Бивш нападател на Славия със скандално писмо срещу Кушев
Автор |
Съобщение |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Бивш нападател на Славия със скандално писмо срещу Кушев
White Hart Lane нещо много лесно си мениш мнението май. От дгд до ПОКЛОН???[/quote] Модераторчета,вие или се правите на Ощипани или такава ви е задачата от венцеславия,вие май не правите разлика между мнение за играта на Божов през това първенство и неговата истина за Кушев и компания.Това са две много различни неща и не заблуждавайте нормалните хора във форума като стари комунисти.
|
Чет Май 17, 2012 7:37 am |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Стефан написа: Както вече казах тук има много комплексирани за мое огромно съжаление слависти, които си сменят мнението по бързо от женски полов орган. А дали Божов е прав -според мен си прави реклама в момента на наш гръб за да го вземе някой - за подкупа в безмислен мач с Каварна и с гол в 92 минута съм убеден че няма как да стане при положение че съдияа не е дал дузпа или 20 мин продължение. За другото - дали треньора ни е пианица и тн ми е все тая не е единствения. На Божов като футболист му даде Славия и нейните фенове твърде много за да ни слага в лайната по такъв смешен начин - иначе и малките славистчета си знаят в каква кочинка сме с дебелия но....не е божов тоя дето ще ни оправи ! Цитат: А аз знам,че СЛАВИЯ е една !Това е.....И я обичам въпреки всичко,и въпреки всеки ! а това което каза колеката над мен е най голямата истина ! РЕСПЕКТ Ти щом си се нарекал лидер в този форум си достатъчно КОМПЛЕКСИРАН СМЕШНИК
|
Чет Май 17, 2012 7:55 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Казах го веднъж ама май не искате да четете и да мислите. Дали мача е уреден наистина и съдията е замесен в уговорки няма значение. Има значение факта, че Кушев наистина може да ги е наговорил всички тия неща. "Аз дадох, нали видяхте, че бихме...нали сме заедно в кюпа, дайте да съберем пари щото съм назад" и т.н. Съдията може въобще да няма нищо общо. Кушев си слага 6 бинки в джоба и заминава...акцента може да падне на това какъв човек е Кушев, а не че има корупционен скандал!!! Първо може да иска да вземе едни лесни пари - риск печели риск губи. Блъфира и ако стане стане.... Второ може да иска да си спаси дупенцето за пред ВЦ (защото игрите ни са меко казано смешни). Загуба от Калиакра съвсем щеше да влоши положението му. Победа е друго нещо...явно, че тук играта не е важна, важни са точките....та така, игрите са на Кушев и той е главното действащо лице в случая. Ако някой каже, че тия неща са невъзможни то не знам как ще спи спокойно...Славия се превръща малко в продавалник.ком:((( Божов поне го каза, може да е на слабо ниво написано писмото, може да го казва след като наистина губи баницата...всички тия отрицателни черти са си факт и няма как да ги пропуснем....обаче го КАЗВА. Другия вариант е да си затваряме очите и да си викаме ние сме честни, ако имаше феърплей щяхме да сме в тройката. Ако Божов лъже (което трудно ще се докаже) да си понесе наказанията. Ако Кушев лъже (което още по-трудно ще се докаже) също! Обаче да се нахвърляте сляпо кой бил говедо, кой си правил реклама е глупаво. Стига с тая сляпа вяра колко сме пичове. Мярката Славия е едно, шанаджиите дето са вътре са съвсем друго. Няма как да викам щом е Славия значи е свяво след като в Славия стоят далавераджии и убийци...
|
Чет Май 17, 2012 8:53 am |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
Не знам как ще се развие тази история, може да стане много лошо, но може и според поговорката "всяко зло за добро", да уцелим шестица от тотото. Представете си варианта, скандала се разраства и отива на изхвърляне на отбора в аматьорския футбол! Но ние имаме стогодишнина и както напоследък всичко се оправя от един човек в държавата, тоя вика старите си приятели WC и MMM, и им казва, или продавате клуба на друг собственик, или ви изкарвам от професионалистите. Тъй като собствениците нямат никаква нужда от аматьорски отбор, намират първия появил се инвеститор и продават клуба!!! Баси кефа!!! 
