Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юни 30, 2025 7:33 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 92 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
 Бивш нападател на Славия със скандално писмо срещу Кушев 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Бивш нападател на Славия със скандално писмо срещу Кушев
Васко написа:
Не знам как ще се развие тази история, може да стане много лошо, но може и според поговорката "всяко зло за добро", да уцелим шестица от тотото.
Представете си варианта, скандала се разраства и отива на изхвърляне на отбора в аматьорския футбол!
Но ние имаме стогодишнина и както напоследък всичко се оправя от един човек в държавата, тоя вика старите си приятели WC и MMM, и им казва, или продавате клуба на друг собственик, или ви изкарвам от професионалистите. Тъй като собствениците нямат никаква нужда от аматьорски отбор, намират първия появил се инвеститор и продават клуба!!! :D :D :D
Баси кефа!!! :lol: :lol: :lol:

:idea: Комплекса Славия е взет, като спортен комплекс и никъде няма задължение ПФК Славия да е в А, Б, В или Ь група. Това, какви цели ще има отбора единствено е по решение на собствениците. Отбора се самоиздържа, а не е дотиран. Явно е така.

Чет Май 17, 2012 2:06 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Хвани си рейса пич.....

Аз поне си имам една теза която си я защитавам ( не държа да съм прав ) но не си мемкам мнението като... жена като теб.
И дай да не тръгваме да си ги мерим , защото не това е идеята - аз имам предложение към теб да смениш отбора говеждо чорбарския манталитет много ще ти приляга поне според мен :lol: :lol: :lol: 8)[/quote]
А кой си ти бе ,излез от панелката да те видя ,ела да пием по бира да ме видиш какъв хейтър съм и какъв женски орган съм. :lol:

Чет Май 17, 2012 3:20 pm
Профил
Администратор
Аватар

Стефан написа:
makaveli написа:
Ок, Божов е мишок...не го е казал на време...и това ОК. Ама това прави ли Кушев и ВЦ не мишоци...щото ако има и една капка истина май няма значение, че е казана със закъснение...фактите са си факти....

и защо да няма начин Кушев да е искал 6 бона? Малко ли са? Или е честен, вие си пиете пиенето всяка вечер с него и го познавате и в червата?

Прав си Божов е мишок - кушев и дебелия мишоци на квадрат - но някак си не ми се връзва на кушев да е умрял за 6 бона че да си вкарва главата в торбата при положение заплатата която взима в Славия. Някак си не ми се връзва- божов да беше казал че Данчо Петков го е направил по бих повярвал.

E 6 бона са си 6 бона. Единственото сигурно е, че не е уреждал съдията - той е толкова ограничен, че и места в шкембеджийница не може да резервира, камо ли да купува съдии. Мисля си, че след изнесеното от Божов и най-вече казаното от Илиев, е ясно че от Кушев нищо не става - не става за управленец и треньор човек, който допуска действията му да станат причина за такива скандали. Съгласен съм и с мнението на Вили Вуцов, че от прокурорската проверка нищо няма да излезе, защото няма доказателства и не може да има, но трябва да се вземат спешни мерки подобни смешковци да не взимат решенията в Славия.
Ще ми се да се стигне и до приказка за бойкота от пролетта. Мисля, че именно Божов и Илиев са хората, които могатб да го направят.

Чет Май 17, 2012 3:24 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Ще опресниш ли малко какво е казал Илиев....че нямам спомен...

Чет Май 17, 2012 3:26 pm
Профил
Модератор
Аватар

Илия Илиев: Божов не лъже, за разлика от Кушев

Бившият халф на Славия разкри как е бил измамен от треньора в края на миналата година

Бившият полузащитник на Славия Илия Илиев предпочита да вярва на Николай Божов, отколкото на треньора на белите Мартин Кушев.

Последният отрече обвиненията на Божов, че е подкупил с 6000 лева съдията на мача с Калиакра.

"Аз лоша дума за Славия и Венци Стефанов няма да кажа. Безкрайно обичам и уважавам белия клуб. Но не мога да стоя безучастен към това, което се случва в отбора. Запознат съм с писмото на Божов. Познавам го и знам, че той няма да излъже", коментира ситуацията на "Овча купел" Илиев пред "Меридиан Мач".

Относно своето освобождаване от Славия, халфът разкри как е бил излъган от Мартин Кушев.

"След края на есенния полусезон играхме контрола с Рилски спортист. Тогава Данчо Петков ме пита дали съм говорил с Кушев и Венци Стефанов. Проведох въпросния разговор и двамата ме увериха - оставаш".

