терена и жестовете му на недоволство.
Стилът му на изказване и правописът оставям без коментар. Но си е видно, че е много прост.[/quot Ти си ГОВЕДО :mrgreen:

Да, явно говеждите поклоници са еднакво неориентирани. :D

Трябва да си абсолютна (женски полов атрибут) за да изпратиш тая помия, поднесена по този начин, на информационна агенция.

Последна промяна Tony Adams на Вто Май 15, 2012 9:09 pm, променена общо 1 път

Вто Май 15, 2012 9:08 pm
Профил
Луд за връзване

slavia_fen написа:
Цирка е пълен тия смотаняци само ни излагат !!

Е това е сигурно на 1913 %. Долна работа :cry:

Вто Май 15, 2012 9:09 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 92 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Следваща