_________________ КОГАТО БЪЛГАРИЯ СТАНЕ
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Чет Май 17, 2012 9:07 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Васко написа: Не знам как ще се развие тази история, може да стане много лошо, но може и според поговорката "всяко зло за добро", да уцелим шестица от тотото. Представете си варианта, скандала се разраства и отива на изхвърляне на отбора в аматьорския футбол! Но ние имаме стогодишнина и както напоследък всичко се оправя от един човек в държавата, тоя вика старите си приятели WC и MMM, и им казва, или продавате клуба на друг собственик, или ви изкарвам от професионалистите. Тъй като собствениците нямат никаква нужда от аматьорски отбор, намират първия появил се инвеститор и продават клуба!!! Баси кефа!!!  и първият появил се инвеститор ще е шейх масур ал ил ебн ... в повече ще ни дойдат мокрите сънища 
|
Чет Май 17, 2012 9:17 am |
|
 |
Riddick
Пристрастен
|
Уайт харт лейн президент , президент. Само така пич, ю ар май хироу, тук е пълно с хейтъри, ти си слънчице. да наречеш White man подлога - пича е на години и от Силистра, виждал е венци само по телевизора..... да не говорим за другите хора които нападаш, що ти пиша и аз не знам, ти очевидно живееш на друга планета, на която си мега якия интеуект....ай със здраве
Иначе Божов се прояви , като най - големия мишок, като си мъжкар, като си несъгласен, да беше го казал след мача. Толкова бездарни бяхме в тоя мач, толкова ни покри късмета, че не знам и аз. 6000 за мач с/у Калиакра, нема начин.
това , че не сме съгласни с Божов не ни прави "слепи" за проблемите в клуба, нито защитници на Кукушев и WC
|
Чет Май 17, 2012 9:51 am |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
White Hart Lane написа: Стефан написа: Както вече казах тук има много комплексирани за мое огромно съжаление слависти, които си сменят мнението по бързо от женски полов орган. А дали Божов е прав -според мен си прави реклама в момента на наш гръб за да го вземе някой - за подкупа в безмислен мач с Каварна и с гол в 92 минута съм убеден че няма как да стане при положение че съдияа не е дал дузпа или 20 мин продължение. За другото - дали треньора ни е пианица и тн ми е все тая не е единствения. На Божов като футболист му даде Славия и нейните фенове твърде много за да ни слага в лайната по такъв смешен начин - иначе и малките славистчета си знаят в каква кочинка сме с дебелия но....не е божов тоя дето ще ни оправи ! Цитат: А аз знам,че СЛАВИЯ е една !Това е.....И я обичам въпреки всичко,и въпреки всеки ! а това което каза колеката над мен е най голямата истина ! РЕСПЕКТ Ти щом си се нарекал лидер в този форум си достатъчно КОМПЛЕКСИРАН СМЕШНИК Хвани си рейса пич..... Аз поне си имам една теза която си я защитавам ( не държа да съм прав ) но не си мемкам мнението като... жена като теб. И дай да не тръгваме да си ги мерим , защото не това е идеята - аз имам предложение към теб да смениш отбора говеждо чорбарския манталитет много ще ти приляга поне според мен 

ВИНАГИ С ВАС !
|
Чет Май 17, 2012 10:35 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Ок, Божов е мишок...не го е казал на време...и това ОК. Ама това прави ли Кушев и ВЦ не мишоци...щото ако има и една капка истина май няма значение, че е казана със закъснение...фактите са си факти....
и защо да няма начин Кушев да е искал 6 бона? Малко ли са? Или е честен, вие си пиете пиенето всяка вечер с него и го познавате и в червата?
|
Чет Май 17, 2012 10:36 am |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
makaveli написа: Ок, Божов е мишок...не го е казал на време...и това ОК. Ама това прави ли Кушев и ВЦ не мишоци...щото ако има и една капка истина май няма значение, че е казана със закъснение...фактите са си факти....
и защо да няма начин Кушев да е искал 6 бона? Малко ли са? Или е честен, вие си пиете пиенето всяка вечер с него и го познавате и в червата? Прав си Божов е мишок - кушев и дебелия мишоци на квадрат - но някак си не ми се връзва на кушев да е умрял за 6 бона че да си вкарва главата в торбата при положение заплатата която взима в Славия. Някак си не ми се връзва- божов да беше казал че Данчо Петков го е направил по бих повярвал.

ВИНАГИ С ВАС !
|
Чет Май 17, 2012 10:39 am |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
Васко написа: Не знам как ще се развие тази история, може да стане много лошо, но може и според поговорката "всяко зло за добро", да уцелим шестица от тотото. Представете си варианта, скандала се разраства и отива на изхвърляне на отбора в аматьорския футбол! Но ние имаме стогодишнина и както напоследък всичко се оправя от един човек в държавата, тоя вика старите си приятели WC и MMM, и им казва, или продавате клуба на друг собственик, или ви изкарвам от професионалистите. Тъй като собствениците нямат никаква нужда от аматьорски отбор, намират първия появил се инвеститор и продават клуба!!! Баси кефа!!!  справка - "Ботев" Пд... Баси кефа..... 
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Чет Май 17, 2012 11:35 am |
|
 |
|