Автор |
Съобщение |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Славия - Монтана
Божо написа: makaveli написа: ...Задоволен от трите точки, но не и доволен от играта...някак си не мога да бъда доволен от футбола, който показват наще... От думите ти излиза така, все едно всички други отбори играят добре, атрактивно и интересно, само ние сме зле. Има ли в България отбор, на който, ако си привърженик, би бил доволен от играта през последните 18 години? Не, не съм искал да се сравнявам с другите отбори. Аз си гледам нашия отбор. Другите не ме интересуват. За жалост гледам и други първенства и това тук не е футбол. Знам, че не е уместно да поставям Р. Димитров до Валенсия и все пак...нямаме грам тактическа мисъл, за съжаление тренитовките на младите са тичане и двустранна игра...няма спиране, няма центриране, няма шут, няма поглед, няма движение без топка...не се набляга по никакъв начин на детайлите, а детайлите правят крайния цялостен продукт. Не може да искаш да направиш стабилна къща само със слама и шумки... Това, че нивото ни е слабо като цяло и всички са гола вода не може да ме успокоява. Това е ужасяваща черта - в посредствена среда да се успиваш, сравнявайки се с този до теб. Гледай само напред и се сравнявай със силните.... Защото иначе виждаме какво се случва - "грандовете" мажат тука наред и в Европа ги правят смешни разни туристи, скиори и хлебари... В България няма друг отбор на който да съм привърженик, няма как да викам за който и да е било друг (освен ако не играе в Европа срещу чуждестранен отбор). Колкото до качеството на игра в момента ми допада Лудогорец и бих се радвал да играем като тях...
|
Вто Май 15, 2012 9:28 am |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Дали искаш да се сравняваш с другите или не искаш, това няма да промени нищо. Няма как български отбор с бюджет 2-3 милиона евро да играе като Валенсия, където само един от състезателите струва повече от цялата А група накуп и съвсем естествено, предлаганият продукт е от съвсем друго естество. Оттук нататък има два пътя. Единият е пътят на вайкането, закриването, непрестанното плюене, игнорирането и в последствие забравянето на любимия отбор. Другият е подкрепата на любимия отбор във всичко, независимо от формата, резултатите и класирането и същевременно изискването, и отстояването на някакви реалистични подобрения в отбора и базата, различни от типа "нека бъдем като Валенсия". От мен, ако зависи, не като Валенсия, а като Реал Мадрид искам да играем и да вкарваме по 3.2 гола средно на мач, да имаме хубав стадион и средно посещение от 70 000 души. Само че не е реално... Между другото, на шега, на майтап, Славия е отборът, който, без никакви съмнения, вкарва най-красивите голове през този шампионат 
_________________ 1913
|
Вто Май 15, 2012 9:49 am |
|
 |
MCMXIII
Луд за връзване
|
Божо написа: Между другото, на шега, на майтап, Славия е отборът, който, без никакви съмнения, вкарва най-красивите голове през този шампионат  Добро начало за възраждането на любимия отбор Иначе по темата- би трябвало да бием Монтана.
|
Вто Май 15, 2012 9:53 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
53 точки ако направим ще си е доста добре  От 10 години само един път имаме сезон с 50 + точки 
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Вто Май 15, 2012 12:19 pm |
|
 |
desso
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Авг 22, 2005 7:55 am Мнения: 317 Местоположение: София
|
Чета някой хора как говорят че трябва да се подкрепя отборът безрезервно независимо от форма и т.н. но аз се питам какво е останало от този славен тим какво прави един отбор наистина отбор. Историята , публиката , легендите , купите и титлите , стадионът , базите или имената който в момента играят и ръководят тима или може би всичкото това заедно.Какво би станало ако облечем момчетата от Светкавица например с екипите на Реал М. и ги пуснем пред 70хиляди на "бернабеу" това би ли бил същия Реал ами ако изведнъж на негово място се окаже не стадионът легенда ами порутеното стадионче на Септември София и не 70хиляди ами 70 човека от който 50 роднини на играчите посещават мачовете на тоя отбор ...То това би ли бил Реал М все още ??? И като продължавам в същия дух си се питам аз какво остана от Славия , къде са легендите Желязков , Цветков , Кано , Мишев къде е най -модерната база на балканите за 70те години , къде е моралът , достойнството и честността който са заложени в устава на нашия клуб.Къде са сегашните лидери на отбора иманета с който да се свързва името Славия футболисти който ще се помнят след 50г. има ли такива в момента, не няма!Какво има тогава има име и емблема и 300 човека на рухналата разорана нива на ОК има футболисти и треньори който даже не знаят кога е спечелена последната купа от предшествениците им ...За президенти и т.н. вече не искам да говоря казано е много и няма смисъл... И сега обръщам внимание какъв път може да поемем ние феновете , Божо написа два от тях аз предлагам трети и Според Мен единствения правилен , всички в сектор В , разграничаване на феновете от политиката на ръководството , никаква подкрепа на футболисти и треньори , искане на оставката на президента на клуба с мотив за несправяне със задълженията му въобще явен протест и бунт срещу ВС , 15г робство стигат .
|
Вто Май 15, 2012 1:31 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
от известно време насам се примиряваме с това пошло представление с марка футбол и честно казано, който и да доведа на стадиона умираме от скука.. трябва да им подкладим огъня на тези разглезени 20 годишни момчета..
|
Вто Май 15, 2012 9:56 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Божо написа: Дали искаш да се сравняваш с другите или не искаш, това няма да промени нищо. Няма как български отбор с бюджет 2-3 милиона евро да играе като Валенсия, където само един от състезателите струва повече от цялата А група накуп и съвсем естествено, предлаганият продукт е от съвсем друго естество. Оттук нататък има два пътя. Единият е пътят на вайкането, закриването, непрестанното плюене, игнорирането и в последствие забравянето на любимия отбор. Другият е подкрепата на любимия отбор във всичко, независимо от формата, резултатите и класирането и същевременно изискването, и отстояването на някакви реалистични подобрения в отбора и базата, различни от типа "нека бъдем като Валенсия". От мен, ако зависи, не като Валенсия, а като Реал Мадрид искам да играем и да вкарваме по 3.2 гола средно на мач, да имаме хубав стадион и средно посещение от 70 000 души. Само че не е реално... Между другото, на шега, на майтап, Славия е отборът, който, без никакви съмнения, вкарва най-красивите голове през този шампионат  Цитат: . Знам, че не е уместно да поставям Р. Димитров до Валенсия и все пак...нямаме грам тактическа мисъл, за съжаление тренитовките на младите са тичане и двустранна игра...няма спиране, няма центриране, няма шут, няма поглед, няма движение без топка...не се набляга по никакъв начин на детайлите, а детайлите правят крайния цялостен продукт. Не може да искаш да направиш стабилна къща само със слама и шумки...
2-3 милиона бюджет какво означават?!? Треньорстване стил "ей ви една топка, оправяйте се. Разделете се на два отбора, аз отивам до кафето". За да се работи професионално все си мисля, че не са необходими 20 милиона. Все пак ние бачкаме за некви пари и си вършиме работата съвестно. Това, че има финансисти, които взимат по 20 бона на месец значи ли, че трябва да си бърша дупето (буквално) с работата си щото видиш ли не можем да се сравняваме. Сравнявам начални и основополагащи умения. Тук не се обръща внимание на тях, подминават се като незначителни, а те в действителност са най-важни. Дай видео примерно от тоя сезон от едно качествено спиране на топката от наш футболист....  ))
|
Сря Май 16, 2012 8:57 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
|
Съб Май 19, 2012 5:20 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Колежката ми днес искаше да се хванем на бас за 100 лв, че мача ще завърши наравно, а аз твърдях че ще бием. В последния момент се отказах да се хващам на баса 
Съб Май 19, 2012 5:37 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
Смотаняци...
|
Съб Май 19, 2012 5:45 pm |
|