Илиев се съгласил с всички нови условия, най-вече с по-ниската си заплата. "След четири дни отивам да си взема заплатата и се оказва, че съм освободен. Кушев бил дал някакъв списък, в който съм фигурирал и аз. Много грозна постъпка", каза Илиев.

White Hart Lane написа:
lureno19 написа:
White Hart Lane нещо много лесно си мениш мнението май. От дгд до ПОКЛОН???

Модераторчета,вие или се правите на Ощипани или такава ви е задачата от венцеславия,вие май не правите разлика между мнение за играта на Божов през това първенство и неговата истина за Кушев и компания.Това са две много различни неща и не заблуждавайте нормалните хора във форума като стари комунисти.

Абе какви задачи, какви 5 лв. Божов беше изолиран в атаката и за това не вкара нито един гол пролетта, а всички се изредихме вкл. и аз признавам си да го обиждаме. Трябва да се прави разлика между неможене и непозволяване от страна на треньора, ама в тоя форум досега не съм забелязал човек който да я прави... като и с Метъла, който беше изпробван на всякакви позиции, но не и като нападател.

п.с. Ако се намерят само двама свидетели от сегашния отбор, които да потвърдят думите на Божов наистина може да стане лошо за клуба :?

Чет Май 17, 2012 3:56 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Николай Божов пожела да обясни пред официалния сайт на ПФК “Славия” част от писмото си, тиражиран преди няколко дни в медиите.

„Най-важно е да се извиня на ръководителите на клуба и на привържениците на “Славия”. Нито една моя дума в писмото не цели да обиди тях. Храня безкрайно уважение към “Славия”. Моите лични взаимоотношения с някои личности в клуба не бива и няма да променят това уважение.

Не съм твърдял, че има нередни неща в мачове на “Славия”. За цялата ми кариера не съм играл в двубой, който не се решава на терена. Колкото до случая след мача в Каварна – явно става дума шега, която не съм разбрал и без да искам заблудих още много хора.

Седя зад думите си, че спечелихме мача с голям късмет в последните 3 минути на двубоя. На следващия ден в съблекалнята имаше майтапи, след като четохме във вестниците, че “Калиакра” се оплаква, че съдията ни дал мача, а ние вкарахме головете си в последните 2-3 минути на срещата... Колега на майтап е тръгнал да събира пари за съдията, за да „му се отблагодарим”, а аз явно не съм го разбрал добре, защото излизах от съблекалнята в този момент. Извинявам се за недоразумението.

С удоволствие носих белия екип – удоволствие, от което треньорът ме лиши. В сърцето ми остава надеждата един ден отново да имам този шанс. Винаги съм готов да помагам на “Славия”, но не и с този треньорски екип.

С уважение към “Славия”

Николай Божов

А,млъкнете най после !

"САМО СЛАВИЯ" ! Това е !

САМО СЛАВИЯ !
Въпреки всичко и въпреки всеки !

Чет Май 17, 2012 4:10 pm
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

Той Божов не е разбрал майтапчиите в отбора, комисар Стефанов е провел разследване, кому е нужно прокуратурата да рови в Славия.

Чет Май 17, 2012 4:32 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Пффф ето с това станахме за много по-голмя смях от колкото с първото писмо на Божов, жалка много жалка история ...

Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.

Изображение

Чет Май 17, 2012 5:04 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Е това вече е мишкарско поведение. Божов явно се е уплашил (са го уплашили) и всичко ще спре до тук:((( ЖАЛКО!!

Беше време веднъж за винаги да се изметат боклуците от Славия с цената на всичко!!! Няма да стане....ходенето по мъките си продължава до безкрай...

Чет Май 17, 2012 5:05 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Освен феновете, и футболистите ни са наркомани явно. :mrgreen: Илийката и той ли е мишок, или ще бъде обявен за некадърен застаряващ циганин от Върховния форумен съд Изображение И изобщо на кого му пука дали сме купували съдията в Каварна или не, един съмнителен мач повече или по-малко променя ли нещата ? Тръгна се изцяло в грешна посока да обсъждаме кой на кого бил дал 6000 лева. А втори футболист си казва, че Кушев ебава мамата на тоя отбор, тоест вещо продължава да унищожава, което Венци и без това съсипа съвсем ... Сигурен съм, че ако питат и Дани Пеев, и той ще каже същото, и веднага ще бъде заклеймен като буфер Изображение Изображение Изображение Хем уж всички мразят Дебелия и това,в което е превърнал Славия, хем като някой ни каже, че сме до гуша в лайната му се обиждаме и му се нахвърляме, не я разбирам тази логика честно казано.

Чет Май 17, 2012 5:17 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 92 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща